Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.228
Cevap
45
Favori
414.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    beyefendi iyi günler aynı araçta bendede var ve aynı sorunla karşı karşıyayım ve şanzumancıların hepsi para almak için farklı şeyler söylüyor sorunu çözdünüzmü acaba bana ulaşabilirmisiniz tel 0542 404 06 48 lütfen yardım edin tarih eski ancak eğer ulaşırsanız sevinirim teşekkür ederim
  • primera bakıyorum ama 25000 civarı sizce nasıl bu aracı kullanan varmı
  • O paraya alabileceğin en donanımlı, konforlu ve geniş araba. Lpg de varsa yakıt olarak çok memnun kalırsın.performanslı kullancam dersen üzer yanlız. Sakin takılıcam dersen al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 5 Haziran 2015; 7:07:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korhan066 K kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞIM ARAÇLAR ÇOK GÜZEL VE KONFORLU ANCAK İYİCE TESTE FELAN SOK O ŞEKİLDE AL 5664 MESAJ ATMAYI UNUTMA KESİNLİKLE COROLLA VE HONDADAN KAT KAT KONFORLU TAVSİYE EDERİ BEN P 11 CİYİM AMA P 12DE SÜPER BİR ARAÇ O PARALARA KAÇIRILMAZ KRONİK SADECE ÜST TABLALRDAN SES YAPAR ROLANTİ AYARI BİRAZ OYNAR BUNLAR İÇİNDE BANA ULAŞIN KRONİK PROBLEMLERİ ÇÖZEBİLİRİM VE ÇÖZDÜMDE YARDIMCI OLURUM İYİ GÜNLER
  • P12 rölanti ayarının oynamasını nasıl düzeltiyorsunuz

• Tüm primera severleri, facebook grubumuza bekleriz.

https://www.facebook.com/groups/675028435858665/
  • Merhaba arkadaşlar bende bu siteyi yeni buldum aranıza bende katılayım dedim...Yaklaşık 5 aydır ninsan primera 2004 tekna kullanıyorum hiç bir sorunum olmadı allaha şükür şimdilik ufak tefek şeyler haricinde...Airbang lambası yanıyordu sürekli ama şimdi yanmıyor artık hallettik bir şekilde..bayram tatili için tekirdaga gittim 1500 km yol yaptım geliş gidiş denizlide oturuyorum bu arada 1500 kmyi 330 tl gazla yaptım ve araba bagajda dahil ful doluydu...yakıtından gerçekten memnunum tek sorun yokuşlarda biraz hantal kalması ama konfor 10 numara hiç bir şekilde yormuyor insani bir daha 1500 km yol daha yapabilridim :)..Benim ilk maruzatim Ekranı deyiştiren varmı acaba hiç veya deyiştirile biliyormu UST girişli video izlenen ve nagivasyonu olan ekran taktırmak istiyorum ebatlarına uyan marka varmı bildiginiz..Şimdiden herkeze teşekkür ederim Geçmiş Ramazan bayramınıza kutlarım Teşekkürler ...
  • Arkadaslar merhaba bende n16 almera tekna var yurt disindan dayim getirdi bunu baglanti kablolari yok nasil yapacaz arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S.a arkadaslar ben.2001 model 1.8 nissan palmeria almayi dusunuyorum bel.alti boyali degisen parcasi yok.

Bu araci kullanan warmi? Nasildir kullanislimi? Yoksa skinti veren bi aracmi

Ilk defa nissan bi arac almayi dusunuyorumda kullanan bilgisi olan arkadaslar yardimci olurasa cok sewinirim tesekkurler simdiden herkeze..

• quote:

Orijinalden alıntı: AKTkale

merhaba akadaşlar yaklaşık 20 gün önce aldığım 2000 model 1.6 comfort primera da su eksiltme sorunu var.yaklaşık 1500 km kullandım ve radyatör suyunu eksiltiğini fark ettim sorun ne olabilir.3-4 gündür takip ediyorum altına damlama da yapmıyor.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Merhaba ;

Aynı sorun bende de vardı. Benimki tüp beyninin dirseklerinden kaçırıyormuş. 150 tl'ye değişti halloldu. Ama bunu bulana kadar motor üst kapak contası bile değiştirti şerefsizler...
  • Sa. Arkadaşlar yeni primera aldım 2003 model ancak ekrana yeşil renkte SECURE yazıyor ve ekran hiç çalışmıyor
    Bir de geri görüş kamerası siyah beyaz gösteriyor ve görüntü net değil
    Acaba Nissan almakla hata mı Yaptım diye düşünüyorum

• Teybin arkasındaki soket ya yerinden çıkmıştır yada kablolarda temassızlık vardır. 2003 ve 2004 modellerin geri görüş kamerası siyah beyazdır. 2005 makyajından sonra renkli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 25 Temmuz 2015; 7:31:23 >
  • Arkadaşlar merhaba. P12 aracimda galiba geri vites muşürü bozuldu. Geri kamera ve heri biyes lambası devamlı açık kaldi. Bu muşür nerdedir nasil değişir. Veya sorun başka birşey mi
  • Genelde bu müşür şanzımanın üzerinde oluyor araçlarda

• Vites topuzunun yaninda olanilir mi. Sanzumanin neresinde bulamadim da
  • Arkadaşlar merhaba,

P11 kasa primera aracımı yeni aldım sayılır..Aldığımdan bu yana kliması soğuk üflemiyor. Klima gazı bastırdım ancak halen aynı.Sizce sorun ne olabilir?Acaba yalnış mı kumanda ediyorum klimaya?

Bir de, Radyo Ekranı neredeyse hiç görünmüyor,Yazılar çok silik,Bu neden kaynaklanıyor olabilir?Klimanın kullanımını anlatacak olan ya da sorunun ne olduğu konusunda yardımcı olabilecek değerli yorumlarınızı bekliyorum,

Teşekkürler..
  • Arkadaşlar 2005 teknam var istanbul anadolu yakasında lpg dönüşümü için önerebileceğiniz sorunsuz garantili bir yer varmıdır
  • Ümraniye candan otogazı öneririm. 2 kez dönüşüm yaptırdım bugüne kadar. Sadece bakımdan bakıma gidiyorum

• Arkadaşlar 2006 primera almayı düşünüyorum. Öncelikle tavsiye ve görüş istiyorum Birde İnternette 2006 teknalara 23000 den 30000 ne kadar fiyat yazıyorlar bu araçların piyasası nedir? Temizini kaça alırsam normal almış olurum.
  • Performans arıyorsan alma. Ani hızlanmasa da olur ama konforlu ve donanımlı olsun dersen al.
    Araba piyasası tutturabildiğine. Sağlamını bulunca al bin. Ben bile satmak istesem kaça satarım kafam karışıyor fiyatlara bakınca. Benimki ile aynı özellikte olanlara bakınca 20-25 isteyen de var 29-30 isteyende

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.