Şimdi Ara

Nispeten uzun boya cruıser/chopper motosiklet onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyum 186 cm kilom da 85 kg. Başlangıç için 200-250 cclik hangi cruiser/chopper modelini önerirsiniz?

• Boyum 1.86 kafamda suan regal raptor var fakat çin neticede düşündürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam benim de o var gibi ama aynı tereddut bende de var. Hyosung gv250 hakkında da yorum bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: electricheater

Valla hocam benim de o var gibi ama aynı tereddut bende de var. Hyosung gv250 hakkında da yorum bekliyorum.

Hocam bir diğer dusuncemde o çin olacağına kore olsun diyorum muallaktayim kafama esip bajaj pulsarda alabilirim

• 188 boyundayım hiçbir chopper motorda kendimi rahat hissedemiyorum yapısı bizim boylara uygun değil gibime geliyor son kullandığım motor crf 250 L di bundan kaynaklı da olabilir ama ben hiçbir şekilde bu tarza oturtamadım kendimi
  • Hocam iste bir kac kisiye sordum raptor biraz uzun boya uygun cevabını aldım. Sanirim bir de gv250 kalıplı ve uzun boya toleransliymis.

• electricheater E kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı motorun uzunluğunda ziyade vites ve arka fren kunumlanması bana kullanım kolaylığı vermiyor tabi bacak boyunun da önemi var yani hep içim giden motorlar ama sürüş konumunu ben beceremedim bir türlü özellikle arka fren üzerinde ayağı hazır tutmak çok yoruyordu beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekonomik offroad araç tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sl 200 denedin mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.