Şimdi Ara

Ekonomik offroad araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar ikinci araç olarak offroad araç istiyorum bütçem 25-30bin tl arası tavsiyesi olan var mı baktığım araçlar cj5 temizi var mı bilmiyorum fakat çok hoşuma gidiyor ve suzuki samurai başka araç tavsiyesi olan var mı bütçemi aşmayacak şekilde

• Offroad'ın ekonomiği olmaz hocam. 30 liralık bir şey bakıyorsanız 10 lira da köşede durmalı.
  • lada niva geçti aklımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Offroad'ın ekonomiği olmaz hocam. 30 liralık bir şey bakıyorsanız 10 lira da köşede durmalı.
    Hocam ben fazla zarar vermeden azıcık azıcık girerim çamura olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasputin38

Hocam ben fazla zarar vermeden azıcık azıcık girerim çamura olmaz mı

Alıntıları Göster
    Niva'dan uzak durun o zaman. Bizim akrabada var düşük km. Ona rağmen hayrını görmedi. Her hafta bir sıkıntı açıyor. Üstelik durduğu yerde çürüyor ve çoğu 4x4'ün aksine monokok şasi mevcut. Buda çekme/çekilme gibi durumlarda şasinin daha dirayetsiz olmasına sebep oluyor.

Samurai bakılabilir. Eski kasa tek kapı vitaralar da belki vardır o fiyata emin değilim. Ama kesinlikle hiçbir model, hiçbir açıdan ekonomik olmayacak ondan emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 27 Mayıs 2019; 21:13:47 >

• Lada niva olur gibi o butceye, onun disinda degil arazi arabasi normal araba bile zor alinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Niva'dan uzak durun o zaman. Bizim akrabada var düşük km. Ona rağmen hayrını görmedi. Her hafta bir sıkıntı açıyor. Üstelik durduğu yerde çürüyor ve çoğu 4x4'ün aksine monokok şasi mevcut. Buda çekme/çekilme gibi durumlarda şasinin daha dirayetsiz olmasına sebep oluyor.

Samurai bakılabilir. Eski kasa tek kapı vitaralar da belki vardır o fiyata emin değilim. Ama kesinlikle hiçbir model, hiçbir açıdan ekonomik olmayacak ondan emin olun.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam ben temizinden bir samurai bakayım bulabilirsem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    4x4 araç tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Araç Tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merdiven şasi japon ne bulursanız.

En yenisini alın.
  • Toros al,her yola gider
  • Ekonomi ve offroad bir arada kullanilamayacak kelimeler bence
  • Araca verdiğin kardar arza ve masrafına harcarsın sonra illallah edip 15 e zor satarsın
  • Vitara veya Jimmy
  • Kendi aracımdan söyleyim 1 adet bfgoodrich lastik 1500 lira, off-roadın ekonomiği olmaz malesef ki.
  • Terios al keçi gibi çıkan her yire
  • Binek araç istiyorsanız Suzuki Jimny, 2000 model civarında Vitara 1.6lt en ekonomik olan araçlar bunlardır. Eğer hantal olması önemli değil derseniz Landrover Defender düz dizel Pick-Up ta yine yürütme maliyetleri ucuzdur. Daha yeni nesil bir pick-up bakacaksanız da 2005 model civarında 4x4 Ford Ranger pick-uplar f/p olarak iyidir.
  • suzuki jimny veya daihatsu terios olabilir.
  • Bilumum yedek parçası ve çıkmacıyla kanla olmak lazım.
  • Uzun zamandır şunu takipteyimde cesaret edip almadım.
    www.sahibinden.com
    Jeep Grand Cherokee İkinci El ve Sıfır SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve cipler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-erdal-otomotiv-den-off-road-donanimli-grand-cherokee-4x4-690823094/detay

• Massey ferguson 240s
  • Benim ikinci aracım lada niva ve çok memnunum, dolayısıyla önerim niva üstelik 25-30bin bandında orjinal durumda veya yeni toplanmış nivalar bulunabilir.

Burada amaç-beklenti çok önemli. Nivada elektrikli cam, klima, abs vs. hiçbir konfor unsuru yok. Onun yerine yol gürültüsü, yeri gelince titreşim ve bolca mekanik his var. niva almadan önce ne istediğinize iyi karar vermeniz gerekir.

orijinal rus lastikleriyle arazide nasıl gittiğine inanamazsınız. Offroad a yeni başlıyorsanız zaten temkinli olacağınız için batma şansınız düşük. Ayrıca çoğu zaman önünüzdeki yolu zorlu sansanız da niva orayı hissetmiyor bile. küçük ve hafif olduğu için batsa da kurtarması nispeten kolay oluyor. Bazı dezavantajları yok değil tabii ki. Kaportası paslanmaya yatkın olur, yan sanayi parçalarla toplanmışsa sık sık ufak arızalar çıkarabilir vs.

ben arazide ve yolda pek arıza yaşamadım, bakımlı tutarsanız sorunsuzlar aslında. Ya da arazide zorlayacaksanız, parça kırdığında japon veya amerikan araçlardaki karar üzücü sonuçları olmuyor. Kısaca, konu araziyse bence f/p aracıdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.