Araç şu an itibariyle 308 kilometrede. Şehir içinde çok atik, tekleme, yokuşta çekmeme gibi bir problemi yok. 145 e kadar zorladım ibreyi, bana mısın demiyor. Ancak! araç yüksek hızlarda yokuşa gelince (>%4 eğim) kendini 90-100 arasına çekiyor. Yani motor yüksek hızlarda çekiş gücü kaybediyor. Klima çalışınca bu daha da belirgin hissediliyor.
Sonuç olarak diyeceğim o ki, şehir içinde tozunuza yetişemezler ancak şehir dışı yokuşlarda sol şeridi kullanamazsınız.
Saygılarımla.
Şimdi ise tüketim değerleri:
1-) Düz yol, motor sıcakken, 7,2 km, ortalama hız 22 km/saat şehir içi: 4.8 lt/100 km
2-) Yolun yarısı düz, dörtte biri yokuş, dörtte biri aynı yokuşun inişi, 15,6 km, ortalama hız 21 km/saat şehir içi: 5,6 lt/ 100km
Araç 384 km' de. 5. günü.
Saygılarımla..
oncelikle hayirli olsun.. bizde esimle bu arabaya bakiyoruz . ilk once ikinci ellere 2007-2008 modellere bakdik. onlarin ici bej bir renge sahip yeni modellerde bu yok sanirim. sonra 2011 modellerin esp ve bluetooth donaniminin oldugunu ogrenince bu araclara bakicaz.. araci azcok daha kullanmissiniz ekleyebileceginiz yorumlarinizi merak ediyoruz. tesekkur ederiz.
hayırlı olsun güle güle kullanın
Son durum nedir hocam merak ettik :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme