Şimdi Ara

Nisan oncesi cekimi icin fotografci araniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler. Bir arkadasim Yildiz Parki'nda nisani oncesi 1-2 saat sureyle fotograf cektirmek istiyor. Tarih 3 Kasim. Benden konu acmami istedi buraya. Ilgilenenler lutfen pm atsin talep edecekleri ucret ve daha onceki calismalarindan ornekler gondererek ve ya varsa web sitesi adresi de olur. Tesekkurler simdiden.

Edit : mahalle baskisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylineGTR_34 -- 14 Ekim 2012; 22:24:28 >

• Öncelikle kolay gelsin, umarım aradığını bulur arkadaşınız ama konuyla alakasız olmasına rağmen belirtmeden edemeyeceğim;
    Portfolyo yerine ekipman soran bir müşteriyle çalışmak zor olsa gerek :)
  • Harbiden ekipman niye? Adam eos400D ile de çok iyi işler çıkarabilir işi biliyorsa. Garip olmuş cidden
  • Ne bileyim ben de ilk kez boyle biseye aracilik ediyorum. Soyle bi baktim nette cok web sitesi sahibi bu isi yapan arkadas bulamadim. Bu sebeple de en azindan ekipmana bakayim biraz kestirebilirim ne yapip edemeyecegini diye yazdim onu degistireyim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

Ne bileyim ben de ilk kez boyle biseye aracilik ediyorum. Soyle bi baktim nette cok web sitesi sahibi bu isi yapan arkadas bulamadim. Bu sebeple de en azindan ekipmana bakayim biraz kestirebilirim ne yapip edemeyecegini diye yazdim onu degistireyim bari.

Valla ikinci el bölümüne bakarsan kimlerin nasıl makineler sattığını görebilirsin ve sattığı makinelerle neler çektiğini de
  • O tarihte şehir dışında olma durumum var; olmazsa tarih yaklaşınca bir teklif sunabilirim portföyle beraber
  • Bu siteyi öneririm: www.fotografciariyorum.net/bilgi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.