Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.228
Cevap
45
Favori
415.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç sente atladıysa o arabaya hiç bulaşma. sibopları eğmiş olabilir çünkü.
  • 1998 NİSSAN PRİMERA GÜMÜŞ SEDAN İLK SAHİBİNDEN -http://sahibinden.com/173267164

Linkteji araba 12000 TL te alsam uygun fiyat olurmu?
    Birde aracin basina gittiğimizde neye dikkat etmemiz gerekli LPGatinca randiman alabilirmiyiz arti bu modellerde klima varmi
    CÇok basinizi agrittim vereceğiniz cevaplar icin tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç 12000 TL ye kelepir.
    Ancak alabilirsen tabi.
    Birde sahibi 12000 TL ye veriyorsa bu aracı, işkillenmemek elde değil. Çok iyi kontrol edilip araştırılmalı...
  • arkadaşlar merhaba... ben primera teknaya tabiri caizse hasta oldum almak istiyorum,,, sunruf isteğim var ama 2005 üstü daha temiz gibi geliyor. linkteki aracı yorumlarmısınız... ön takımı falan sorunsuzmuş... ve önerileriniz nelerdir.. teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2005-model-orjinal-tekna-174614876/detay/
  • resimlerden gayet güzel gözüküyor. yakınsanız gidip bakın mutlaka.
  • 2000 model primeram var ve bazı durumlarda stop ediyor
    1- Sıcağın altında kalmışsa çalışır çalışmaz gaza geçiyor ve rölanti düşüp stop ediyor. Ancak gaza basılı tutarak engelliyorum.
    2- Biraz sürat yapıp durmak için debriyaj ve frene basınca stop ediyor, özellikle yeni çalıştırmışsam oluyor bu. Bazen uzun yolda da durmak istediğimde debriyaja basar basmaz devir düşüyor ve stop ediyor. Bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim.
  • Merhaba,

17 000TL ye 2003 model 280bin km de hiç tüp takılmamış bir primera aldım. tanıdık olduğu için içim rahattı. araba 2005 den beri kendisinde idi. tramerde 8 adet çarpma çarpışma gibi şeyler çıktı 7 si ufak tefek rakamlardı. ama biri 5000 TL bunun ön farların değişimi için yapıldığını söyledi, aracın farlara baktığımda hakikatten sıfır araba farı gibi pırıl pırıldı. bununla birlikte virajlarda ve geri giderken frene bastığımda bir ses geliyor, servise de sordum, bu sesin kronik olduğunu hangi balatayı kullandıysa geçmediğini söyledi.

siz de böyle bir ses duyuyor musunuz frenlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvencakin -- 24 Eylül 2014; 11:24:36 >
  • uygun fiyata gelmiş, hayırlı olsun.

balatalarımı ilk değiştirdiğimde bende de aynı ses vardı. balatalar alışında ses kesildi. diskin ve balatanın durumuna bi bakmak lazım. alıştıktan sonra ses yapmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_emink

2000 model primeram var ve bazı durumlarda stop ediyor
    1- Sıcağın altında kalmışsa çalışır çalışmaz gaza geçiyor ve rölanti düşüp stop ediyor. Ancak gaza basılı tutarak engelliyorum.
    2- Biraz sürat yapıp durmak için debriyaj ve frene basınca stop ediyor, özellikle yeni çalıştırmışsam oluyor bu. Bazen uzun yolda da durmak istediğimde debriyaja basar basmaz devir düşüyor ve stop ediyor. Bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim.

Sıcağın altında kaldığında kaldığında çalışır çalışmaz gaza geçmesi normal.
    Devrin düşüp stop etmesine gelince,
    Bilen bir ustaya götürüp soğuk ve sıcak rölanti ayarı yaptırın, düzelir.
  • Iyi gunler. 2000 model Nissan primera 2.0 Motor Disel arabaya sahibim. Bugun motor ariza lambasi yandi ve bilgisayara baglatinca "igne kaldirma sensoru" arizasi verdi. Ustanin biri enjektor arizali dedi ama yinede servise gotur dedi. Sizden bu ariza ile karsilasan yada bu sorun hakkinda bilgisi olan varmi ? Tesekkurler.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-dizel-ful-arac-acil-178597670/detay şöyle bir araç buldum kısmet olursa. 2-3 gün içinde gidip bakıcam. kronik bir arızası oluyor mu bu araçların?
  • lonelyboy34 L kullanıcısına yanıt
    Hocam benzinli modellerine bakmanızı tavsiye ederim.Zaten usta sıkıntısı oluyor dizelinden anlayanını bulmak daha da zor olacaktır.

