Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.228
Cevap
45
Favori
415.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirbilir81

iyi akşamlar
    bugun 66 + 48 cm ebatlarında bir çift vette marka muz silecek aldım araca monte ettim ancak 66 cm2lik olanının ortası cama tam temas etmiyor kaç defa denediysem olmadı orta kısım camı silmeden geçiyor sebebi ve çözümü nedir bilen var mı? acaba silecek kolunda mı bir problem var? yoksa bu sileceklerin bir ayarı felan mı var?

Biz de 2-3 ay önce yeni silecek taktık. İlk 1-2 hafta orta kısmı sıyırarak siliyordu fakat ilerleyen günlerde tam silmeye başladı. Şuan tertemiz siliyor. Belki biraz zaman geçmelidir üzerinden.
  • Nissan_muhibi kullanıcısına yanıt
    sağ ön aks başı ses yapmaya başlayınca değiştirmiştim.orjinali çok pahalı olduğundan alman malı olanından taktım ama en fazla 20 bin km gidiyor sonra tekrar bozuluyor.Askı rotları çok çabuk bozuluyor.salıncak üst burcu sürekli gıcırtı yapıyor ama gres yağı ile yağlayınca geçiyor.
  • zkural Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba ses çıkışı ile ilgili mp3 çeviriciler 65$ ebay alışveriş sitesinde bulabilirsiniz 2003 2008 arası primeralar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: üyelim

Merhaba ses çıkışı ile ilgili mp3 çeviriciler 65$ ebay alışveriş sitesinde bulabilirsiniz 2003 2008 arası primeralar için

tşk
  • Trabzonda yaşıyanlar için; hem nissan yetkili serviste hemde toyota yetkili serviste çalışmış elemanlar NİSSAN TOYOTA AKADEMİ adıyla özel servis açmışlar. Ben gittim ve oldukça memnun kaldım nissancılara tavsiye ederim.Fatih sanayi dere tarafında orta sırada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m ali -- 16 Şubat 2014; 10:43:12 >
  • Selam arkadaşlar, 2003 model
    nissan primera visia aracıma arka
    sağ stop lambası bulamıyorum,
    yetkili servis hariç hiç bir yerde
    yok, yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul ikitelli Atatürk sanayi sitesinde aksoy ticaret ve taş ticaret bunlar nissan hurda ticareti yapan iki akraba.Ben aradığım her parçayı bulabiliyordum bir telefon açın sorun telefonlarını bilmiyorum ama Google da arayıp bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nissan_muhibi

quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

Arkadaşlar merhaba,

Primera'da ön takım sorunlu olduğunu duydum, gerçekliği varmıdır? Ayrıca yedek parça konusunda araçta sıkıntı var mı? mekanik parçalarda olacağını sanmam, elektrik aksamında olabilir ama.?

Teşekkürler..

Merhaba,

Primera'nın ön takımlarda zamanla ses gelmeye başlıyor. Gıcır gıcır, gırç gırç, gıy gıy vb. Üst salıncak fişeklerinin lastiklerinden geliyormuş. En azından benim arabada öyle idi. Parça ve işçilik yaklaşık 120 tl gibi bir şey tutmuştu.

Parça konusunda sorun yaşayacağınızı sanmam. Tabii bu yaşadığınız şehre göre değişiyor. Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde bir sorun olmaz. Hatta çıkma bile bulabilirsiniz. Abs sensörüne kadar piyasada var.

Aynı sesler benim Visia'dan da gelmeye başladı , babam sağolsun daha düşük bir bedele halletti .
    Şimdi ses seda yok maşallahı var :)

• Üstadlar yardımınız lazım. 2004 model 135.000 km. Tekna değişensiz, iki parçada yüzeysel boya Lpg'siz, 22.500 fiyat nasıl sizce? Nissanların piyasasını bilmiyorum daha öncede kullanmadım fakat çok ilgimi çekti bu araç, bu fiyata böyle dolu bi araç Fiyat iyimidir, fazla mıdır bu yazdıklarıma göre acaba ?
  • ben o paraya makyajlı olan 2005 ve üstünü almaya çalışırdım
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam teşekkürler. Makyajlıda farklar direksiyon ve iç donanımda sanırım. Bi araştırıyım, veya o söylediğim aracı 20,500 - 21 için pazarlığa zorlayayım dimi:) ? Tekrar teşekkür ederim.
  • 2005 ve üstünde sunroof yok. onun dışında dış olarak birebir aynılar. 2005 ve üstünde dediğin gibi iç makyaj var sadece. geri vites kamerası renkli bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quzman

quote:

Orijinalden alıntı: Nissan_muhibi

quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

Arkadaşlar merhaba,

Primera'da ön takım sorunlu olduğunu duydum, gerçekliği varmıdır? Ayrıca yedek parça konusunda araçta sıkıntı var mı? mekanik parçalarda olacağını sanmam, elektrik aksamında olabilir ama.?

