Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.228
Cevap
45
Favori
415.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizel motordan sonra yokuşları keçi gb tırmanmasını beklemek hayal olur, hele yüklü iken daha da sıkıntı yaratır, 65 beygir clio nasıldı bilmiyorum ama dizel motorlar yüksek tork sayesinde yokuşlarda her zaman avantajlı olmuştur bunun haricinde hızlanma anlamında 65 beygirlik clio'dan her türlü iyi olması lazım en azından teknik veriler oyle diyor
  • Arkadaşlar tekrar merhaba ;

Birçok farklı modele göz gezdirip , ikinci el pazarından da umduğumuzu bulamayınca keyfimiz kaçmıştı .
    Ancak dün servis garantili km'si yüksek bir 2006 Nissan Primera - 1.6 Visia beğendik .
    Babam Tekna'dan farklarına pek takılmadığı için anlaşmayı yaptık ve nasipse yarın teslim alacağız .
    Umarım memnun kalır ve keyifli keyifli süreriz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

20-25 aralığına alınacak en konforlu en donanımlı arabadır. vergisi yıldan dolayı uygun olan bir üst segmenttir. iç malzeme kalitesi ve yol konforu çok iyi bence. ESP olmamasına rağmen yoldan çıkarmak kolay olmuyor. istanbul anadolu yakasında şehir içi 10lt, şehir dışında 7lt lpg tüketiyorum. aracım şuan 158binde.98bin kmdir de lpgli.

beklememen gereken tek nokta hız tutkunu gençlerin ihtiyacını karşılamaz. çünkü kasa motora ağır gelir. ani hızlanmalara anında tepki vermez. şehirler arası uzun rampalara gelmeden önce hızı alıp öyle çıkmak gerekir. rampada hızlanması nazlıdır. ama hızını aldı mı gider.

bu paraya alınabilecek en iyi arabadır bence.

Lpg kitini ve subap sorunu yaşayıp yaşamadığını merak ettim. Tahmin edebiliyorumda; en azından bilmeyenlerde öğrenmiş olur.

• lpg kitim brc my7. subaplarla ilgili sorun yaşamadım. subap yağlama sistemi de yok ayrıca
  • arkadaşlar slm 2003 tekna primera var bende. usb aux ses çevirici arıyorum. piyasada satılanlar hep 1995-2001 modellere uyumlu bizim araca uyan bir ürün bilen varmı şimdiden yardımlarınıza teşekkürler
  • en son ataşehirde bir usta takıyordu. fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 130tl idi. bi arkadaşı yönlendirdim orda taktırdı ama bilgileri şuan hatırlamıyorum. ama ya buraya yada nissanclubtr ye yazmıştım iletişim bilgilerini. aramak lazım
  • usb çeviriciden alacağınız ses kalitesi gerçekten kötü bilginize.asla gerçek bir usb'li teyp kalitesine çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

20-25 aralığına alınacak en konforlu en donanımlı arabadır. vergisi yıldan dolayı uygun olan bir üst segmenttir. iç malzeme kalitesi ve yol konforu çok iyi bence. ESP olmamasına rağmen yoldan çıkarmak kolay olmuyor. istanbul anadolu yakasında şehir içi 10lt, şehir dışında 7lt lpg tüketiyorum. aracım şuan 158binde.98bin kmdir de lpgli.

beklememen gereken tek nokta hız tutkunu gençlerin ihtiyacını karşılamaz. çünkü kasa motora ağır gelir. ani hızlanmalara anında tepki vermez. şehirler arası uzun rampalara gelmeden önce hızı alıp öyle çıkmak gerekir. rampada hızlanması nazlıdır. ama hızını aldı mı gider.

bu paraya alınabilecek en iyi arabadır bence.

Bir araba ancak bu kadar güzel anlatılır..
    Bu arada ben de aracı alalı 3-4 ay oldu..
    Araba hakkında fikri olmayanlar İçine binip bir tur attırdığımda
    Model olarak 2010-2011 yılı ve 40.000 TL FİAT BİÇİYORLAR
    Oysa araç 2005 ve 22.000 TL ye aldım..

