Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.228
Cevap
45
Favori
414.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2004 primera tekna 1.6 aracım var.

segman atma + egzantirik zincir değişimi , motor üst kapak conta değişimi için 2.000 tl fiyat aldım. Normal mi ?
  • Aracın sorunu neydi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksantrik zinciri gevsemesi sebebi ile stop etme, su eksiltme ve azda olsa yağ yakma
  • bugün sabah 2003 teknamı sattım, acayip bir boşluk oldu içimde ne alacağımı bilemiyorum!
    tüp taktırmak da istemiyordum ama alan vatandaş hemen tüp taktırmaya götürmüş, içim bir kötü oldu ya hu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvencakin

bugün sabah 2003 teknamı sattım, acayip bir boşluk oldu içimde ne alacağımı bilemiyorum!
    tüp taktırmak da istemiyordum ama alan vatandaş hemen tüp taktırmaya götürmüş, içim bir kötü oldu ya hu!

Kaça sattınız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19500 e verdim maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvencakin

19500 e verdim maalesef

Ucuz vermisiniz o fiyata bu özellikte konforlu ve japon arac zor alirsiniz

• 2 ayda zor satıldı hocam! 22750 den açmıştım ilanı. tabi km si fazla282bin ve 10 tane de ufak tefek kazası vardı.
  • Arkadaslar merhaba. Bende 2005 primera visia 1.6 var. Bugun kaza gecirdik. Ondeki aracin fren lambalari yanmadigi icin ani fren yapip karsi yola gectik. Oradan gelen arac sag taraftan carpti. kasko yok. P.tesi trafik raporu cikacak. Ama masrafla ilgili ortalama bir sey soyleyebilir misiniz? Sag iki kapi da degisecek gorunuyor
     NİSSAN PRİMERA
     NİSSAN PRİMERA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mel2206 -- 23 Ocak 2015; 22:52:01 >

• Geçmiş olsun. Kapılar değişecek. Airbag de açılmış. Masraf baya çok olacak. Çıkmacıları araştırın mutlaka

• Tesekkur ederim. Cikmacilarla yaklasik kaca cikar bu araba yaa. Tam da sırası

• Tam olarak ekspertiz yapmadan bişey denemez ama tek kapı en az 800 tlden başlıyor sahibinden.comda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 24 Ocak 2015; 9:30:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mel2206

Arkadaslar merhaba. Bende 2005 primera visia 1.6 var. Bugun kaza gecirdik. Ondeki aracin fren lambalari yanmadigi icin ani fren yapip karsi yola gectik. Oradan gelen arac sag taraftan carpti. kasko yok. P.tesi trafik raporu cikacak. Ama masrafla ilgili ortalama bir sey soyleyebilir misiniz? Sag iki kapi da degisecek gorunuyor
     NİSSAN PRİMERA
     NİSSAN PRİMERA

Geçmiş olsun kardeş..
    Başka bir araçla yapsan çok daha kötü durumlar olabilirdi..
    Para bir şekilde bulunur..

• quote:

Orijinalden alıntı: callpatriot

Eksantrik zinciri gevsemesi sebebi ile stop etme, su eksiltme ve azda olsa yağ yakma

Geçen yolda araba aniden stop etti...
    Kaç yıldır ilk defa..
    Marş basıyor, herşey normal ama ateşleme yok..!!
    10 dakika sonra kendiliğinden çalıştı..
    Serviste bilgisayara sokuldu...
    Sensör arızası dedi.. Zincir.. Orada da çalışmadı..
    --DİNLENİNCE ÇALIŞIYOR..--
    Sonra bir kez daha stop etti alışveriş için durduğumuzda..!!
    Bir daha da stop etmedi 2-3 gündür..
    İskenderun Nissan Servis Zincir değişecek dedi.. ARAÇ 146.000 KM de..
    Zincir değişirse sensör hata varmezmiş..!!!
    FİYAT;
    ZİNCİR 505 TL
    GERGİ 198 TL
    SENSÖR 213 TL EL İŞÇİLİĞİ 800..!!!
    Bana pahalı geldi...
    BİR İHTİMAL BENZİN KIRMIZI ÇİZGİYE YAKINDI.. O SEBEPLE DE ARADA BÖYLE YAPAR DEDİ(Eski sahibi)
    Sizde ne istediler servis, parça , işçilik?

• Dun gece komsularımdan biri sol aynamı kökünden kırdı. Kim olduğunu bulursam peşini bırakmıcam. Savcılığa polis aracılığı ile suç duyurusunda bulundum. Kim olduğu belli olursa 4000tl cezası var

• quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

Dun gece komsularımdan biri sol aynamı kökünden kırdı. Kim olduğunu bulursam peşini bırakmıcam. Savcılığa polis aracılığı ile suç duyurusunda bulundum. Kim olduğu belli olursa 4000tl cezası var

Geçmiş olsun.. Komşu olduğuna emin misiniz, serseriler olmasın.?
  • 2 aracım var. Biri tam binanın altındaydı. Üstüne bi tencere yemek dökmüşler. Yarım saat sonrada yukardan aşağı kavanoz atarak da primeranın aynasını kırdılar

• FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun hocam!
    bunlar nasıl insanlarmış böyle çok ayıp çok vahim bir durum.
    inşallah kim olduklarını tespit edebilirsiniz.
  • Kaskomun bozulmayacağını bilsem kaskodan yaptırcam. Arabalarım Gene evin altında ama tedirginim hala acaba ne olacak diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 1 Şubat 2015; 21:10:46 >
  • Çok geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.