Şimdi Ara

Nissan Almera 2005 1.5 Tekna vs Mitsubishi Lancer 1.6 Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    muhtemelen ikinci el japon araç tercih edeceğim.
    Toyata ve Honda'nın durumu malum. Fiyat olarak çok yukarılardalar.
    Mazdanın da bu klasmanda aracı yok.

Hal böyle olunca Nissan Almera 1.5 tekna ve Mitsubishi Lancer 1.6 Plus arasında gidip geliyorum.

Sizce hangisi?

KM'ler birbirine çok yakın ve yılları 2004-2007 arası. Fiyat olarak Lancer sanki küçücük daha avantajlı

Tavsiye için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehYay -- 8 Ekim 2015; 11:06:10 >

• 2008 ve sonrası lancer alma şansınız varsa daha mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

2008 ve sonrası lancer alma şansınız varsa daha mantıklı olabilir.

Maalesef bütçeleyemem.
  • 2007 lancer plus kullandim tam bir yıl,hiçbir sorun yaşamadım, hem otomatik hemde tüplü idi..sattığım kişide bir sorun yaşamadı..konforlu vede rahat bir araçtı..şimdi 2011 modeline biniyorum farkı,sadece üst kasalarda yol sesi alması ve trim seslerinin fazla oluşu..diger araç hakkında bilgim yok..kullandığım lancer'a kefilim..temizi alınır.sattığım araç 175000de idi tık yoktu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almera üretimden kalktı lancer daha guncel

• Almera 1.5 tekna 2006 kullanicisiyiz
    Artılar
    -düşük tüketim (lpg ile şehiriçi 9lt,şehirdişi 7lt)
    -yayvan,oturaklı ve geniş bir araç
    -tasarımı güzel
    -ariza kolay kolay vermez
    -muadillerinden 3-4bin ucuza alabilmesi
    -Lpg ile uyumlu motor (celik subaplı)
    -Zincirli triger
    -Arkada kol dayama (benim için mühim)

Eksiler
    -Taş gibi süspansiyon
    -Yol ve motor sesini çok alıyor
    -Performanssiz motor

• Almeranın en çok konsolunu ve yerden yüksek oluşunu seviyorum. Bir de Lancer'a göre bence çok daha iyi bir tasarımı var.

Sorunsuzluk olarak Japonların hepsine güvenirim. Nissan'a da, Mitsubishi'ye de...
  • acaba diyorum bu alternatiflere Honda Jazz'ı da eklesem mi?
    Sonuçta araç aile arabası olacak
  • Almera ciddi anlamda sorunsuz geldi bana. Hor kullanıma geliyor. Onla girdiğim yollara mondeoyla gitseydik bu yaz her yerinden ayrı ses geliyor olurdu. Yol tutuşuda normal kullanımda mondeodan sonra aman aman kötü hissettirmedi. Symbolden çok daha iyi yol tutuşu var. Trigeri zincirli bu büyük bir avantaj. Lancerı bilmiyorum ama almera yol sesi alıyor içeriye. Ve çok sert süspansiyonlara sahip ve süspansiyomları ters V şeklinde. Yol tutuşu bu yüzden iyi. Arka frenleri disk.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Almera ciddi anlamda sorunsuz geldi bana. Hor kullanıma geliyor. Onla girdiğim yollara mondeoyla gitseydik bu yaz her yerinden ayrı ses geliyor olurdu. Yol tutuşuda normal kullanımda mondeodan sonra aman aman kötü hissettirmedi. Symbolden çok daha iyi yol tutuşu var. Trigeri zincirli bu büyük bir avantaj. Lancerı bilmiyorum ama almera yol sesi alıyor içeriye. Ve çok sert süspansiyonlara sahip ve süspansiyomları ters V şeklinde. Yol tutuşu bu yüzden iyi. Arka frenleri disk.

Teşekkür ederim,

Almeranın görüntüsünü Lancer'a göre daha çok seviyorum.

2006 model Nissan Almera 1.5 Tekna 58000'de 10.000 TL 'lik hasar kaydı var ama hasar fotolarını gördüm çok ciddi hasarlar değil.

21.500'e bırakılır.

Alsam mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MehYay

quote:

Almera ciddi anlamda sorunsuz geldi bana. Hor kullanıma geliyor. Onla girdiğim yollara mondeoyla gitseydik bu yaz her yerinden ayrı ses geliyor olurdu. Yol tutuşuda normal kullanımda mondeodan sonra aman aman kötü hissettirmedi. Symbolden çok daha iyi yol tutuşu var. Trigeri zincirli bu büyük bir avantaj. Lancerı bilmiyorum ama almera yol sesi alıyor içeriye. Ve çok sert süspansiyonlara sahip ve süspansiyomları ters V şeklinde. Yol tutuşu bu yüzden iyi. Arka frenleri disk.

Teşekkür ederim,

2006 model Nissan Almera 1.5 Tekna 58000'de 10.000 TL 'lik hasar kaydı var ama hasar fotolarını gördüm çok ciddi hasarlar değil.

21.500'e bırakılır.

Alsam mı acaba ?

Bu fiyat konusunda fikir verebilecek arkadaş var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MehYay

quote:

Teşekkür ederim,

21.500'e bırakılır.

Alsam mı acaba ?

Şaside sorun yoksa alınır. Serviste yapıldıysa gözü kapalı alırım şahsen. Fiyatı uygun geldi bana açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: haislip_13

Almera 1.5 tekna 2006 kullanicisiyiz
    Artılar
    -düşük tüketim (lpg ile şehiriçi 9lt,şehirdişi 7lt)
    -yayvan,oturaklı ve geniş bir araç
    -tasarımı güzel
    -ariza kolay kolay vermez
    -muadillerinden 3-4bin ucuza alabilmesi
    -Lpg ile uyumlu motor (celik subaplı)
    -Zincirli triger
    -Arkada kol dayama (benim için mühim)

Eksiler
    -Taş gibi süspansiyon
    -Yol ve motor sesini çok alıyor
    -Performanssiz motor

+1
    2 yıl almera kullandım. sorunsuz, donanımlı, düşük performanslı ama stabil bir araçtı.
    tabiri caizse taş gibi bir arabaydı.

• performans olarak mitsubishi dimi
  • Eski kullanıcı olarak bende Almera öneririm. Arkadaslar gayet güzel bilgiler vermiş. Ek olarak tekna donanım gayet dolu bir aractir.guvenlik ve konfor olarak tatminkardir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aracı aldım.
    çokta memnunum şimdilik. yakıt tüketimi gerçekten süper ama sanırım yeni bakımdan çıkmış olmasının da faydası var fakat kasko değeri çok yüksek geldi

En uygun anadolu sigortadan 1800 TL'lik bir kasko fiyatı aldım.

çok uçuk geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.