• ARKADAŞLAR;
    Aracım Nissan 2005 Primera;
    Cam otomatiğim bozuldu..
    Ne 4 cam açılıp kapanıyor, ne de bagaj açılıyor..
    Bunun sebebi ne olabilir?
    Elektrikçi yıkatırken su gitmiştir, 1-2 güne çalışır .. dedi..
    Şimdi hiç çalışmaz oldu..
    Acaba sigortaları nerede, ben sigorta kutusunda bulamadım..!!
    Teşekkürler..
  • sigorta kutusu direksiyonun sol tarafındaki kapağın içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardina

usb çeviriciden alacağınız ses kalitesi gerçekten kötü bilginize.asla gerçek bir usb'li teyp kalitesine çıkmıyor.

tşekkür ederim. aracın orjinalliğini ve direksiyon kumandasına kıyamıyorum geriye fm transmitter kaldı. arkadaşlardan kullanıp memnun oldukları bir fm transmitter yorumu bekliyorum.
  • bulunduğunuz şehre göre fm transmitter performansı değişiklik gösterebilir, istanbul ankara gb radyo sayısının çok dolayısıyla boş frekansın hayli az olduğu şehirlerde cızırtısız ses almanız zorlaşır ama benim kullandığım 15 tl'lik forex fm transmitter işimi görüyor, fazlasına da bence gerek yok. zaten şehir içinden ziyade şehirlerarası yollarda daha çok lazım oluyor.
  • Nissan Primera P12
    Aracına gündüz farı(led) taktıran var mı?
    Ya da nasıl bir led, veya nereye takmamı tavsiye edersiniz..
    Selamlar
  • takan var. hatta bu forumda arama yaparsan buraya da koymuştu. farın içine koymuştu kendisi. her yere konabilir ama. yeterki el becerisi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinogretmen

Nissan Primera P12
    Aracına gündüz farı(led) taktıran var mı?
    Ya da nasıl bir led, veya nereye takmamı tavsiye edersiniz..
    Selamlar

Böyle yapabilirsin :)

https://store.donanimhaber.com/91/58/e2/9158e27d2774ba17c5b8030889a6bbe5.jpg

• On tarafta sinyalin ustundeki fara turuncu ampul taktiraniniz var mi acaba? Yakisiyor mu araca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

On tarafta sinyalin ustundeki fara turuncu ampul taktiraniniz var mi acaba? Yakisiyor mu araca?

ben taktım.hafta sonuna doğru foto çeker koyarım unutmazsam
  • Arkadaşlar merhaba,

Primera'da ön takım sorunlu olduğunu duydum, gerçekliği varmıdır? Ayrıca yedek parça konusunda araçta sıkıntı var mı? mekanik parçalarda olacağını sanmam, elektrik aksamında olabilir ama.?

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

Arkadaşlar merhaba,

Primera'da ön takım sorunlu olduğunu duydum, gerçekliği varmıdır? Ayrıca yedek parça konusunda araçta sıkıntı var mı? mekanik parçalarda olacağını sanmam, elektrik aksamında olabilir ama.?

Teşekkürler..

Merhaba,

Primera'nın ön takımlarda zamanla ses gelmeye başlıyor. Gıcır gıcır, gırç gırç, gıy gıy vb. Üst salıncak fişeklerinin lastiklerinden geliyormuş. En azından benim arabada öyle idi. Parça ve işçilik yaklaşık 120 tl gibi bir şey tutmuştu.

Parça konusunda sorun yaşayacağınızı sanmam. Tabii bu yaşadığınız şehre göre değişiyor. Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde bir sorun olmaz. Hatta çıkma bile bulabilirsiniz. Abs sensörüne kadar piyasada var.

• iyi akşamlar
    bugun 66 + 48 cm ebatlarında bir çift vette marka muz silecek aldım araca monte ettim ancak 66 cm2lik olanının ortası cama tam temas etmiyor kaç defa denediysem olmadı orta kısım camı silmeden geçiyor sebebi ve çözümü nedir bilen var mı? acaba silecek kolunda mı bir problem var? yoksa bu sileceklerin bir ayarı felan mı var?
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.