Teşekkürler..

Merhaba,

Primera'nın ön takımlarda zamanla ses gelmeye başlıyor. Gıcır gıcır, gırç gırç, gıy gıy vb. Üst salıncak fişeklerinin lastiklerinden geliyormuş. En azından benim arabada öyle idi. Parça ve işçilik yaklaşık 120 tl gibi bir şey tutmuştu.

Parça konusunda sorun yaşayacağınızı sanmam. Tabii bu yaşadığınız şehre göre değişiyor. Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde bir sorun olmaz. Hatta çıkma bile bulabilirsiniz. Abs sensörüne kadar piyasada var.

Aynı sesler benim Visia'dan da gelmeye başladı , babam sağolsun daha düşük bir bedele halletti .
    Şimdi ses seda yok maşallahı var :)

Peder bey nasıl halletti hocam, parça değişimi mi yaptı yoksa farklı bir yöntemle mi?

• Tam terimsel adını bilmiyorum ama salıncaklardaki lastikleri yeniledi , şimdi ses seda gelmiyor .
    Yaklaşık 80 lira gibi bir bedelle halledildi .

Bakalım bu ayın 15'inde muayeneye hazırlayacağız arabayı , o zaman tüm ince masraflar belli olur ben de sizleri bilgilendiririm .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki oldu hava yastığı arıza lambası yanıyor.. Hemde yolda giderken.. Dümdüz yol..!!!
    Özel servise girdi arıza kaydı yok..!!
    Ama ışık hala orada..!![
    sm=alala.gif]
  • Tecrubeli primera p12 kullanıcıların yardımına ihtiyaç var.Aracımın sağ ön tekerlek üst taraftan kasisli yollarda rahatsız edici ses geliyor.sağ kapının ön tarafına doğru bir yerde.ustama iki ğün götürdüm bulmadı .lifte kaldırdı defalarca alt takımı tek tek kontrol etti.amörtisorü çikardı kontrol etti yine bulamadı her şey sağlam.test suruşu yapıyoruz birlikte çukurlarda sanki metal metale sütüyormuş gibi veya sanki gevşemiş bir şey varmış gibi rahatsız edici ses var.başına böyle hadise gelen varmı?
  • benim sağ arkadan kasislerde bir ses geliyordu bir ara. usta sadece bir kaç yere yağ sıktı yağ pompası ile bir daha olmadı. ama yağı nereye sıktı hatırlamıyorum.
  • Merhaba nissan primera 1.6 2000 model comport model aracım var. Aracımda yolda giderken tekleme başladı. Sorun şu, gaza bastığımda araç boğuk çalışıyor ,bazen gaz yiyor bazen ise yemiyor ve arada bir araç stop ediyor. Sanayideki ustama götürdüm. Dün yolda bırakınca akü bitmiş. Zaten 4 senelik aküydü. Bugün yeni akü aldım buji kabloları değişti. Tam oldu derken 2 viteste 2500 devirden araba tekleme başladı, birden stop etti. Sorun halen devam ediyor. Ustanın dediğine göre distribütör kapağı ve tevzi makarası imiş eğer bunlarda olmazsa komple distribütörün değişmesi gerektiği söyledi. Tam sorun nedir böyle bir olay başına gelen var mı? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
  • ALIAS123 A kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş mesajlarda arama yaparak çözüm bulamazsanız nissan veya japon araçlar üzerinde çalışan bir ustaya gösterin derim.Anlamayan usta orası burası diye diye gereksiz masraf açıyorlar.Sonuçta para onlardan çıkmıyor.
  • Öncelikle teşekkürler. Yaşadağım şehirde ne yazik ki nissandan anlayan usta bulamadım. Araç çalışsa Ankaraya götüreceğim ama çalışmıyor. Ondan dolayı foruma yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALIAS123 -- 24 Mart 2014; 14:38:28 >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.