Şimdi Ara

Nissan Micra Dilinden Anlayan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 Nissan Micra / Aracın digital gösterge ekranında ''A'' harfi çıkmaya başladı. Önceden olan bir şey değildi. Ne için uyarı verdiğini anlamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nissan Micra'nızın Gösterge Tablosunu Anlama

Nissan Micra'nızın gösterge tablosu, aracınızın önemli yönleri hakkında bilgi sağlayan hayati bir bileşendir. İşte Nissan Micra gösterge tablosunda bulunan en önemli göstergelerden bazıları:

• Kilometre Göstergesi (km Göstergesi): Kilometre göstergesi, aracınızın toplam kat ettiği kilometre sayısını gösterir.
    • Yakıt Göstergesi (Benzin Göstergesi): Yakıt göstergesi, aracınızın deposundaki mevcut yakıt seviyesini gösterir.
    • Hararet Göstergesi: Hararet göstergesi, motorunuzun sıcaklığını gösterir. İğne kırmızı bölgeye doğru hareket etmeye başlarsa, aracınızı durdurmalı ve motorun soğumasını beklemelisiniz.
    • Hararet Göstergesi Konumu: Nissan Micra'da hararet göstergesi tipik olarak gösterge tablosunun sol tarafında bulunur.

Diğer Önemli Göstergeler:

• Nissan Note Hararet Göstergesi: Nissan Note modeli için hararet göstergesi konumu da benzerdir ve genellikle gösterge tablosunun sol tarafındadır.
    • Micra Hararet Göstergesi: Nissan Micra'daki hararet göstergesi, motor sıcaklığına ilişkin kritik bilgileri sağlar ve aracınızın sağlıklı çalışmasını sağlamak için dikkatle izlenmelidir.

Gösterge tablosundaki göstergeleri anlamak, Nissan Micra'nızın performansını ve bakım ihtiyaçlarını izlemek için çok önemlidir. Gösterge ışıkları veya uyarıları konusunda herhangi bir endişeniz varsa, aracı güvenli bir yere çekip profesyonel yardım almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gösterge panelini biraz tokatlayin geçmesi lazim. Geçmiyorsa benim bildiğim A harfi ile başlayan bir şeyi ifade ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokatlanabilante

Gösterge panelini biraz tokatlayin geçmesi lazim. Geçmiyorsa benim bildiğim A harfi ile başlayan bir şeyi ifade ediyor.

Henuz 4.mesajini atmis olan ergen bi trollsun.
    Okulu astin muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: haislip_13

quote:

Orijinalden alıntı: Tokatlanabilante

Gösterge panelini biraz tokatlayin geçmesi lazim. Geçmiyorsa benim bildiğim A harfi ile başlayan bir şeyi ifade ediyor.

Henuz 4.mesajini atmis olan ergen bi trollsun.
    Okulu astin muhtemelen.

Bin bilsen de bir bilene danış demiş atalarımız. Ummadığın tokat baş yarar, yani küçümsememek lazim.

• Sizin için netteki kullanım kılavuzuna baktım ama o 'A' ibaresine ait bir açıklama kılavuzda da yok. Sanırım aracınız otomatik?

• theferman T kullanıcısına yanıt
    günlük km. (yani sıfırlanabilen) 2 tane dir.
    A ve B km saatinin oradaki uzun düğmeye
    bastığınız zaman a daysa b ye geçer. b deyse a ya geçer.
    birini benzin hesaplamada diğerini gideceğim yol
    mesafesi için kullanıyorum.
  • Benim bildiğim o kilometre hesaplaması a ve b var istanbulda a antalya da b kaç km önemli birşey değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllvtnsvr

Sizin için netteki kullanım kılavuzuna baktım ama o 'A' ibaresine ait bir açıklama kılavuzda da yok. Sanırım aracınız otomatik?

Evet hocam araç otomaik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustozt

günlük km. (yani sıfırlanabilen) 2 tane dir.
    A ve B km saatinin oradaki uzun düğmeye
    bastığınız zaman a daysa b ye geçer. b deyse a ya geçer.
    birini benzin hesaplamada diğerini gideceğim yol
    mesafesi için kullanıyorum.

Saol kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.