Bildirim
NİSSAN PRİMERA (99. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Valeo dunyada farklı ulkelerde 125 fabrikaya sahipmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-memurdan-boyasiz-hatasiz-90.500km.de-bu-kadar-temizi-yok-186037118/detay
arkadaşlar bu araç için ne dersiniz. en son 19 diyor. lpg yok. bu araç küçük bir ilçede kısa mesafelerde kaç litre yakar? uzun yolda ne kadar yakar? sizce alayım mı 18,5'a düşerse... -
quote:
Orijinalden alıntı: nebigil25
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-memurdan-boyasiz-hatasiz-90.500km.de-bu-kadar-temizi-yok-186037118/detay
arkadaşlar bu araç için ne dersiniz. en son 19 diyor. lpg yok. bu araç küçük bir ilçede kısa mesafelerde kaç litre yakar? uzun yolda ne kadar yakar? sizce alayım mı 18,5'a düşerse...
Merhaba,
araba çok güzel temiz duruyor, ancak Ankara arabası ise biraz durup düşünmek lazım, iyice bir baktırmak lazım. arabanın km si inanılamayacak kadar düşük.
iyice bir baktırın herhangi bir sorunu yoksa, değişmesi gereken ağır parçalarının bakımı ve değişimi yapılmış ise alın. ama şuna dikkat edin, trigeriydi, baskı balatasıydı falan 100bin km gelmiş bir araçta değişim isteyebilir ve maliyeti hayli fazla olabilir.
yaşadığınız yer düz aya bir yer ise ve çok fazla trafik de yoksa yakıtı pek dert etmeyin, yok ben çok yol yaparım 15-20 km den aşağı gitmem diyorsanız yakışı çok gelebilir.
saygılarımla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: guvencakin
quote:
Orijinalden alıntı: nebigil25
arkadaşlar bu araç için ne dersiniz. en son 19 diyor. lpg yok. bu araç küçük bir ilçede kısa mesafelerde kaç litre yakar? uzun yolda ne kadar yakar? sizce alayım mı 18,5'a düşerse...
Merhaba,
araba çok güzel temiz duruyor, ancak Ankara arabası ise biraz durup düşünmek lazım, iyice bir baktırmak lazım. arabanın km si inanılamayacak kadar düşük.
iyice bir baktırın herhangi bir sorunu yoksa, değişmesi gereken ağır parçalarının bakımı ve değişimi yapılmış ise alın. ama şuna dikkat edin, trigeriydi, baskı balatasıydı falan 100bin km gelmiş bir araçta değişim isteyebilir ve maliyeti hayli fazla olabilir.
yaşadığınız yer düz aya bir yer ise ve çok fazla trafik de yoksa yakıtı pek dert etmeyin, yok ben çok yol yaparım 15-20 km den aşağı gitmem diyorsanız yakışı çok gelebilir.
saygılarımla.
değerli yorumunuz için teşekkür ederim. şu anda sigortacıma şasi sorgulama yaptırıyorum
-
Merhabalar uc gun once nissan primera 2.0 se otomatik araba aldim simdilik cok memnunun dört ileri demişti sahibi ama aracim bes ileri çıktı ve uzun yolda baya rahat gidiyor.bu araci kullananlar varsa tavsiyelerine ihtiyacım var sabahlari çok gec isiniyor daha once mazda 626 kullandım o buna gore baya erken isiniyor du antifiriz koyulmamis sanirim koyunca nasil olacak herkese kazasiz günler.
kapı kilidi anlaşılan. yanlış hatırlamıyorsam p12lerin kapı kilidi laguna ile aynı idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 14 Kasım 2014; 12:55:03 > -
Merhaba,
ilandaki aracımı satıyorum. ilgilenen olursa irtibata geçsin lütfen.
http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvencakin -- 15 Kasım 2014; 17:16:20 > -
-
İyi günler,
Tecrübeli Nissancı arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, 27 bin liraya bu araç alınır mı? Yılda ortalama 15 bin km yol yapıyorum. Konfor ve kaliteyi ikinci el piyasasından önde tutan birisi olarak görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2006-nissan-primera-1.6-tekna-orjinal-188533144/detay -
arkadaslar günaydın
99 model nissan prımera için bi tanıdıkla görüştüm araç servis bakımlı ilk sahibinde fakat km 275,000 olmus aracın ön ve arka tamponu değişti park yerinde vurdular tüp yok 1,6 benzinli anlıycagınız bildiğim bi araç ama bindiğim araç değil .
fiyat olarak gideri nedir ve sıkıntıları oluyor mu nissan kullanııcıları olarak benı az bir seyde olsa aydınlatırmısınız daha önce maream vardı ama primera hakkında bılgım yok pek
teşekkürLer ...
