Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (303. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.525
Cevap
106
Favori
908.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam şimdi anladım hocam. Çok teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar. Otomatik vites bir araç alacağım. 2015 model micra match ile 2017 model son kasa picanto arasında kaldım. İkisinin de fiyatı aynı. Km olarak Micra 25 binde, picanto 11 binde. İkisi arasında Tavsiyeniz olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  NİSSAN MICRA CLUB
    Bunları satın aldım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flnflnfln -- 15 Kasım 2018; 11:47:58 >
  • flnflnfln kullanıcısına yanıt
    Önemli değil :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • immune34 İ kullanıcısına yanıt
    İkisi de güzel araç..nissan bence 1 tık önde. Ben olsam Nissan alırdım.

Picanto A segmenti Micra B segment bir araç o yüzden Micra daha mantıklı.
  • 2006 model 1.2 micra lpg ile uyumlu mu? Kaç sayfa olmuş konu bulamadım da birşey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • unknownartist kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı pek tavsiye edilmiyor, alüminyum conta kullanıldığı için belli bir süre sonra yakıyormuş.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Micra aracımı Qashqai ile değiştirdiğimden sadece 1 ay kullandığım Goodyear Ultragrip 9 kış lastiklerimi satıyorum. İlgilenenler özel mesaj atabilir. Lastikler çok iyi durumda ve yeni gibidir.
  • İyi günler arkadaşlar. Nissan özel servise şanzıman yağı değişimini sordum. Şanzıman yağı değişmiyor dediler. Lift e alıp tapası olmadığını söyledi. Kapağı komple açmak gerektiği bir tapa var ama o yağ seviyesi için var dediler. Usta başka servislere de sordu onlar da değiştirmiyormuş. Ne yapmak lazım? Değişmiyor mu gerçekten?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert GFL

İyi günler arkadaşlar. Nissan özel servise şanzıman yağı değişimini sordum. Şanzıman yağı değişmiyor dediler. Lift e alıp tapası olmadığını söyledi. Kapağı komple açmak gerektiği bir tapa var ama o yağ seviyesi için var dediler. Usta başka servislere de sordu onlar da değiştirmiyormuş. Ne yapmak lazım? Değişmiyor mu gerçekten?
    Cvt de 60000 km de bir otomatik şanzıman yağı değiştiriliyor diye biliyorum. Yetkili serviste 1 kez değiştirmişliğim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert GFL kullanıcısına yanıt
    Bence servistekiler bu işi yapmak istemiyorlar ya bir şey olursa diye otomatik işini pek anlayan yok çünkü. CVT yag değişimi videoları var onlar değişiyor da bu nasıl değişmiyor. Farklı bir ustaya gidin yada otomatik şanzımancıya gidin ama 500-600 tl tutar ben kendim 150 tl civarı halletmiştim.

CarsNToysyoutube
    Nissan CVT Fluid Change with Basic Hand Tools
    https://www.youtube.com/watch?v=rhOFQKvB-QQ

FastReligionyoutube
    Nissan Juke How-To: CVT Fluid Exchange
    https://www.youtube.com/watch?v=NOVKawsuDR4

• Micra arka cam rezistans çalışmıyor.

İçerde rezistans düğmesine basınca ışığı yanıyor fakat camdaki rezistansların hiçbiri çalışmıyor😬 bu durumu yaşıyan yada çözümü hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim, pahalıyamı patlar acaba?

• H_B_ H kullanıcısına yanıt
    Önce sigortasını kontrol edin sonra rezistansta kopukluk olup olmadığını.
  • mşah kullanıcısına yanıt
    Bugün aklıma geldi baktım ama Sigortası hangisi anladım doğrusu

• H_B_ H kullanıcısına yanıt
    Sigorta kapağın üzerinde gösteriyor olması lazım yada kitapçığı varsa oradan da bakabilirsiniz.
  • Merhabalar

Ötv indirimi ile yeni bir micra street sahibi oldum :)

Araçtan memnunum ama aklıma takılan bir konu var.

Düşük hızlarda 0-50 km arası civarında gaza hafif bastığımda yada gazdan ayağımı hafifçe çektiğimde(sakin kullanımda diyelim :) ) araçtan ıslık sesi -turbo sesi gibi bir ses geliyor.

Servise gösterdim. CVT şansımanın normal sesi olduğunu söylediler.

Bu ses normal midir? Yoksa bir sorun mu?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfergun -- 25 Kasım 2018; 11:3:18 >
    denk gelmişken fotoğrafladım :) NİSSAN MICRA CLUB
  • mfergun M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bende aldım sıfır Micra Street CVT, o sesi hemen farkettim ve servise sordum normal dediler :)

Bu arada gösterge ekranının ışık seviyesine baktım ama bulamadım bilen var mıdır?
  • applause94 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :) Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.