Şimdi Ara

Nissan Micra Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2005 model 1.2 Nissan Micra Tekna araç sahibiyim,aracı alalı 3 ay kadar oldu ve çok bilgi sahibi değilim bu araçlar hakkında,aracım yaklaşık 2 haftadır seyir halinde giderken tekleme titreme sallantı yapmaya başladı motor devirden düşüyor gaza bastığım halde araba gitmiyor sağa çekmek zorunda kalıyorum,boşta gaza basıyorum gaz yemiyor ve devir yükselmiyor stop edecek gibi oluyor ama etmiyor da,kontağı kapatıp 10 dk bekledikten sonra tekrar hareket ediyorum 1 km kadar yürüyor ve yine aynı şeyi yapıyor,aracı eve zor getirdim bugün...Araçta lpg yok km 190 bin de,aracı kontrol ettirmek için ustaya gösterdiğimde ön takımın yeni yapıldığını yağın yeni değişmiş olduğunu ama bu sorun için bişey diyemeyeciğini söyledi,araç arıza ışığı da yakmıyor,bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum,forumda yeniyim hatam olduysa affola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayara bağlatın. Sanayide 30 lira felan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara bağlatın dediğiniz obd soketinden arızaya bakıyorlar o mu acaba ? Eğer o ise usta baktı o şekilde ama araç arıza ışığı yakmıyor,yakmadığı için de bilgisayar göstermiyor arızayı...

• Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu ?

• Aynı modelin otomatik vitesini kullanıyoruz ancak düşük kilometreli. En ufak bir sorun çıkarmadı şuana kadar çok memnunuz. Dediğiniz sorunlar biraz şaşırttı açıkçası umarım çözüm bulursunuz.
  • Depoda su olabilir

• Hocam biraz alakasız olacak ama, şarj dinamosu ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrebirlik

Aynı modelin otomatik vitesini kullanıyoruz ancak düşük kilometreli. En ufak bir sorun çıkarmadı şuana kadar çok memnunuz. Dediğiniz sorunlar biraz şaşırttı açıkçası umarım çözüm bulursunuz.

İnşallah hocam bu araçlar genelde sorunsuz diye biliniyor bende şaştım kaldım açıkcası,siz nerede ikamet ediyorsunuz istanbulda tavsiye edebileceğiniz nissan özel servisi var mıdır acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Hocam biraz alakasız olacak ama, şarj dinamosu ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba ?

Şarj dinamasu ile nasıl bir bağlantısı olabilir ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkı_Pelit

Depoda su olabilir

Depoya su nerden girecek ki,benzini de shell den alıyorum her zaman,benzinden dolayı da olduğunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem181

quote:

Hocam biraz alakasız olacak ama, şarj dinamosu ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba ?

Hocam önceden başka bir araç görmüştüm böyle ilginç durumlar gösteriyordu. Çok şeyine baktılar en son şarj dinamosu çıkmıştı sıkıntı.

• Arkadaşlar arızayı araç çalışır çalışmaz hemen yapmıyor belli km yol kat ettikten sonra göstermeye başlıyor mesela 20-30 km yok yapıyorum sonra arıza yapmaya başlıyor ve kontağı kapatıp 10 dk bekliyorum tekrar hareket etmeye başlıyorum 1-2 km yol almadan yine aynı şeyi yapıyor...Eve zor getirdim aracı...Yani benim anladığım kadarıyla motor sıcak iken yapıyor,arıza ışığı da yakmadığı için usta bişey diyemem dedi...

• quote:

quote:

quote:

Hocam önceden başka bir araç görmüştüm böyle ilginç durumlar gösteriyordu. Çok şeyine baktılar en son şarj dinamosu çıkmıştı sıkıntı.

O bahsettiğiniz aracın markası modeli neydi üstadım acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

O bahsettiğiniz aracın markası modeli neydi üstadım acaba ?

Eski bir Land Rover Freelander'dı hocam. Ama onun sorunları sizinkiyle tam olarak aynı değildi, benzer sorunlardı.

Tahmini olarak söyledim belki alakalıdır diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 5 Mart 2017; 22:24:25 >

• erdem181 E kullanıcısına yanıt
    Maalesef aracın bakımlarıyla ben ilgilenmiyorum.
  • Alakanız için çok teşekkür ederim arkadaşlar,az çok anlayan arkadaşlar da bana sorunun ateşleme ile ilgili olduğunu söyledi ama araç bu sorunu çalışır çalışmaz yapmıyor bi süre yol aldıktan sonra yaptığı için ve kontağı kapatıp bi süre bekleyip sonra yola devam edince düzelir gibi oluyor ama yine yapınca ben bağlantı kurmaya çalışıyorum,içinden çıkamadım arabadan soğudum nerseyse...

• Servise götür

• quote:

Servise götür

Hocam keşke bu kadar çok yardımcı olmasaydınız, konu sahibi arkadaşın sorunu çözüldü. Konu silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 5 Mart 2017; 22:47:9 >
  • İstanbul'da önerebileceğiniz özel nissan servisi var mıdır acaba arkadaşlar ?

• quote:

quote:

Servise götür

Hocam keşke bu kadar çok yardımcı olmasaydınız, konu sahibi arkadaşın sorunu çözüldü. Konu silinebilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.