2008 model 1.6 tekna note 60.000 kmde hatasız manuel vites lpgli bir aracım bulunmakta . Satmayı düşünüyorum acaba piyasada ne kadar eder ?
Saygılar
Merhaba Nissan Note otomatik vites araç almak istiyorum.Bu aracı kullanan arkadaşlardan şunları öğrenebilirmiyim:
1- Otomatik şanzımanı arıza veriyormu? ve onarımı dendiği gibi masraflımı. 2- Kullanımı nasıl? Genellikle otomatik nissan fazla kullnılmıyor nedeni ne olabilir? 3- Yakıt,servis bakımı yedek parça bulm ve ücretleri pahalımı?
cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.saygılarımla.
merhaba 12 eylulde nissan note otomatik vites aracımı 23500 tl fiata aldım araç siyah renk ve 70binde umarım işinize yarar bu bilgi hala satılmadıysa hayırlısı olsun şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: yasinefe61
Merhaba Nissan Note otomatik vites araç almak istiyorum.Bu aracı kullanan arkadaşlardan şunları öğrenebilirmiyim:
1- Otomatik şanzımanı arıza veriyormu? ve onarımı dendiği gibi masraflımı. 2- Kullanımı nasıl? Genellikle otomatik nissan fazla kullnılmıyor nedeni ne olabilir? 3- Yakıt,servis bakımı yedek parça bulm ve ücretleri pahalımı?
bu sorulara bende cevap arıyorum..yazan biri olursa memnun olurum..
quote:
Orijinalden alıntı: oprema
quote:
Orijinalden alıntı: yasinefe61
bu sorulara bende cevap arıyorum..yazan biri olursa memnun olurum..
1.şanzıman klasik 4 ileridir.kronik bir sorunu yok. 2.kullanımı rahat. 3.otomatikte manuele göre yakıt biraz fazladır.fakat ben lpg taktırdım.kafam rahat