Hatta ilk önce usta bulun, sonra aracı alırken o ustaya gösterin derim.
  • Merhaba  ben 4 ay önce 2001 model nissanprimera 1.6 comfort araç aldım motor tam soğukken ve tam sıcakken sorunsuz ama normal ısınıp stop edince 10–20 dk sonra yani ılıkken marş süresi 5–6 saniye uzuyor bide seyir halinde 15 devir civarında silkeleme yapıyor yardımcı olursanız sevinirim (benzin LPG farketmiyor benzin pompası kontrol edildi) 

• 99 primera special sunroof tam açılmasini yapamiyorum. takiliyor ve yarisinda kaliyor. Sanki sıkışıyor ve ilerlemiyor. Bunun açılıp bakilabilecegi bir yer varmıdır?

• mehsa M kullanıcısına yanıt
    Usta gaz ayarı yaptı düzeldi, sağolun
  • Merhaba,

2003 model 1.6 teknam var. araba 4 viteste gaza basıyorum gitmiyor 5. vitese alıyorum devir göstergesi 5bine çıkyor, sanki otomatik vites gibi vites atmış gibi 3 bine düşüyor. ancak araba yine de 100 ün üzerine çıkmıyor.
    başına böyle bir durum gelen varsa tecrübelerini paylaşmasını rica ederim. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvencakin

Merhaba,

2003 model 1.6 teknam var. araba 4 viteste gaza basıyorum gitmiyor 5. vitese alıyorum devir göstergesi 5bine çıkyor, sanki otomatik vites gibi vites atmış gibi 3 bine düşüyor. ancak araba yine de 100 ün üzerine çıkmıyor.
    başına böyle bir durum gelen varsa tecrübelerini paylaşmasını rica ederim. şimdiden teşekkürler.

Debriyaj baskı balatanız kaçırıyor olabilir.
    Herhangi bir viteste, 2000 devirde seyrederken, bir anda gaza yüklendiğinizde araç devri anormal artıp sonra tekrar düşüyorsa bu debriyaj baskı balatanızın bittiiği anlamına gelir bir an önce değiştirmeniz icab eder yoksa yolda bırakabilir.
  • Herkese merhaba. Bende 2004 primera tekna ile aranıza katıldım.
    130000 km lpg li. 22.800 e aldım.
    Bir kac gün önce, teyp çalısmadı ve ekranda, yeşil renkte SECURE yazısı belirdi. Daha once boyle bir durumla karsılasan oldumu?
    Bir de genel yağ bakımı yaptırıcam. Yag olarak castrol magnetec 10/40, dusunuyorum, Acaba ne kadar tutuyor.

• Arkadaşım senin bahsettiğin gibi bir problem yaşamadım yalnız benim cd okumadığı için teyp devreden cıkardım normal teyp bağladım ekranı sadece geri görüş kamerası klima falan için kullanıyorum teybi devreden çıkardığımdan beri ekranda bahsettiğin yazı var büyük ihtimal senin cihazında kablosu falan çıkmıştır o yüzden o yazı çıkıyor olabilir
  • merhabalar. 97 model primera 1.6 slx sahibiyim. dün yaptığım kontrolde direksiyon hidrolik yağının eksildiğini farkettim. acaba hangi marka ve renk yağ ile tamamlamalıyım. aracın kitapçığında dexron yağ kullanınız yazıyor. bu konuda hiç bilgim yok. yardımcı olursanız sevinirim. internetten biraz araştırdım fakat net bir cevap bulamadım. kazasız sürüşler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozdogan3865 -- 13 Ekim 2014; 23:12:57 >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.