Şimdi Ara

NISSAN ALMERA KLÜBÜ (1410. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.191
Cevap
202
Favori
1.739.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14061407140814091410
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile alakalı sorulara kim cvp verecek acaba

• instinct_17 İ kullanıcısına yanıt

Haşim Oto Nissan Özel Servis İnfiniti Özel Servis şaşmaz oto sanayi 1 cad 2571. Sokak, Şaşmaz Blv. No:3, 06115 Etimesgut/Ankara

Telefon: (0312) 278 07 03

• Merhabalar Nissan almera Tekna HB 2007 model aracımın cd caları cd yi koyarken çıkarmıyor sıkışıyor İstanbul Anadolu Yakasında Gösterebileceğim bir yer var mı Teşekkürler.

• Onur aksu O kullanıcısına yanıt

buyrun. tecrübelerimiz dahilinde cevap verebiliriz

• Selam arkadaşlar. Almera 2006 Tekna 1.5 72 Kw araç, 5 km kadar aracı kullanınca, direksiyonu az dahi sağa-sola çevirince; VIJJ - VIJJ ses geliyordu. Tamirci pompa aldırdı, Taiwan malı bulabildim, o daha erken VIJJ sesi vermeye başladı. Tamirci, direksiyoncuya götürmüş, o da sıfır pompa için "Pompa sorunlu" demiş. Pompayı aldığım yer "Filtre, hortum tıkanıklığı, viskozite sorunları incelenmeli." dedi. "Yeterli yağı çekemediğinden VIJJ sesi yapar, böyle kullanılırsa pompa yanar." dedi. Nissan4u sitesinden baktım, direksiyon hidroliği filtresi göremedim. Filtre varsa nasıl kodunu bulurum, filtre yoksa, İstanbul Anadolu yakasındayım, fikri olan var mı? Direksiyonda sertleşme filan hissetmiyorum, şiddetli VIJJ sesi dışında.EDİT: Direksiyon hidrolik deposundaki filtrenin tıkalı olabileceği söylendi. Şimdi onu arıyorum. Söküp temizlenebilir mi filtresi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdaldemir -- 24 Mayıs 2024; 22:58:6 >
  • Herkese iyi akşamlar Nissan Almera hb 2005 aracımı yeni aldım gösterge de km nın altında yazan sayının anlamı nedir acaba ?

NISSAN ALMERA KLÜBÜ

• Apektasss A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve mutlu sürüşler dilerim.
    Km göstergesinin altındaki;
    Trip A: Her sıfırladığınızda, İki mesafe arasındaki veya her yakıt aldığınızda yaptığınız km hesaplamak için,
    Trip B: İkinci el araç aldınız ve sıfırlarsanız bir daha sıfırlayıncaya kadar kullandığınız km görmek için kullanılır.
    Alttaki çubuklardan sıfırlayabilirsiniz.
    İyi geceler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 2005 nissan almera 1.5 tekna hb sahibiyiz. Araç bir süredir, bazen ara ara bazen de sıkça gösterge kapanıp tekrar açılıyor. Yeri geliyor düz yolda yapmakla birlikte çoğunlukla araç yokuş yukarı olduğunda, hafif bozuk yolda, sinyal verdiğinde yapıyor. Benzin, hararet, hız ve devir saat çubukları sıfırlanıp geri geliyor. Bunu durmadan art arda 10 sn yeri geldiğinde 1 dk yapıyor. Ayrıca göstergede yanan başka isaretler varsa onlar da yanıp sönüyor. Gösterge gidip gidip geri geliyor.Bu arada farlar açıkken de yanan gösterge aydınlatması ve orta konsoldaki gösterge (radyo,klima tuş aydınlatması ve göstergesi) ışıkları da sönüp tekrar yanıyor. Bu sorun neyden yapabilir, konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok iyi olur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hct80 -- 12 Eylül 2024; 16:23:21 >
  • hct80 H kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam bende de aynı sorun var. bu durum motoru da zorluyor. şimdiye kadar bir çözüm bulamadım, siz bulduysanız sebebini buraya cevap olarak yazar mısınız?

denediklerim: sayacın olduğu ekranı sökmek hatta başka almeradan sağlam olduğu bilineni takmak, arızalı olan sis farını ve geri vites lambasını yaptırmak. sigortaları kontrol etmek, direksiyon alt tarafındaki kabloları kontrol etmek.

hiç biri sorunu çözmedi. aküsünü değiştirdikten sonra yapmaya başladı bunu, aküyü değiştirmeyi deneyeceğim, aküyü aldığım elektrikçiye gittim aküden değildir imkansız dedi ama yine de emin olmak istiyorum. bir de lpg beynini kontrol ettireceğim. en büyük ihtimal de topraklama sorunu.

konsoldaki elektrikler gidip gelince klima kompresörü de gidip geliyor bu yazın büyük sorun oluyor. yüksek devirde yolda giderken sağ sinyali yaktığımda motorda devir düşmesi oluyor, sol sinyalde olmuyor nedense. iöerde sinyal lambaları yanmasa bile (hiç elektrik olmuyor bazen) dışarda yanıyor. far ve stop lambaları da yanıyor. ekranı söktüğümde arkasında iki adet soket var, birisi devir hız sıcaklık için, diğeri de ışıklar için. bu ışıklar için olanı çıkarınca motor daha rahat çalışıyor, çalışırken takınca motor hantal çalışıyor, rölanti düşüyor.

bu sorun hakkında bilgisi olan başka araç sahibi veya tamirci varsa yardımlarınızı bekliyorum. fikirlerinizi de alabilirim test etmek amacıyla.

• hct80 H kullanıcısına yanıt

Gösterge yi tamir ettireceksiniz başka çaresi yok

• 
Sayfa: önceki 14061407140814091410
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.