< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 19 Aralık 2024; 19:11:31 > |
Nissan E-Power Qashqai Platinum vs BYD SEAL U DM-i PHEV
-
-
byd fiyatını düşürecek diye millet beklentiye giriyorda benim gözümde
rakipleri 2-2.5 milyon'a araba satıyorken :
sen 1.8'e satıyorsan sen daha avantajlısındır en azından benim için böyle :D
Byd al geç diyorum
-
Hocam Çin aracı olmasından dolayı kuşkularım var. Sizce ileride sorunlarla karşılaşır mıyım?
-
bunu kimse size garanti edemez opel corsa 100 tane arabaya bindim hepsi sola çekiyor kaç yıldır türkiyede farkı var mı yok neymiş sorun servise götürünce kronikmiş ne yapayım araba işinde %5 şans olacak gerisi hangisi bütçene uyuyor tipini beğeniyorsan onu alacaksın
-
Her iki araç da dolu dolu geliyor. Motor performansı istiyorsanız kesinlikle Nissan alın. Daha önce 2 adet yeni kasa e-power pp kullanan birisi olarak söylüyorum.
BYD de ucuz ve konforlu. Güç yok ama maalesef...
-
Motor performansı Nissan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi. Yokuş yukarı giderken gaz tepkimesi bile muazzam...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam corsalar sola değil sağa çekiyor. Ayrıca servis güncelleme ile sorunu çözüyor. En azından benim eski aracımda çözmüştü
Byd motor performansı konusunda nissandan çok daha iyi olsa gerek hiç kullandınız mı ?
BYD Nissandan performans anlamında %30-40 daha kötü.
Seal U-DMI ile karşılaştırıyorum ama.
(4-5 kez kullanıp test ettim)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PHEV araçlar konusunda BYD'nin CEO'su bile "bu araçlar tam elektrikliye geçiş noktasında , içten yanmalı araç kullanıcıları için alışkanlık yaratma adına bir ara çözüm" gibi bir yorum yaptı. 2-3 sene sonra batarya teknolojileri çok başka bir yere geldiğinde PHEV araç pişmanlık olacak, ancak QQ E-power'ın her zaman bir alıcısı olacaktır.
alırken 300K₺ fazla vereceksiniz, ancak satarken de BYD'deki kaybınız çok daha fazla olur bana kalırsa..
iyi forumlar..
-
kusura bakmayın yanlış yazmışım erzurumdaki serviste sorunu çözemiyorlar o zaman :)
arkadaşımın arabası 1567834 kere servise girdi arada ihtiyaç oluyor kullanmak zorunda kalıyorum yok yani çekiyor illaha
aynı şekilde kuzenim istanbulda bayrampaşadaki opel'e götürüyor sanırım bakıma onun araçta aynı
-
Direksiyon yamukluğu, sağa sola çekmeler benim en gıcık olduğum konulardır belki. Benim gittiğim servis rutin bakım sırasında tamamen çözdü. Sonradan tekrarlar mı bilemem, 2 ay sonra sattım aracı
Ortada bir güncelleme varsa direkt genel merkezden gelmiştir. Ankara opal'ı arayıp bilgi alabilirsiniz. Başka bir servis çözüm olduğunu ancak ilgili personel eksikliğinden yardımcı olamayacağını söylemişti. Eksik dediği de rot balansçıdır herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X