Şimdi Ara

NİSSAN Qashqai (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
6
Favori
303.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hykonar

Hayır ilgilendiğim 1.6 TEKNA EXECUTIVE 4X2 M/T.

Nissan C segmenti HB ile SUV segmenti arasında yeni bir segment oluşturdu.

Diğer markalar da yeni yeni bu sınıfa uygun araçlar yapmaya başladılar.

Alacağınız aracın fiyatı 47.900 ytl

Ben olsam aracın fiyatının düşmesini belerim eğer düşmezse farklı alternatifleri değerlendirim

Çünkü Nissan 2. eli ölü ve bu araç için 47.900 ytl çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz112 -- 8 Mart 2007; 11:27:08 >
  • beyler bu araç için 47900ytl çok fazla değil hatta çok da uygun, ezelden beri nissan kullanıyorum ve ben de @hykonar gibi 1.6 TEKNA EXECUTIVE 4X2 M/T düşünüyorum. nissan bayisinin bize söylediği, bu fiyatlar tanıtım amacı ile bu kadar düşük, ilk parti araç bu fiyattan satılacak sonrakiler daha yüksek bir fiyattan satılacak. ürünün fiyatı ingilterede 14000pound'dan başlıyor yani 38500ytl, Türkiye'de ise 40000ytl'den başlıyor vergileri herşeyi dahil, kısaca normal satış fiyatı (vergisiz olarak tabii) şu an en ucuz Türkiye'de . Bence kaçırmamak lazım bu aracı ki kesinlikle alacağım
  • KISACA BU ARABANIN FİYATI DÜŞMEZ, ARTAR !!!
  • önümüzdeki hafta bayiilere geliyor
  • BİR ALTERNATİF BELKİ DÜŞÜNÜRSÜN NİSSAN KALİTESİNDE DEĞİL AMA DÖRT ÇEKER VE YERDEN YÜKSEK

Yeni Terios Silver-1,5 lt, Düz Vites, Klimalı 41.526 YTL 5.026YTL 36.500YTL
    Yeni Terios Silver-1,5 lt, Otomatik Vites, Klimalı 43.026 YTL 4.526YTL 38.500YTL
    Yeni Terios Gold-1,5 lt, Düz Vites, Klimalı 44.990 YTL 3.490YTL 41.500YTL
    Yeni Terios Gold-1,5 lt, Otomatik Vites, Klimalı 46.490 YTL 2.990YTL 43.500YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

beyler bu araç için 47900ytl çok fazla değil hatta çok da uygun, ezelden beri nissan kullanıyorum ve ben de @hykonar gibi 1.6 TEKNA EXECUTIVE 4X2 M/T düşünüyorum. nissan bayisinin bize söylediği, bu fiyatlar tanıtım amacı ile bu kadar düşük, ilk parti araç bu fiyattan satılacak sonrakiler daha yüksek bir fiyattan satılacak. ürünün fiyatı ingilterede 14000pound'dan başlıyor yani 38500ytl, Türkiye'de ise 40000ytl'den başlıyor vergileri herşeyi dahil, kısaca normal satış fiyatı (vergisiz olarak tabii) şu an en ucuz Türkiye'de . Bence kaçırmamak lazım bu aracı ki kesinlikle alacağım

Yanlışım varsa düzeltin

Ancak ben 4x4 modellerin 1400 pound olduğunu duymuştum.

• quote:

Orjinalden alıntı: cengiz112

quote:

Orjinalden alıntı: Mene

beyler bu araç için 47900ytl çok fazla değil hatta çok da uygun, ezelden beri nissan kullanıyorum ve ben de @hykonar gibi 1.6 TEKNA EXECUTIVE 4X2 M/T düşünüyorum. nissan bayisinin bize söylediği, bu fiyatlar tanıtım amacı ile bu kadar düşük, ilk parti araç bu fiyattan satılacak sonrakiler daha yüksek bir fiyattan satılacak. ürünün fiyatı ingilterede 14000pound'dan başlıyor yani 38500ytl, Türkiye'de ise 40000ytl'den başlıyor vergileri herşeyi dahil, kısaca normal satış fiyatı (vergisiz olarak tabii) şu an en ucuz Türkiye'de . Bence kaçırmamak lazım bu aracı ki kesinlikle alacağım

