Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.228
Cevap
45
Favori
415.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet benim aklımda onun için karıştı. aracın yabancısıyım ve fiyatlar çok karışık. çok performans aramıyorum. donanım konfor ve sürüş keyfi istiyorum. ama uzun yolda yokuşlardada bayılmaz umarım.
  • Uzun yolda yokuşa gelmeden hızını alırsan sorun yok. Yokuşta hızlancam dersen nazlıdır. İstanbul antalya arasında ya gitmiyor bu araç dedirtmedi bana sakin kullanımda. Performans arasaydım tatmin etmezdi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 14 Ağustos 2015; 21:01:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Teşekkürederim görüşlerin benim için yeterli bende böyle birşey arıyorum zaten
  • Arkadaşalar nissan primera 1998 1.6 aldık
    araba sıcak havada devir düşünce araba sönüyor ve beklemek gerekiyor
    7 tane disbrütor denedik olmadı
    sorun blen varsa yazabilir mi
  • Arkadaşlar merhaba;
    2 gündür by sayfayı takip ediyorum.bende 2007 model1.6 tekna bakıyorum.100.000 km de siyah bitane var.ama aracın zinciri baskı balatası yeni değişmiş.adam 3 bin masraf ettim diyor, araca 30.000 istiyor.bagaj kapağı değişmiş ve kapılarda boya var söylediği kadarıyla.

Şimdi bu sayfadaki tecrübeli arkadaşlara rica ediyorum, ben vectra aracımı sattım ve bu modele yoğunlaştım.bahsettiğim arabayı 28 000 e alırsam,lpg de yok, ne gibi problemi olabilir aracın.servise baktırmam yeterli bi sonuç mu.sonuçta bir sürü paylaşımda bulunulmuş,arızası varsa ve ben bilmeden alırsam çok pişman olurum.
    Bu modele yabancı birisi olarak ciddi alıcı da dersek nelere dikkat etmelym alışveriş esnasında? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
  • Centilmen7 C kullanıcısına yanıt
    Azizim, ben 2008 tekna sahibiyim. Dört yıldır kullanıyorum. Bu araçlarda zincir değişme kilometresi ortalama 250000km.dedir. Neden bu kadar erken değişti merak uyandırıcı bir durum. Araç temizse, baktır, çok memnun kalırsın. Fiyatı ülkemizdeki yanlış marka tercihlerinden dolayı 10000tl ucuza satılmaktadır. Sadece fikrin olsun diye söylüyorum, ben bi ara bmw almak için satayım mı ki diye niyetlendim, benim araç brc tüplü, boyasız ve kazasizdir, 30000 liraya ilan verip çok zorlanirsam 29000e bırakmayı düşünmüştüm, vazgeçtim, demem o ki daha iyi durumda olan bir araç bulabilirsin sanırım. Yada ben çok saf bir satıcıymışım, bilemiyorum (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada yanlış anlaşılmış, başka araba demişken, zinhar başka marka demedim O fiyata primeradan kralı olmaz

• Arkadaşlar merhaba.
    2004 primera tekna sahibiyim.
    araç yağ yaktıgı için motorun parçalarını yenilettim.
    sonrasında araç orjinal anahtarı tanımamaya başladı.zaman zaman çalıştırıyor ama bazen de kırmızı anahtar işareti beliriyor ve marş basmıyor motor çalışmıyor.servise gösterdim ama cihazları kodlama yapamadı.sorunun tesisatta olmadığını söylediler ama anahtar kodlaması da yapılamadı.
    araç şu an bazen çalısıyor bazen de stop ettikten sonra bahsettiğim şekilde anahtarı tanımayarak çalışmıyor.benzer problem yaşayan olduysa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Kontağın tam dibinde bir soket var. Ordaki kablolarda temassızlık olabilir. Bende de çok nadiren bu durum oluyordu. En son biri kontak dibinden immoya giden hatta ek bir kablo var soketli, onu iptal edip direk bağlantı yapınca sorun çözüldü dedi. Bende direk bağlayacaktım ama sökmeye zamanım olmadığından kontak dibindeki kabloları elimle oynattım biraz. Denemekte fayda var

Bu arada motorun yağ yaktığına nasıl emin olduğunuz. Egzozdan mavi duman atıyormuydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 20 Ağustos 2015; 23:05:15 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Borçlarından dolayı elimdeki aracı satıp 28-30 bin lira arasında bir araç alacağım. Bu paralara ikinci eli iyi olan araclarin kmsi çok yüksek. Bu nedenle ikinci eli zayif araçlara bakıyorum. Suzuki sx4 ile nissan primera arasinda kaldım.

Su ilandaki aracı yorumlar misiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-nissan-227046047/detay/

Zaten borç nedeni ile arac değiştiriyorum. Çok masraf acar mi.
    Ne gibi problemler cikarabilir. Bunlar haricinde araç için ne dersiniz. Hakederi nedir bu aracın..

• Bakımlısı üzmez. Yanlız ne hikmetse bu ilandaki içime sinmedi benim. Dışı kozmetik olarak çok iyi sayılmaz bu fiyata bence. Fiyatı daha uygun olsa tamam derim de uzaktan gelip bu araca bakacaksanız çok da değmeyecek sanki.

• Arkadaşlar merhabalar. 94 model 1.4 şahinim vardı. Önceden de şoförlüğüm yoktu 4 sene kullandıktan sonra bugün bir tanıdık vasıtasıyla 1999 model 163.000 km nissan primeira 1.6 GX ile takasa girdik. Yarın motor vr kaporta için ustalara götüreceğim. Bana aşağı yukarı 17.000 tl ye gelecek. Tavan altı boyalı. Sistemde 2 kazası görünüyor. 1000 tl lik hasar kaydı var. Yarın çok ciddi bir arızası yoksa almayı düşünüyorum. Önerileriniz lütfen. Teşekkürler 😊

• Şahinden sonra 5-10 sınıf yukarı atlamış olursun. Düşünmeden takasa gir

• Eyvallah 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

Bakımlısı üzmez. Yanlız ne hikmetse bu ilandaki içime sinmedi benim. Dışı kozmetik olarak çok iyi sayılmaz bu fiyata bence. Fiyatı daha uygun olsa tamam derim de uzaktan gelip bu araca bakacaksanız çok da değmeyecek sanki.

Cevap için teşekkür ederim ;)

Bakmaya devam ediyorum. Temiz ve bakımlı olduğuna emin olacağımız araç pek yok ikinci elde.
    Nasip artık.
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi mavi duman atiyordu.ama yag degisim suresi anormal sekilde kisalmisti.
    yardiminiz icin de tesekkur ederim.umarim cozum olur.

• P12 iç mekan ne zaman makyajlandı?
    Yakıt durumu nedir?

• 2005 yılında makyajlandı. En düşük olarak şehir dışı 7, şehir içi 10lt lpg tüketiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

2005 yılında makyajlandı. En düşük olarak şehir dışı 7, şehir içi 10lt lpg tüketiyor

Ne gibi farklılıklar var?

• Kapı iç dizaynı, direksiyon simidi, renkli geri vites kamerası, 3 yerine 4 adet gösterge, göstergelerin olduğu bölümün aracı stop edince gözükmemesi, koltuk döşeme deseni farklı

2005 ve üstünde sunroof yok. Belki sınırlı sayıda sunrooflu getirilmiş olabilir.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.