|
Nissan, minik elektriklisi Sakura'yı tanıttı: 180 kilometre menzile sahip
-
-
güzel duruyo inş Türkiyeye gelir
-
Bu kullanışsız oyuncak arabalara vereceğim parayla 2.el benzinli/tüplü araba alırım daha çok işimi görür
-
müthiş araba :) çok sevdim. yakın gelecekte bu tarz bir araç ülkemizde üretilip satılırsa ve uygun fiyat olursa 90 lı yıllardaki kuş serisi satışı gibi olacaktır diye düşünüyorum. peynir ekmek gibi satar yani :D
-
Keske bize de gelse. Dusuk otv dilimine girdigi icin ucuza araba almak isteyenler falan olur. Bu sebeple devlet bunlarin da otv'yi artirir yeni gelir kaynagi ediniriz.
-
Trafikte sıkıştırıp dururlar kanser olursun
-
GAYET GÜZEL ARABA. AMA BİR CİTROEN AMİ BİLE 200 BİN LİRA İKEN BUNU EN AZ 350 BİNE SATARLAR..
-
Hem çirkin hem büyük
-
"Rejeneratif fren sistemi kapsamında tek pedallı sürüşün de mümkün olduğu araçta" denmiş tamam bunu anladım ben aniden çukur gördüm durmak istiyorum nasıl olacak bu iş bana biri anlatabilir mi? araçta tek pedal olmuyor demi yine fren vardır diye düşünüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 22 Mayıs 2022; 03:33:29 >
-
Tabi ki fren pedalı da var onu kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
600-700 bin olur sanirim
-
Bu araçlar şehiriçi araçları. Japonya'ya google earth ile bakarsanız sokaklarda bu boyutta binlerce araç görürsünüz. Dar alanlarda çok kullanışlı. Park etmesi kolay. Boyutuna oranla işlevsel de olan araç tipi. Büyük araç sevmeme rağmen, şehiriçinde bu araçları çok mantıklı buluyorum.
-
bu küçük araçlar çok hafif ve türkiye için tehlikeli, bunu evinin önünden kaldırıp götürürler parçalarını ırak pazarından toplarsın
-
Aha bunu yapacaktın işte bizde alıp binecektik. Milyonluk araba değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen araç kullanma ehliyetine sahip olduğuna emin misin
İşte cahillik böyle bir şey.
Elektrikliler de çıkan çıkana, alabilene aşk olsun.
-
güzelmiş ama bu kadar özellikle böyle geliyorsa hiç ucuz olmaz bu.bizde zaten elektrikliyi teşvik yok daha beter MTV var şarj istasyonu yok fosile devam yıllarca.elektrik sanki yeşil mi olayına girsek zaten ülkem elektiriğinin %50'sini doğalgaz yakarak sağlıyor ironi yani.biz göremeyiz de sonraki nesiller belki görür %100 yeşil elektrik ve elektirikli araçlara teşvik ucuz araç MTV ve istasyonlar düzgün bataryalar...
-
Gayet güzel bir araba ama fiyatı pahalı. Türkiye'de satılsa vergilerle 1 milyonu bulur.
Benzer içerikler
- mobil imza nasıl alınır
- twitter takipçi hilesi
- netflix fiyat
- wolves brad pitt
- autocad sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X