Şimdi Ara

NISSAN ALMERA KLÜBÜ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.193
Cevap
202
Favori
1.745.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 008

NISSAN ALMERA KLÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_DeNoN_X -- 6 Haziran 2010; 22:46:33 >
  • 009 Üstte,altta ve yanlarda bu çentiklerden var.

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 010

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 011 mekanizmayı çıkartmak için cd playerin kasasını sağa ve sola doğru biraz kastırmak gerekiyor

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 012

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 013 vidaları söktükten sonra kartın ortasındaki metali kart çıkacak şekilde pense ile bükmemiz gerekiyor

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 014 Yolları kesmeden önce resim çekmediğim için resimde kesilmiş halini görüyorsunuz.

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 015 Mp3 player bağlayacağımız kablonun ucuna istediğiniz fişi takabilirsiniz,resimde dişi stereo jack görünüyor,mp3 player in kulanlık girişini kullanmanız için bunu erkek stereo jack olarak kullanmanız gerekiyor.Ben SONY ses ve görüntü birimi kullandığımdan benim kullandığım fişler tos fiş.

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 016 Anahtar olarak farklı tiplerde anahtar kullanabilirsiniz.Önemli olan 6 bacaklı ve 4 kontaklı olmasıdır.Bu anahtardan stereo ses sinyallerini geçirdiğimiz için 3 bacak sağ kanal için 3 baçak sol kanal için kullanılıyor.

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 017 Her ne kadar resim büyük görünsede aslında lehim yapacağınız yer çok küçük bir yer,dolayısıyla çok dikkatli lehim yapılması gerekiyor.

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 018 Sıcak silikonu yaparken kalın olmamasına dikkat edin yoksa kart kasaya tam oturmuyor.

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 019 Parçaların geri toplanması için tekrar ayrı ayrı resim koymayacağım zaten yeteri kadar fazla resim var.

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 020 Swith'i ve Mp3 playerınızı alttaki boşluğa koyacağınızı düşünerek kabloları bu şekilde alt bölmeye geçirdim.İsteğinize göre başka bir yere koyabilirsiniz.

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 021 Umarım bu çizimi anlamakta zorlanmazsınız,sistemi toplamak için fazla vaktim kalmadığından daha ayrıntılı birşey çizmeye vaktim kalmadı.

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 022 Siyah görünen kablo aslında kırmızı,havyanın ısısından dolayı izolasyonu açıldığı için makaron geçirmek zorunda kaldım.

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • 023 Sonuç....

NISSAN ALMERA KLÜBÜ
  • X_DeNoN_X , arkadaşım sen naptın yaaa :))
    Gerçekten çok güzel bir anlatım olmuş ayrıca süper bir uygulama CD bağımlılığından kurtarıyor.
    Ama bu olay beni aşar. Tekrar söylüyorum çok başarılı bir anlatım olmuş.
    Ellerine kollarına sağlık...
  • X_DeNoN_X arkadaşım helal olsun vallaha sana,gerçekten çok başarılı bir anlatım olmuş,aslında bende yapmak isterim ama cesaret edemem ve de elektronik işine pek kafam basmaz,teşekkürler,eline koluna sağlık...Güle güle kullan...
  • kadir bey e
    bir yanlış anlasılma oldu sanırım evet 205 fazla yakıyor dedım ama benım aracta 195 olnından var
    205 degılde 195 eskı goodyear lastiğe göre yakıt tasarrufu sağlıyor demek istemiştim
    yanlış anlasıldıysan kusura bakmayın saygılarla.....
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.