Şimdi Ara

Nissan Almera 1.5 Tekna (Acil yorumlarınızı bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nissan Almera 1.5 Tekna 2005 model araç hakkında yorumlarınız nelerdir. Yakıt , konfor olsun sıkıştığımda elimden hemen çıkarabilir miyim?
    Acil yorumlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşım da var çok memnun sorunsuz bir araç fakat satarken ufak ta olsa sorun yaşayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco258

Arkadaşım da var çok memnun sorunsuz bir araç fakat satarken ufak ta olsa sorun yaşayabilirsiniz.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • kaça alıyorsun mesele bu !

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    23.200 146 binde aklımdan geçen opel ford olsun bu tarzdı ama şuanki piyasaya göre yanaşamıyorum. nissanı gördüm görüntü olarak çok hoş geldi birde diğer markalara göre uygun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaNNeR

23.200 146 binde aklımdan geçen opel ford olsun bu tarzdı ama şuanki piyasaya göre yanaşamıyorum. nissanı gördüm görüntü olarak çok hoş geldi birde diğer markalara göre uygun gibi.

ben de senin gibi düşündüm en basta. sonra gittim 2005 lancer aldım. tavsiye ederim. çok kral araba. daha ucuza bulursun. ben 17.500e aldım. 20 ye felan çok guzellerını bulursun

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    korkum şimdi alırım güzel hoş araba acil satmam gerekirse eğer elimde kalırsa birde. Araba almak ne zor işmiş heleki şu piyasada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaNNeR

korkum şimdi alırım güzel hoş araba acil satmam gerekirse eğer elimde kalırsa birde. Araba almak ne zor işmiş heleki şu piyasada

acil satan birinden alacaksın boyle arabaları. Ucuz alacaksın, alırken kar edeceksın. Sen de acil satmak ıstersen aldıgın fıyatın 1000 lirasına ilan ver 10 dakka ilanda durur. tecrubeyle sabıt. Şimdi 2005 lancerımı 17.500 den ılana koysam sence kaç gun sürer ?

• Parça konusunda sıkıntı si olabilir. B.sehirde yaşıyorsanız sıkıntı olmaz. 2.eli çok yavaş ancak zaten bu arabalari hizli satılması akla aykırı.

Bu Araçlar 2.el uyuguna alınıp uyguna satılır bildiginiz size kar kalır. Lpg tam uyumu var sanırım.

• Yorumunuz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben sifir alip kullandim sonra kuzenime sattim 8 yil kullandik hic problem cikartmadi sorunsuz oldugu icin tutuluyor galiba

• duz yolda iyi ancak bozuk zeminde suspansiyon sert gibi buna dikkat edin lpgli de kullandik 150 bine kadar onda da problem cikmadi

• Nissan'ın en problemsiz modellerinden biri. Yakıt olarak 7-8Lt ortalaması var. Uzun yolda 6,5lara rahat iniyor. 10 yıldır ailem kullanıyor. Sıfır aldılar. Yağ değişimi hariç en ufak bir tamiri olmadı.

Konforu yerinde. Parça sıkıntısı yok. Usta sıkıntısı da yok. Satmak isterseniz de şu aralar anında satılır.

LPGyle problemi yok. Değeri 2.ele düşünce bilinen bir model oldu ilginç bir şekilde.

En kolay cdplayeri bozulur. Kronik gibi bir şey. Çakmak-mp3 dönüştürücüyle devam edersiniz.

Hor kullanılmadıysa alanı asla pişman etmez.
  • Ilgilendiginiz arabanin Babamda 2006 modeli var. Sıfır aldı, halen kullanıyor ve 70 binde. Size cevap yazabilmek için görüşlerini sordum. Yukarıda bahsedildiği gibi ikinci elinin zayıf olduğunu, kronik bir arızanın olmadığını, karma yakıt tüketiminin 7 civarında olduğunu, yazdığınız fiyatın normal olduğunu, konfor ve performansla ilgili bir sikayetinin olmadığını söyledi.

Uzun yolda bende birkaç kez kullandım. Bence de bu fiyata güzel bir araba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • 2005 almerayi cuma gunu sattim ilan verdikten 3 gun sonra
    Bu fiyatlara alinabilecek en guzel araba bence krsonlikle tavsiye ederim

• Belki satarken biraz bekletir onun dışında iiyi araba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.