-
Kardeş 2007 model tekna aracimi 116000 km aracimi haziran ayında 28000 bine sattim.lpgli idi. Araç orijinal boya yoktu.4 yıl bindim.ilandaki arac bakımlı ya benziyor.lastikleri iyi baskıbalatasi ddeğişmişse gözü kapalı alabilirsin.
Üstad aracın km. uzun yolda yapılmış ve aracı şoför kullanmış, baskı balata da değişime ihtiyaç duymamış, ne derece doğru bir ifade bilemiyorum ancak satıcı bunların baskı balata bu kullanım şekliyle 150-200 bine kadar gider dedi. aracın şuan 80 binde olduğunu düşünrsek yani baskı balata en az 50 bin km daha değişime ihtiyaç duymaz dendi bana. -
kardeş bu aracların baskı balatası kasa agır oldugu icin bu km yi asla gormez .ben 78 binde değişmiştim.aracı 45000 kmde almıştım.benden oncede değişmişti. bu aracın birde direksiyondan yağ eksilme olup olmadığını sor ve kontrol etttir .bunların kronik sorunudur.bunun dişinda uzun vade binilecek aractır . halen gorunce bu arabaları ıcım cız eder bugun olduğu gibi. -
2005 teknam var. Şuan 165 binde ve hala üstünde fabrika çıkış balatası var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar 2006 ford cmax ım var ghia. biraz borcumdan dolayı arabamı küçültmek istiyorum aşağıdaki 2005 VISIA ile takas yapma imkanı var gibi, araçta 364tl, 400tl, 458tl, 1912tl ve bir tanede tutarı belli olmayan 5 adet hasar kaydı mevcut ne dersiniz? iki sene kadar binmeyi planlıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-buz-mavisi-2005-primera-186894437/detay/
birde 23000 bütçe ile vw bora, ford focus, seat toledo veya cordoba, hyundai elantra ile bu primeralar arasında ne tavsiye edersiniz.
(primera forumunda saçma bir sorumu oldu bilmiyorum ama:))
herkese teşekkür ederim..
-
Araba temiz duruyor ama pahalı bence. Bu fiyata tekna bulunur. Bora ile toledo aynı araba zaten. Sadece dış görüntüleri farklı. Motoru yürür aksamı aynı araba. Toledo biraz daha donanımlı olabilir boraya göre. Fordların yakıtı biraz fazladır genelde. Cordoba ise b segmenti. Yani daha ufak araç. Dizelleri ciddi anlamda cimri yakıt konusunda. 3 silindir olmasından dolayı motor sesi dert edilmeyecekse ve b segmenti olması sorun değilse düşünülebilir.
Primera alınacaksa bu paraya tekna bakılmalı bence 2005 model ve üstü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Cahilliğim için özür dilerim. Benim 28.000 km.de 2011 model 1.2 renault symbol expression aracım var.Arabamı satıp 2005-2007 arası primera almaya değermi? Yani motor gücü ve yakıtı tatmin edermi ayrıca primeraların hangi modelleri daha iyi tekna mı visio mu yada başkasımı? Araba şekil olarak çok güzel duruyor... Ne yapayım Lütfen bana bir akıl verin.Etraflıca aracı bilmek istiyorum. ..Yoksa yanlış bişey yapmaktan korkuyorum. .
clio b segmenti bir araç. primera ise 2 üst segment. dolayısı ile daha büyük, daha geniş, daha konforlu bir araç. yakıt olarak lpg ile istanbul şehir içinde 9-10lt, şehır dışı 7lt lpg tüketiyor. motoru da lpg ile tam uyumlu. primera alınacaksa tekna alınmalı. birde tekna plus var (ön koltukları ısıtmalıdır. el freninin orda düğmeleri var)
symbol yerine alırdım ben olsam düşünmeden. 2 sınıf birden atlamış olacaksın çünkü -
quote:
Orijinalden alıntı: FelixCrail
clio b segmenti bir araç. primera ise 2 üst segment. dolayısı ile daha büyük, daha geniş, daha konforlu bir araç. yakıt olarak lpg ile istanbul şehir içinde 9-10lt, şehır dışı 7lt lpg tüketiyor. motoru da lpg ile tam uyumlu. primera alınacaksa tekna alınmalı. birde tekna plus var (ön koltukları ısıtmalıdır. el freninin orda düğmeleri var)
symbol yerine alırdım ben olsam düşünmeden. 2 sınıf birden atlamış olacaksın çünkü
Teşekkür ederim hocam.Peki 2005 model 150 bin veya daha üstü primera teknalara 26.000 TL vermek mantıklı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X