Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.228
Cevap
45
Favori
415.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cevap için sağol. arabanın trameri temiz. ben de 21-21,5 gibi düşünüyordum o yüzden karasız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_emink -- 21 Eylül 2013; 20:27:30 >
  • teşekkürler arkadaşlar daha iyisi sizlerin olsun.
    bu arada arabam 2000 model 2,0 elegans modeli
  • arkadaşlar teybe Mp3 bağlamak için teybi sökmeye orjinalliği bozmaya gerek yok bende 2001 model siyah primera comfort kullanıcısıyım, Tek yaptığım kaset adaptörü almak 17,00 tl' ya sonra Samsung S3' üme girişini takıp telefondaki mp3 leri dinlemek, mp3 ve diğer tüm cihazlara bağlama kolaylığıda var. http://forum.donanimhaber.com/m_31215941/mpage_31/tm.htm ürün bu link' te var.
  • Yoğunluk yok formda..
  • Selam arkadaşlar, ben de primera alıp en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum. şu ilan konusunda görüşlerinizi alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-primera-2.0-elgance-tiptronic-vites-lpg-li-en-fullu-137756357/detay/
  • Geçen bir mesaj geldi. 3 yaş üzeri nissan bakım paketlerinde indirim var diye. Servisi aradım primeralar kapsam dışı dedi. Bende primera kullananlar zengin görüyorsunuz galiba dedim gülerek. O da bana bize de merkezden bu şekilde geliyor efendim diye cevap verdi. Tabii gülerek.
  • Arkadaşlar son 4 yıldır Nissan Primera P12 Tekna kullanıcısı olarak aranızdayım. Küçük otomatik vitesli bir araç alma ihtiyacında olduğum için aracımı satmayı düşünüyorum. İlanla ilginenirseniz bana ulaşabilirsiniz. ilan detayıwww.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ikinci-sahibinden-orjinal-sigara-icilmemis-primera-139258741/detay/ şeklindedir. Daha önceki aracımda bunun aynısıydı; ondanda çok memnundum; bu aracımdan daha da memnun kaldım umarım forumdan bir arkadaşımıza gider... Herkese iyi sürüşler..

• çok temizmiş. hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: typ_typ

Arkadaşlar son 4 yıldır Nissan Primera P12 Tekna kullanıcısı olarak aranızdayım. Küçük otomatik vitesli bir araç alma ihtiyacında olduğum için aracımı satmayı düşünüyorum. İlanla ilginenirseniz bana ulaşabilirsiniz. ilan detayıwww.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ikinci-sahibinden-orjinal-sigara-icilmemis-primera-139258741/detay/ şeklindedir. Daha önceki aracımda bunun aynısıydı; ondanda çok memnundum; bu aracımdan daha da memnun kaldım umarım forumdan bir arkadaşımıza gider... Herkese iyi sürüşler..

En kısa zaman da satmanız dileğiyle..

• teşekkürler:) sanırım yarın satmış olacağım hayırlısı; olmadı sewerek biniyoruz zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinogretmen

Yoğunluk yok formda..

Metin Hocam, forum pek hareketli değil evet; geçmiş sayfaları okumadıysanız baştan itibaren okumanızı öneririm. Gerçekten çok önemli bilgiler veren arkadaşlarımız var, sağolsunlar.

Siz de kullanıcı olarak tecrübelerinizi paylaşırsanız forum amacına ulaşmış olur. Araçla ilgili merak ettiğiniz şeyleri mutlaka bu sayfada sorun, bilenler muhakkak cevap vereceklerdir.

Selamlar...
  • merhaba arkadaşlar. p12 aracım var 145 binde uzun yolda 2 bin km de aşağı yukarı 1 lt yağ yakıyorum. eksiği yok fazlası var yağın. sizce bu normal mi. bundan önceki araçlarımda hiç yağ akma problemim olmadı. bu gerçekten p12 lerde kronik bi sorunmu. oran ne kadar olursa normal kabul edilir. çözümü var mı?
  • p12lerde yağ eksiltme kroniktir. subap lastikleri ile segmanları değiştirince kesildiği oluyormuş diye bir bilgi aldım nissan çalışanından.
  • 145 binde aracın 2000 km de 1 litre yağ eksiltmesi normal değil.benim arac p12 şu an 107 binde azaltma yok.kardeşimdede nissan primera p12 vardı 160 binde surekli yağ eksiltiyordu ve servis arcın motor istediğini soylemiş.160 binde arac motor istemez.aracın geçmişini araştırınca km resiyle oynandığı ortaya çıktı.sizde aracın geçmişini bir araştırın.10 binde 1 litre azaltsa olabilir belki bu normal karşılanır.
  • Herkese merhaba.... İyi Bayramlar....

Bende 1997 model Primera 1.6 SLX var. (125 bin Km)

Böyle bir araba yaptıkları için Japonlara çok teşekkür ediyorum.
  • Tüm Primera kullananıcılarına selamlar.

Az paraya çok şey sunan bu araç benimde listemde ve yakın zamanda alma düşüncesindeyim.

Ben sunroof olmasını istediğim için 2003-2004 model teknalara bakıyorum ama makyajlılar acaba daha mı sorunsuz ?

Birde 1.6 tenknalarda herşey standart değil mi bazı 2003-2004 lerde direksiyonun yanında tuşlar var ?

Misal

NİSSAN PRİMERA

Ama bazılarında yok. Misal,

NİSSAN PRİMERA

Nedir bu tuşlar ? neden hepsinde yok

NİSSAN PRİMERA NİSSAN PRİMERA

• gösterdiğin tuşlar teyp kontrolü için. 2003lerde o tuşlar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

quote:

Orijinalden alıntı: ayaz3850

slm arkadaşlar 2000 2001 primera 2.0 elegance hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
    birde bu aracın fiyatı nerelerde. teşekkürler

bende 2001 2.0 HCVT elegance var hocam
    ne sormak istiyorsan sor

Alıntıları Göster

bende 2001 2.0 HCVT elegance var hocam
    ne sormak istiyorsan sor

üstat bende 2000 2,0 hcvt elegance aldım.
    arabanın süspansiyonları aşırı sert lastik havalarını azalttığım halde hiç farketmedi.
    sanayide kimisi helezonu kesmiş olabilirler diyor kimisi bu arabanın süspansiyonu sert olur diyor.
    sen ne dersin .
    bu arada yerli arabalardan bile sert benim araç.

• japon araçların süspansiyonları biraz sert olur doğru. yol tutuşu için iyi bir durumdur bu. ama şu da var ki aracınız 13 yıllık. metalin de bir ömrü var illaki. zamanla sertleşmiş de olabilir. yada sizin beklentiniz daha yumuşak bir süspansiyon olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.