Şimdi Ara

Nissan almera.ya lpg taktıranlar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
3
Favori
29.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: izmirli_öğretmen

Merhaba. Bende 2006 Almera 1.5 Tekna Sedan aracıma bugün lpg taktırdım sizin araç 100 km.de kaç lt lpg harcıyor acaba?

2006 Almera 100km.de ne kadar benzin ne kadar lpg tüketir arkadaşlar ?
  • arkadaşlar merhaba,
    2004 hb almerama bende lpg kiti taktırmak istiyorum.anlıyorum ki italyan olan bişi taktırmam lazım.eskişehirde oturuyorum ve eskişehirde iyi bir servis var mı yokmu bilemiyorum.hani deniyor ya usta çok önemli diye.bir kaç yerde izmirdeki YSF oto-Zavolli nin adını duydum.izmirde taktırabilirim ancak ayar ettirmem gerekirse ve ileride de bakım zamanlarında eskişehirdeki zavolli servisinde sorun yaşar mıyım?hani "kardeşim bize taktırmamışsın ondan bu sorunlar" deyip başlarından savmasınlar.istiyorum ki tecrubesi,taktığı araç sayısı fazla olan bir yere taktırayım...
  • lovato ve zavoli bayisi ile görüştüm her ikiside 1300 fiyat verdiler. ama hangisinin daha kaliteli ve uyum sağlayacagı konusunda emin değilim. yardımcı olabilirseniz sevinirim. ayrıca brc ve landi renzo ya 1600 diyolar. aldesa bi marka var servisi çok övdü brc nin sistemini kullanıyorlarmıs usta ayrıca kefil ve garanti veriyor ona ise 900 diyor. Karar veremedim. konuyla ilgili fikir verebilirmisiniz?
  • Merhaba,
    Bende 2001 nissan almera 1.5 motor var.137000 km de

3-4 ay önce yaın aldım.. lpy yi benden önceki arkadaş taktırmış ama bugüne kadar duymadığım bir marka.. (vasat)
    yazın tek şikayetim aracın çekişiyle alakalı idi.. ama kış aylarında sabah arabayı çalıştırıyorum bir kaç dakika ısıtıyorum buna rağmen daha istop mediyor.
    yolda giderken değilde ışıklara yaklaştım mesela yavaşladığım anda istop ediyor. ama birdaha yapmıyor. hersabah işe giderken aynı yerde fix istop ediyor.
    bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla,
  • arkadaşlar ben de 1 hafta önce bostancı 2a mühendislikte brc taktırdım. 10 numara montaj yaptılar. 35 lt gaz aldı tank ve şuan 320 km de çeyrekten biraz az gösteriyo tanktaki ibre. içerdeki lambalar 1000 km sonra kalibre edilecek demişlerdi alakasız zamanlarda sönüyo zaten. en son ne yaktığını paylaşcam. sizlerden de değerler bekliyorum. bu derğerler iş giriş çıkış saatleri istanbul trafik değerleri bu arada.
  • arkadaşlar slm, 2 yıldan fazla oldu 2005 almera visia hb kullanıyorum, hemen hemen herşeyinden memnunum sadece süspansiyon ve yakıttan şikayetçiyim, önceleri araca lpg taktırmayı hiç düşünmüyordum ama son dönemde ş.içi 500kr civarı yakmaya başladı, senede ortalama 8-10 bin km yol yapıyorum, lpg taktırıp taktırmamakta kararsızım, önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler, bu arada alanya da yaşıyorum (usta tavsiyesi için), teşekkürler..;)
  • benim 2005 almera tartarini marka tüplü benzinde performans farkı görüyorum birde araba ilk çalışırken motor soğukken pervane gibi ses geliyo neden acaba ısnınca geçiyo triger zincirinden mi
  • Arkadaşlar,
    Yaklaşık olarak 11 aydır Lovato marka lpg kiti takılı aracıma.15bin km olmak üzere.İlk zamanlarda motor ışığı yaktı ama iyi kalibrasyonla ve olması gereken ayardan biraz daha fazlasını ayarlatınca(normalde şehiriçi 9-10lt yerine 11lt yakıyor) ne yaz ne kış (Eskişehirde oturuyorum.bu kış -22 dereceyi gordum) hiç sorunsuz biniyorum.Ama ilk çalıştırmada motoru enaz 3 dk. rolantide bekletiyorum,hep aynı marka lpg kullanmaya çalışıyorum.Dikkat ediyorum yani.Araçlarımız lpg ye uyumlu.Marka çok fark etmesede, iyi bir montaj ve işçilik gerekli.LPG tavsiye ederim.
  • km 165.000 sizce nasıl
  • Arakdaşlar,
    Niisan Almera 2004 HB, 1 aydan bu yana kullanıyorum. 1200 km kadar oldu.
    Lovato sıralı sistem var. Istanbul şarlarında ortalama 0,20 kr/8.9 litre yakıt tüketimi.
    Agresif olmayan sakin kullanımda.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan3405 -- 25 Ağustos 2012; 0:02:05 >
  • Merhaba;
    2004 model 160 bin km'de sedan Almera'mız var. Birkaç aydır problem yaşıyoruz. 1.5 yıl önce arabayı aldık. Durduk yerde, herhangi bir hava koşulunda araba çalışmıyor. Marşa basıyorum ama gazı yemiyor. Çalıştıktan sonra araba durduğu an istop ettiği oluyor ve her ne denersek de çalışmıyor. Bu nedenle 4-5 defa arabayı çektirmek zorunda kaldık. Ankara'da Konya'da Mersin'de Niğde'de en az 10 ustaya gösterdik, hepsi farklı şeyler söyledi parçaları değişti ama sorun hala devam ediyor. En son gösterdiğimiz usta LPG'den dolayı olacağını, bir depo boyunca benzinle gittiğimizde arabanın eski haline döneceğini söylemişti. Bunu denedik, benzinle kullanırken hiç problem yoktu. Gaza tekrar döndüğümüzde araba yine bizi yolda bırakmaya başladı. Çok sevmemize rağmen son çare satacağız ama belki bu sorunu yaşayan olmuştur içinizden. Ne yapabilirim sizce?
    LPG Atiker bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: drksm

Merhaba;
    2004 model 160 bin km'de sedan Almera'mız var. Birkaç aydır problem yaşıyoruz. 1.5 yıl önce arabayı aldık. Durduk yerde, herhangi bir hava koşulunda araba çalışmıyor. Marşa basıyorum ama gazı yemiyor. Çalıştıktan sonra araba durduğu an istop ettiği oluyor ve her ne denersek de çalışmıyor. Bu nedenle 4-5 defa arabayı çektirmek zorunda kaldık. Ankara'da Konya'da Mersin'de Niğde'de en az 10 ustaya gösterdik, hepsi farklı şeyler söyledi parçaları değişti ama sorun hala devam ediyor. En son gösterdiğimiz usta LPG'den dolayı olacağını, bir depo boyunca benzinle gittiğimizde arabanın eski haline döneceğini söylemişti. Bunu denedik, benzinle kullanırken hiç problem yoktu. Gaza tekrar döndüğümüzde araba yine bizi yolda bırakmaya başladı. Çok sevmemize rağmen son çare satacağız ama belki bu sorunu yaşayan olmuştur içinizden. Ne yapabilirim sizce?
    LPG Atiker bu arada.

100-150 km kadar sadece benzinle kullanın.hiç gaza almadan tekrar kalibrasyon yaptırın düzelmesi lazım.benzinle kullandıktan sonra kalibrasyon yaptırdınızmı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.