Edit Yeni i20 Alındı arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Merhaba arkadaşlar Honda aracım ile Nissan Micra Visia 1.0 IG-T 100 CVT takas teklifi mevcut bu araç nasıldır? Yakıt konusunda beni üzer mi kullananlar yorum yaparsa çok memnun olurum bir de unutmadan LPG takılabiliyor mu araca? YouTube dan inceleme videolarını izledim çoğu taraflı yorum yapmış sanki çok övüyorlar gerçekten araç bu kadar iyi mi ? araştırdığım kadarı ile aracın boş versiyonunda bile Akıllı çarpışma önleme sistemi Şerit takip uyarı sistemi Yan ve perde havayastıkları 7 inç dokunmatik ekran Bluetooth Otomatik yanan ön farlar Apple car play-Android auto Elektrikli arka camlar Yokuş kalkış destek sistemi Hız sabitleyici-hız sınırlayıcı varmış etkileyici yorumlarınızı bekliyorum saygılar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 7 Temmuz 2021; 12:42:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nissan Micra 1.0 IG-T 100 CVT: Alınır mı?
Nissan Micra, kompakt hatchback segmentinde yer alan, popüler bir otomobil modelidir. 1.0 IG-T 100 CVT seçeneği, benzinli bir motora ve sürekli değişken şanzımana sahiptir. Bu araç, şehir içi kullanım için uygun boyutları ve düşük yakıt tüketimi ile dikkat çekmektedir.
Nissan Micra 1.0 IG-T 100 CVT'nin Özellikleri
- 1.0 litrelik benzinli motor
- 100 beygir güç
- Sürekli değişken şanzıman (CVT)
- 100 kilometrede ortalama 5,3 litre yakıt tüketimi
- 15 inç jantlar
- Klima
- Dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi
Kullanıcı Yorumları
Nissan Micra 1.0 IG-T 100 CVT kullanıcıları genel olarak araçtan memnundur. Aracın düşük yakıt tüketimi, kolay şehir içi sürüşü ve ferah iç mekanı övülmektedir. Bazı kullanıcılar CVT şanzımanın yavaş tepki verdiğinden bahsetmektedir, ancak bu durum şehir içi kullanım için büyük bir sorun oluşturmamaktadır.
Nissan Micra 1.0 Visia ile Karşılaştırması
Nissan Micra 1.0 IG-T 100 CVT, 1.0 Visia donanım seviyesinden daha yüksek bir fiyat etiketine sahiptir. Bunun nedeni, daha güçlü motor, CVT şanzıman ve daha fazla özellik sunmasıdır. Eğer bütçeniz sınırlıysa ve daha temel bir araç arıyorsan, Nissan Micra 1.0 Visia'yı düşünebilirsin.
Sonuç
Nissan Micra 1.0 IG-T 100 CVT, şehir içi kullanım için uygun, yakıt tasarruflu ve pratik bir otomobildir. Eğer bu tür bir araç arıyorsan, Nissan Micra 1.0 IG-T 100 CVT'yi kesinlikle değerlendirmelisin.