Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.228
Cevap
45
Favori
415.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat çok iyi gerçekten. alasım geldi hemen :)
  • 2 hafta önce Bodrum'a gidip geldim. toplamda 1800km yol katettim. ödediğim lpg tutarı ise 330tl (132litre civarı lpg tüketimim olmuş) oldu. yol bilgisayarındaki anlık benzin tüketim değerini en düşükte tutmaya çalışarak gidip geldim. ekranda 5,8lt benzin tüketimini görerek kendi rekorumu kırmış oldum (önceki 5,9lt idi) 5,8 altına bir türlü düşüremedim ama.

NİSSAN PRİMERA

NİSSAN PRİMERA

dede primeranın yanında pozlar :)
     NİSSAN PRİMERA

NİSSAN PRİMERA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 24 Temmuz 2013; 6:50:16 >

• 5,8 lt çok iyi değer maşallahı var.
  • Bayağı yavaş gitmişsin :) Ortalama hızın neydi tahmini olarak?
  • radarlar nedeniyle 90ı geçmedim. bi tek izmirden bodruma geçerkenki paralı yolda 120-160 arası gittim bi süre
  • Arkadaslar hayırlı ramazanlar.
    2001 2,0 tdi luxury modeli
    Direksiyon pompasının basınç hortumu catladı ve yağ kaçırıyor
    bir kaç yere sordum ancak çıkma bulmak lazım diyorlar
    servistede yok ve siparişle geleceği fiyatınıda bayağı yüksek olduğu söylendi
    Benzinli, modellerinki uyum sağlarmı acaba vr nereden temin edebilirim??
    yardımcı olan arkadşlardan Allah razı olsun.
    YArdımlarınızı Bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

radarlar nedeniyle 90ı geçmedim. bi tek izmirden bodruma geçerkenki paralı yolda 120-160 arası gittim bi süre

Süper..Ben de arada ekonomik modda kullanayım diyorum ama yola çıkınca lafta kalıyor hepsi :) Bu arabayla 90"la gitmek işkence gibi :) Sabır lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadilman

Arkadaslar hayırlı ramazanlar.
    2001 2,0 tdi luxury modeli
    Direksiyon pompasının basınç hortumu catladı ve yağ kaçırıyor
    bir kaç yere sordum ancak çıkma bulmak lazım diyorlar
    servistede yok ve siparişle geleceği fiyatınıda bayağı yüksek olduğu söylendi
    Benzinli, modellerinki uyum sağlarmı acaba vr nereden temin edebilirim??
    yardımcı olan arkadşlardan Allah razı olsun.
    YArdımlarınızı Bekliyorum...

Istanbuldaysan bostanci sanayide yapan var hortumu.ben gecen sene 80tlye hortum yaptirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tadilman T kullanıcısına yanıt
    topkapı atatürk oto sanayide hidrolik hortumcu var delinen hortumu söküp yerine yenisini presliyorlar.Yani eski parçayı tamir ediyorlar.yenisinden sağlam oluyor.ben geçen sene 50 TL gibi bir rakama yaptırmıştım.
  • nissan belki güzel araba, ama ALLAH kimsei nissan gibi şerefsdiz servise düşürmesin hiç kimse hele hele çorlu atmaş plazadaki servis gibi kimsey düşürmesin.
  • arkadaslar hayırlı ramazanlar,

2005 Nissan Primera 1.6 Tekna sabiyim.lovoto marka sıralı sistem kullanıyorum 2 tane sorum olacak ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

İlki; aracımla yokuş cıkarken performansı ıyı degıl hızı 70-80 e kadar düşüyor aynı yokuşta benim aracımından daha alt model araclar bıle daha atık, yağını yağ filitresini hava filitresini değiştirdim carbon denen temizliğini de yaptırdım malesef sorunum yine cozulmedı. Bununla beraber duz yolda gıderken hız 100 km ye yaklasınca bı denge sorunu yasıyorum ve aracımım ılerıye atılmıyor sankı bı sey tutuyormus gıbı oluyor tutukluk yapıyor.

İkincisi ise aracıma binince kontağı acınca ilk seferde hemen çalışmıyo bazen 2 anahtar cevırısımde calısıyor.