Yanlışım varsa düzeltin

Ancak ben 4x4 modellerin 1400 pound olduğunu duymuştum.

hyr 1.6lt visia 2*4 modeli yakın 14000pound'dan satılmaktaymış

• Selamlar
    Haftasonu Yüzbaşıoğlu Nissan da baz versiyonunu inceleme fırsatım oldu.Sadece görüntüsüne bakarak yorumlarım; araç ne MPV ne hatcbak nede Suv gibi duruyor sanki üçünün karışımı gibi.Araç yapılırken sanki Türkiye yolları düşünülmüş gibi. Altı yüksek. İç kalitesi güzel.Tipi zaten çok güzel. 35 - 40 milyar arası golf,jetta,corolla, civic gibi araçlara vermektense Qashqai almak çok daha mantıklı. Hep bir jeep im olsun diye hayal edenlerin hayallerini birazcıkta olsa dindirecek bir araç.
    Bence aracın Türkiye'deki rakibi Fiat Sedici. Ama ondan çok çok kaliteli...
  • Teşekkürler izlenimlerin için ukubat, aracı inceleyebilmek için en az 250 km yol gitmem gerekiyor bu yüzden meraklı arkadaşların izlenimleri beni mutlu ediyor.
  • arkadaşlar ankara'da an otomotiv ve mecsan plaza'ya gelmiş birer örnek, ama biri istanbul yolunda biride aydınlıkevlerde oralara da yolum düşmez çok uzak yahu
    siz benim yerime gidip bakabilirsiniz sonra bana anlatmayı unutmayın!

yorumlarınızı bekliyoruzzz...
  • bostancıoğlu nissan bayisinde baktım arabaya, araba tek kelime ile süper görünüyor, @ukubat arkadaşımızın dediği gibi hepsinin karışımı gibi zaten crossover diye geçiyor aracın tipi, araç tam TR'e göre. aracın herşeyi çok iyi ama hoşuma gitmiyen iki şey oldu. birinci araba yerden yüksekliği fazla iyi güzel hoş ama tavanı ona göre fazla yüksek tutmadıklarından kafam tavana çarpıyor ama boyum 1.94 ona göre düşünün bi de arka cam dizayndan dolayı ufak olduğundan görüş alanı kısıtlı gibi duruyor
  • bende bu salı inceledim aracı, araç güzel çok acaip birşey ya süper. araba desem değil, x3 desem değil tam crossover yani türkiyede görmeye alışık olmadığımız bir dizayn. ama biraz sade model olduğu için fazla hissedilmiyor. çok değişik bir araç.

iç dizaynı ise orta konsoldan uzanan vites yeri var. yolcu ile sürücüğü ayıracak kadar yüksek. yani bir pilot kabini gibi.. yandaki yolcu, mekiğe bindim kullan arabayı kaptan körk gibi birşey oluyor.

arkaya oturunca biraz basıklaşıyor ve dünya ile bağlantınız kesiliyor. arka cam küçük ışık bile giremez gibi. tam önünüzde büyük kafalıklar var ve aracı kim sürüyor nereye gidiyoruz bilemiyorsunuz...
    kafalıkların dizaynı biraz kötü ama olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 14 Haziran 2008; 12:36:33 >

• Teşekkürler arkadaşlar izlenimleriniz bizi heyacanlandırıyor.
  • Sunroof opsiyonel mi,bilginiz var mı arkadaşlar?
  • Şu anda Türkiye'ye gelen araçların hiç birinde sunroof yokmuş. Geleceği de öngörülmüyormuş.

4-5 bayi'den fiyat aldım hiç biri indirim yapmıyor; lansman fiyatı olduğu için hiç bir şey yapamıyorlarmış...

Sizce:
  • test sürüşü yaptırıyorlar mı?
  • nisan sonuna kadar lansman fiyatları geçerli olacakmış. sonra 3.000 ytl zam geliyor..
  • nissan note nin biraz daha yükseltilmişi.Siz en iyisi arazi için navara alın .
  • Otomatik vitesli ve dizel olanı var mı acaba görenler cevap verirse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leite Riberio -- 19 Mart 2007; 12:51:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShEYTaN

Otomatik vitesli ve dizel olanı var mı acaba görenler cevap verirse sevinirim..

4x4 2000 cc de otomatik var,dizel yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.