Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.228
Cevap
45
Favori
415.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. Aynayı bantlayıp sabitledim idareten. Haftasonu söküp onarmayı denicem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır 1997 model primera slx sahibiyim.Aracımı denizlide 204.000 km de aldım.ben aracın ikinci sahibiyim.araca tüpü ben taktırdım.Araçta atiker sıralı sistem tüp var. Aracım şu anda 223.000 km de. Aracımdan çok memnunum lpg nin 2,00 TL olduğu dönemde şehirler arası yolda,normal bi kullanımla 0,15.-TL yaktı kmde. Son derece konforlu,rahat sürüşü olan,insanı yormayan bir araç.
    Alırken kafamda bir çok soru işaretleri olmasına rağmen, herkese şiddetle öneririm.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaslar 2004 nissan primera tekna arabam var bir hafta önce radyo cd calismadi ve şimdi secure yaziyo ve radyo cd calidmiyo bilgisayara baglattim ama bisi cikmadi varmi bi cozumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar, nissan primera 2001 model, 118000 km de 1.6 comfort, ön sol çamurluk ve bagaj kaputunun yarısı boyalı, pazarlık sonucunda son fiyat olarak araba sahibi 19.750 TL ye kadar düşürdü. Sizce bu fiyata alınır mı? Yardım lütfen.

• Bagaj kapağının yarısı neden boyanır ki. genelde boyacılar renk uyumunu gözeterek parçayı tüm olarak boyamayı tercih ederler. itiraz edip illa yarısını boyatmak istiyorum desen bile yine aynı parayı istiyorlar.
    118,000 km nin gerçekten doğru olup olmadığını ve hasar kaydının olup olmadığını öğrenmeden sakın almayın. bi servise de mutlaka gösterin başka boyalı yerleri var mı motor durumu nasıl. Ortalık çakal dolu malesef dürüstlüğün mertliğin mezarda kemikleri çoktan çürümüş.
    bu araçların piyasası ötv zammından sonra 18-19 arası oldu.
    19,750 biraz yüksek ancak araç gerçekten temiz ise alınmaz die bişey yok. Yine de siz 19 bin e indirmeye çalışın bence
  • mehsa M kullanıcısına yanıt
    dostum cevabın için teşekkür ederim.
    bagaj kapağının boyası için aynı soruyu bende sordum. ufak bir kaza olduğunu göstermek için hepsini boyatmadığını belirtti. hasar kaydı sorgulamasında iki tane kaza görünüyor meblağ yazmıyor, sanırım hasarın birisi arka bagaj kapağı diğeri de sol ön çamurluk, kaportacıya gösterdim herhangi bir yerinde başka boya olmadığını söyledi.
    km sorgulaması muayene verilerine göre 2009 yılı 71.167 km, 2011 yılı 88.796, 2013 yılı 107.796 ve şu anda 118.000 km de bu verilere göre km tutarlı görünüyor. ancak 2009 yılı öncesi veri yok.
    motor durumu ve diğer mekanik aksamlarını öğrenmek için tanıdık bir ustaya gösterdim. usta arabanın temiz olduğunu motorunda hiç bir problemin olmadığını, temiz kullanılırsa en az bu kadar km daha yapacağını belirtti.
    dostum sanayide gösterdiğim ustaların hepsi aracı beğendi ve binici için çok iyi diye söylediler. ben 19.000 TL ye kadar çıktım, ama araç sahibi 19.750 TL de diretiyor. tabiri caizse nuh diyor peygamber demiyor. açıkçası bende arabayı çok beğendim, kaçırmakta istemiyorum. ne yapacağımı şaşırdım kaldım.

• arnasa A kullanıcısına yanıt
    Etrafta ikinci el araç mağduru o kadar çok insan var ki, benim şahsi görüşüm araç gerçekten temiz ise normal piyasasından bin TL bile fazla verilip alınabilir. Önemli olan sonradan başının ağrımamasıdır.
    Ben imzamdaki 2000 modelini kullanıyorum. 3 yıl oldu alalı ve gayet memnunum. Son bir yıl içinde ufak defek masraflar yaptım elbet ama bu gayet normal sonuçta 197,000 km de 15 yaşında araba.
  • 2001 model primera 19.500 TL ye aldım. İnanırmısınız aynı modelde ki renault megan marka arabaya sahibi son fiyat olarak 23.000 TL isteyince (üstelik 178000 km de) bende gittim aldım.

• 2004 model ful artı ful 1 6 teknayi 21750 ye aldım tavan hariç boyalı kazasiz Benzinli 171000 km de.uygun mudur arkadaşlar.

• full+full derken full'ün haricinde neyi var?

fiyat iyi ama resimler olmadan aracı incelemeden kesin karar vermek zor
  • selamlar. aracın ön konsolundan cızırtı gibi titreme geliyor. sebebi hakkında bilginiz var mı?
    2004 tekna. 98.000 km
  • kalles_papaz kullanıcısına yanıt
    Bendede 2005 Tekna var 140.000 km de. dediğiniz gibi 110.000 km civarlarında benimde konsolumdan tıkırtı gelmeye başladı. Sebebi büyük ihtimal yol bozukluklarından kaynaklı sesler.
  • merhaba akadaşlar yaklaşık 20 gün önce aldığım 2000 model 1.6 comfort primera da su eksiltme sorunu var.yaklaşık 1500 km kullandım ve radyatör suyunu eksiltiğini fark ettim sorun ne olabilir.3-4 gündür takip ediyorum altına damlama da yapmıyor.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
  • Merhaba ayni aractan bende de var, termostati ve contasini kontrol ettirin, arac tupluyse tupun hortumlarina bakin mutlaka kacak vardir biryerlerde yoksa su eksiltmez birde eksildiginde yedekten(tasirma kabindan) alarak tamamlamasi lazim eksigini yedekten radyatore gelen hortumu kontrol edin tikali olabilir radyator kapagi bozuk islevini yerine getirmiyor olabilir.

• mmcs48 M kullanıcısına yanıt
    merhaba ilginiz için teşekkür ederim.Su eksiltme sebebini daha bulamadım ama!Eksiltme radyatör peteğinden değil Yedek su deposunun eksildiğini kast etmeye çalışmıştım(10 günde ancak 1 çay bardağı) Ayrıca dediğiniz gibi hortumları ve termostatı bilehare kontrol ettirecem.Başka bi sıkıntımda aslında en büyük sıkıntım ERZİNCAN DA anlayan bir usta tanımamam.Zaten en fazla 8-10 nissan var onlarda nerede bakım yaptırıyor bilemedim
  • 98 model nissan primera slx hackbag model aracım var aracımın arka camı patladı ve maalesef camı bulamıyorum uretılmıyormus cıkma dahil aramadıgım yer kalmadı bir yol lütfen

• 99 model primera special aracım var,
    araç özellikle kasislerde çok savruluyor sonra toparlıyor. bunun nedeni ne olabilir.
    lastikler yeni ön takımları yapıldı rot -balans yapıldı.
  • Merhaba arkadaşlar bu gece hemen hemen tüm yorumları okudum sayılır. Benim merak ettiğim ise 2005 model bir nissan var km.si 250binde bu km bana sıkıntı yaratır mı daha açıkcası bu araçları bu km.lere kadar kullanan arkadaşlar varmı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Merhaba Arkadaşlar,

Bende Nissan Primera almayı düşünüyorum. Satmayı düşünen arkadaşlar var ise 2003 sonrası ve otomatik vites araçlar ile ilgileniyorum.

Satmayı düşünen arkadaşlar PM'den iletişime geçebilirler.

Harkese iyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.