Bu sorunlar hakkında bılgısı olanlar varsa ve bana yardımcı olursa cok sevınırım selamlar
  • arkadaşlar mrb.Aracım 2005 tekna araçla ilgili sorun olduğunda eğer çözüm bulursam sizlere yardımcı olabilmek için paylaşıyorum.Daha öne bazı arkadaşların başına gelen sorun benimde başıma geldi.Araba gaz yemiyordu fazla yakıt harcıyordu ve son zamanlarda motoru durdurduğumda en az 20 25 dakika sonra çalışıyordu.Ankara da misafirlikteydik ve arkadaşların ısrarıyla bir kaç tamirciden sonra elektronik beyin vs işleriyle uğraşan bir firmaya yönlendirildik.Adam bir kaç saat sonra bunun beyni gitmiş 1250tl ye tamir ederim dedi. Ama adam ısrarcı olunca işkillendim.Abi içime sinmedi dedim.Bir abinin tavsiyesiyle Haşim Ustaya gittim. Krank devir ve oksijen sensörünü değiştirdiler sorun kalmadı.Yalnız bu tür durumlarda bazen zinciride değiştirebiliyorlarmış aklınızda bulunsunsun
    Şimdi ise ufak bir sorunum var bagaj kapağı açılmıyor.Anahtarla açma kapama yaptığımda diğer kilitlerden normalden fazla ses geliyor ancak bagajda hareket yok
    kilitlerin sigortaları ayrı ayrımıdır herhangi bir bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim ya da nasıl bir ustaya gideyim

• demirce D kullanıcısına yanıt
    ilk tekna aldığımda bende aynılarını hissettim. aracın değişik bir motoru var ve 3000 devir üstü gerçek gücünü gösteriyor. rampalarda eğer viraj yoksa 90 -100 le rampaya yapışacağına biraz geriden kaptır ve 120 km gibi gir 105-110 km ile o rampayı çıkıyor araç ama 90 la çıkmaya kalkarsan aynı rampada 3. vitese bile düşebiliyorsun. aracın zaten tek sevmediğim özelliği bu.
    denge sorununa gelince araçta kötü lpg kullanılıyorsa veya yanma ile ilgili sorunlar varsa yada karışımla ilgili özetle yakıt veya yanma ile ilgili sorunlarda olan şey gibi geldi. önceki aracımda kötü bir lpg aldığımda aynılarını hissetmiştim. reklam olmasın o tarihten beri şhell den başka yerden yakıt almıyorum.
    kontakla ilgili kontağı açıp bir 5 - 10 sn bekledikten sonra bas marşa devam ediyorsa kontrole bujilerden başla.
    anlattıklarından yorumlayacaklarım bu kdar
  • Aracin ateşleme sisteminde bir sorun olabilir. baski balatasi ne durumda baktirilmali.. nissan primeralarda viraj denge salincaklari var diye biyorum. sallanip titremesi normal degil bence bir sıkıntı var. ilk seferde marş almiyorsa kömürler bitiyor olabilir.. akü bakimini yaptirmalisin

• Haklisin nissan zaten sirf su servis olayini bir turlu asamadi ve bunun payi yuksek. turkiye geneli bakildiginda yetkili servis harici ozel sevis yada aracla ilgilenecek usta sayisi parmakla gosterilcek kadar az. inanin sakaryada bir yetkili servisi var onun harici nissan arabani giturecegin bir kisi dahi yok. Sirf bu yuzden cok sevdigim 2004 primerami sattim. yedek parca fiyatlari bana yuksek geldi.

• Merhaba arkadaşlar,

Benim Primera 2000 model Elegance. Fabrika çıkışı mercekli far mevcut. Fakat kanaatimce farlar geceleri yetersiz aydınlatıyor. Hatta bugün rot balans ustası farları ayarlarken "Gece aydınlatması yetersiz değil mi" diye sordu ben de "evet" dedim. Ama çözüm için pek bir şey tavsiye etmedi.

Acaba far ampüllerini değiştirerek aydınlatmayı iyileştirmek mümkün olur mu? Yani evde bazen 50 watt ampül yerine 70 lik takınca durum biraz daha iyileşir, onun gibi standart ampülün biraz üzerine çıksak daha iyi bir sonuç elde edebilir miyiz?

Selam ve saygılar...
  • nissan primera ve almera cd radyoları arıza yapan arkadaşlar çözüm tek adres mutlaka görüşün çare orda. ERSİN ELEKTRONİK 0312 335 43 32
  • İNSERT İ kullanıcısına yanıt
    herkese iyi bayramlar
    arkadaşlar 2 gündür aracı ilk çalıştırdığımda, zincirden geldiğini tahmin ettiğimi bir ses duyuyorum, nasıl desem metal sürtme sesi gibi bişey, zincir dönerken gelen metal sürtme-ciyaklama sesi ama 3-5 dakika sonra geçiyor, bu sabah yine yaptı ama daha kısa sürdü, 2 gece önce çok yağmur yağmıştı (samsun'da) acaba ondan kaynaklı bir şey olabilir mi? yarın sabahta yaparsa ustaya göstereceğim, ama ciddi birşey mi bilmiyorum, fikri olan var mı?
  • bahsettiğim sesi bugün duymadım sanırım arızi bir durumdu, sona erdi bir sorun görünmüyor şimdilik.
  • slm arkadaşlar 2000 2001 primera 2.0 elegance hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
    birde bu aracın fiyatı nerelerde. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.