Bildirim
Nissan 300 zx 1985 Model
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yeni modeli var bir tane kırmızı sahibinden.com da -
hatta yeni bir makina yapacaksan ben bir ara oynamak için almayı düşünmüştüm sonra benimkileri bile yapamıyom yoğunluktan diye vazgeçtim .sahibinden.comda bir 4.24 maserati var tabi hala satılmadıysa adam 11000 ytl demiş ben olsam valla hiç durmam çok mantıklı tabi turboda veya daha can alıcı bir parçasında birşey yoksa. -
sedici aklından ne geçiyor yine? -
ne geçsin baba
Drift olayı geçior yakında Tokyolulara MEydan Okuycaz İnşallah -
quote:
Orjinalden alıntı: sedicivalvole
ne geçsin baba
Drift olayı geçior yakında Tokyolulara MEydan Okuycaz İnşallah
gel berabe rmeydan okuyalım ızmırde war ıkı tane koyu yesıl 300sx 94 model -95 model sanırsam ustunde tem bı mod yok+kullananları gorseno ıkısınden bırı alacam ınsallah satılırsa
-
KArdeş Sen alacağın Aracın Resmini Göster Ona Göre Yorum yapalım al eline bi makine içini dışını 3 ayrı yerden mümkünse altını birde motor içini çek bakalım. ha bu resimdekini alacaksan durma al hemen al. Süper Alet
-
Baba bu değilde bunun bi üst kasası heralde 95 -96 filan heralde onlar süper yaaa
... -
resimdeki değil ama bunun aynısı Kısmet olursa
bukadar temiz değil ama temizliycez topluycaz -
yeni bir macera daha mı başlıyor?? -
Bir aksilik olmaz ise başlatıcaz bakalım -
quote:
Orjinalden alıntı: sedicivalvole
Bir aksilik olmaz ise başlatıcaz bakalım
hadi kolay gele o zaman .... yakışır .... -
hayırlısı olsun
merakla bekliyoruz -
çok çabuk gaza geliyoruz nasıl bir millet
şaka bir yana fırsat verilse imkan olsa rahat bir şekilde çok güzel ve yetenekli arkadaşlar illakii çıkacaktır -
modeline göre güzel araba valla böle temiz olcak binecen severim bu tarz arabaları eski olanlarını -
bence nissan silvia(200sx 1991) al dicem ama sahibinden de felan kalmamis herkez kapmis arabalari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucu87 -- 9 Eylül 2006; 19:03:12 > -
walla aldık arabayı ama Geri iade oldu Beyni yanık die
Yoksa çok fena şeyler olacaktı -
oo sedivi abi hayırlı olsun şimdiden
yannız yine cumaya çıkıyo die bekletmicen dimi
zaten alıştık bekleriz sen yeter ki bi araç daa çıkar -
dostum drift için eskilerden bmw 2002 ler vardı hatırlarsın onlardan bulsana ... -
hııı gene salam bısı gelcek bakalım beklıyelım gorelım haa bu arada ınsallah 106 daha saatmamısındır sedicivalvole kısmetse haftaya trdeyım ona bakam gelcez
Benzer içerikler
- egzoz markaları
- arabanın üstünde su durması
- infinity ses sistemi
- obd2 ecu bağlantı sorunu çözümü
- niken evo mu pro mu
- mtv tablosu
- a101 elektrikli araba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X