Şimdi Ara

Nissan Pulsar almak mantıklı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımın satışı için anlaştım sayılır, normalde 180-190 bine kadar Golf 7, Leon vb. araçlara bakıyordum; ancak bir yandan da 7-8 yıllık araçlara bu fiyatları vermek de pek içime sinmiyordu.

Daha düşük bütçe ile seçeneklere baktım ve 150-160 bin civarında Pulsar'ın Tekna ve N-Tec paketlerinin bulunabilir olduğunu gördüm.

Aracın tüm ilan sayısı dahi çok sınırlı, ikinci eli son derece zayıf, o kesin. Bir de yedek parça konusu düşündürüyor.

Buna rağmen bu işe girişmek mantıklı olur mu? Eşdeğer donanımlı 2016-207 model C sınıfı HB araçlardan ciddi anlamda uygun fiyata satılıyor.

Muhtemelen birkaç sene satmayacağım; ancak son sahibi de olmak istemem.

• Boyle bir modelin(pulsar) varligindan dahi haberim yoktu taa ki bu konuyu gorene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araçtan (Swift) bile az var piyasada çok seyrek görüyorum ama temizse alınır neden alınmasın sonuçta tutulmayan araba uygun fiyatı oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aegea alın o bütçe ile.

Tutulan bir araba Fluence kullandım. Yedek parça usta aksesuar vs zibilyon tane her köşe başında mevcut. Fellik fellik usta yedek parça vs aramak zorunda değilsiniz. İlk gördüğünüz sanayi sitesinde on tane usta yedek parça bulunur.

Nispeten az tutan bir araç sahipleri ise her yerde usta bulamaz yedek parça bulamaz. İyice araştırır bulduğu fiyata ustaya razı olur.

Durum buyken ikinci elde daha donanımlı daha yeni bir araca daha makul bir fiyata sahip olur her yerde karşımıza çıkmayan özel bir otomobilin sahibi olmak gibi ayrıcalıkları vardır.

İkinci elde tutmayan bir arabayı tercih etmeyi severim.

Şu anda 0 Aldığım C3 Aircross kullanıyorum. Aldığım zaman daha düşük donanımlı daha kötü fakat tutulan bir araba almak istemedim.

Uzun süre kullanırım. Satmak istersem 3 5 bin eksik satarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüncenize katılıyorum. Hacim (iç mekan, bagaj) olarak fazlasına ihtiyacınız yoksa daha genç ve daha donanımlı bir aracı üstelik de daha ucuza ben de tercih ederdim. Son sahibi olma konusuna gelince; bu arabayı, piyasa araçlarından ucuza alır, satarken de ucuza satarsınız. Merak etmeyin elinizde kalmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.