Şimdi Ara

Nissan 350Z mi Peugeot RCZ mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
13.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki araç birbirinin dengi değil ihtiyaçlarınıza, giderlerine ne kadar para ayırabileceğinize karar vermelisiniz.
    Diğer türlü herkesin cevabı 350Z olacaktır.
  • 350z temiz ise rcz ile kıyaslamam bile
  • Araba bilginizin olmadığı kanatindeyim. O yüzden size 350Z önermek sakıncalı bir hareket olacağı için siz RCZ alın.
  • Kaç kişi rcz ye bindi bilmiyorum da ben hayatımda bu kadar dandik şanzımanlı bir araba görmedim. Bir vites atışı var ki evlere şenlik. 350z ile kıyas kabul edeceğini sanmıyorum rcz nin
  • rcz 156 hp 350z 300 hp v6 ;) ayrıca rcz nin şanzımanını bende hiç beğenmedim vites geçişlerinde secdeye yatıyoruz
  • Tabiki 350Z :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

Vergi ve yakıt masrafları sizin için sorun değilse: 3.5L, V6 motorlu, arkadan itiş bir araba olması nedeniyle 350Z tabii ki.

cevap burda işte, sayılanlar sorunsa pejo
  •  Nissan 350Z mi Peugeot RCZ mi?

• 350Z içinden geçer RCZ'nin..
  • Rcz yi fotoğraflarda cok beğenmiştim,ama caddede görünce miğdem kalktı diyebilirim..350z.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 25 Mayıs 2011; 23:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_E_V_I_L
    Araba bilginizin olmadığı kanatindeyim. O yüzden size 350Z önermek sakıncalı bir hareket olacağı için siz RCZ alın.

katılıyorum
  • 350z nin kontrolü zordur eğer bu arabayla başa çıkabilecekseniz alın
  • Rcz ile 350Z yi nasıl kıyaslıyorsunuz anlamadım baştan aşağı farklı arabalar,Rcz'yi bana kalırsa spor olsun diye fazla kasmışlar.
  • 350z tabiki.Hem km si de düşük.Hemde fark yaratır
  • Nissan 350Z kesınlıkle
  • Bir soru da benden gelsin 350Z mi, Reno Sümbül mü?

Şaka bir yana sıfır olsun + Performans derseniz Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1750cc Multiair 235hp 34.250 Euro
  • Şaka mı bu arkadaşım ?

350Z ile RCZ'nin tek Z harfinden başka ortak yönünü bulamazsın.

350Z 911'le falan kıyaslanır (buna itirazlar gelecek şimdi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

zevk renk meselesi ama bu rcz kadar da çirkin bir araba görmedim ben , nissan

Ben de forumda millet RCZ şöyle güzel böyle güzel diye konuşurken araya girip bunu söylemeyi çok istedim, ama gereksiz tartışma çıkar diye içime attım hep. Cidden RCZ hayatımda gördüğüm en çirkin araçlardan biri, binmeye bile utanırım. 350Z ile karşılaştırılması ise hem teknik yönden, hem de tasarım yönünden 350Z'ye hakaret zaten.
  • Nissan 350Z Amerika'da oldukça fazla sayıdayken Peugeot'un isminin bile bilinmemesi belki ışık tutar bu konuda.
    Kesinlikle Nissan derim.
  • RCZ yi benden başka beğenen yok mu yahu?
    Her ne kadar önü 308 olsa da, direksiyonu da 406...
    Zagato tarzı tavanı yeter.
    350 Z başka bir dünya ama MTV si falan ne kadar bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.