Şimdi Ara

NİSSAN Qashqai (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
6
Favori
303.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jackal78
    HORT

artık horta gerek kalmadı

2007 sonu ekim ayında tekna executive siparişi vermiştim.şubat başında gelecek diyolardı.
    sonra bir haber geldi mart ortası gelecek dediler.
    daha sonra bir haber daha geldi nisan sonu bile olabilir diyince resmen kavga etmeye gittik ve siparişi iptal ettik.
    nissan iyi araba üretiyor olabilir ama türkiyedeki şirketine güvenim kalmadı artık.verdikleri sözleri tutamıyorlar ve acaip plansız çalışıyorlar.
    benim açımdan QQ defteri kapanmıştır.

ilginize teşekkür ederim

• Zaten o dizelide 72 nin ylt ye biraz zor satarlar.
  • 72 bin ytl ye ne arablar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: purticle

qashqai ye internetten bakarak atıp tutanlara tavsiyem aracı gidip yerinde incelemeleridir..bende bastan aracın ufak tefek bişey olduğunu sandım.ama gidip baktığımda araca bayıldım hemen 1.6 tekna sparişi verdim.aracım daha gelmedi. bu donanımda bu görünümde bu fiyata cok iyi bir secim yaptığımı düşünüyorum..

Aracınız hayırlı olsun. Araca kaç para dediler. Kaça aldınız? Bi indirim yapıldımı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpmax

yan camlar çok küçük değil yeterli. arka cam biraz küçük. ama aracın tipi bu. yani özelliği böyle..
    D segmentinde hangi araçlar var mesela bu fiyatlara yani 45.000 YTL ye mesela ne alınabilir? siz olsanız ne düşünürsünüz mesela?
    (ben 39900 YTL ye aldım qashqai visia modelini)

Siz bu arbayı ne zamna aldıznı? 39900 e??
  • 2007 de
  • @alpmax

Sitesinde bu aracın mp3 çalar olduğu belirtilmiş, mp3 varmı yokmu ?
  • insan bu arabaya aşık olabilir....
  • mp3 calar yok
    bende 1 haftadır kullanıyorum
    2.0 dci A/T var
  • 12 Aralıkta aldım.. 46 milyara.. tekna..siyah.. 1600
    1 milyara deri koltuk yaptırdım..

accayip menunum..biraz aksesuar da taktırdım.

çok güzel ve fazla bi araba..
  • http://www.4shared.com/file/59322947/2f064baf/004.html

resmi üstteki linkte,buraya yükleyemiyorum :(((

yan çıtalar,kapı kolları sonradan.. ayrıca rüzgarlık taktırdım,arka camlar film.. arka bagaj açma kapağı taktırdım harika oldu..
    bakın diğer qq ler yandan benimki kadar güzel durmuyor..
  • mp3 sat nav lı versiyonda var

sat nav ingilterede opsiyonel
    türkiyede satnav alınamıyor o yüzden mp3 de yok

quote:

Orjinalden alıntı: qarakedi

@alpmax

Sitesinde bu aracın mp3 çalar olduğu belirtilmiş, mp3 varmı yokmu ?
  • Bende 2007 model 34000 km de toyota corolla d4d mm hb var. 11. ayda 2 yıllık olacak. Ön panelden devamlı gelen tıkırtılar ve özellikle şehiriçinde çok hantal olması nedenyle elimden çıkarmak istiyorum. Arabamdan özellikle uzun yolda ve kia sorentoda bile olmayan rahatlığından çok memnunun ama hantallığı beni çok kasıyor.
    Bu aralar bu quahqai ye takmış durumdayım. Görüntü olarak ve fiyat olarak yüksek araba hevesimi giderebilir diye düşünüyorum. 2. elde 40.000 e çok temizleri var. Sizce bu değişim mantıklı olur mu?
  • qashqai oldukça güzel bir araç. ama vites aralığı oldukça kısa. diğer araçlarla vites aralığı ve devir aralıkları oldukça farklı. şehir içinde vites değişimi çok olan bir araç. bu özelliğini iyice test ettikten sonra almanızı tavsiye ederim. otomatik vites olması bence daha uygun gibi geliyor. vitesi kemikli. gerçi şu an 1600 motor araçlarda vites aralıkları kısa tuluyor (örnek honda civic gibi.) benim tavsiyem bu yönde olur
  • alpmax imzanda caddy dsg 2007 gümüş yazıyor???????
  • 2007 yılında nisssan kayseri inciroğlundan qashqai aldım. en düşük donanımlısı idi. 3 ay sonra sattım... caddy daha hoşuma gidiyor. torku yüksek. forma resim ve yorumları göndermiştim qashqai ile ilgili... aratırsanız görürsünüz. şu an caddy kullanıyorum sizce bir mahusru yoksa..
  • 2.0 dizel olanının son hızını deneyen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahridurdu

merhaba,

ben bugün aracı test ettim.
    izlenimlerim:
    * kendi arabam yepyeni yaris d4d. yanyana park ettim. yarisden biraz daha yüksek. sebebi karoser ile lastik arasındaki anlamsız kocaman boşluk. bu arabada şike var. göz yanılgısı. SUV değil. JEEP değil. Normal binek otomobil.
    * Siyah rengi test ettim. Araç tasarımı fena değil. artık gözümüzün alışmış olduğu hatlara sahip.
    sade ama modern. çabuk eskiyeceği kesin( 2 yıla kalmaz makyaj yer)
    * Oturma pozisyonu ve görüş açısı oldukça iyi.
    * performansı 1.6 motor için oldukça iyi. 115bg yeterli.
    * yol tutuş harika. şansıma bugün yağmurda yağmaya başladı ve bilirsiniz ilk yağmaya başladığında zemin çok kaygan olur, çok zorladım aracı ama yoldan çıkaramadım.(satış elemanı benim kafadan)
    * Müzik sisteminin çok iyi olduğundan bahsetmiş sevgili autoshow dergisi. bence rezalet.seler boğuk, MP3 çalmaması
    son derece garip bir durum. MP3 çalmayıp standart olarak bluetooth olması çok iyi. 3 defa arama yaptım.
    son derece başarılı. aracın teybine 40 adet numara kaydedebiliyorsunuz. çok iyi bir özellik. ama MP3 çalamamasına hala anlam veremiyorum.
    * vites geçişleri çok kemikli.
    * iç malzeme kalitesi yepyeni yarisim kadar başarılı değil kesinlikle. kapı içlerini elimde zorlayınca fazla oynuyorlar ve tok bir kapanma sesi yok. büyük küçük yarisimin kapı sesi ve sağlamlık hissi daha başarılı.
    sürücü ve yolcu koltuğu arasındaki orta konsol çok iyi oynuyor sağa sola ses yapacağı çok belli ( neden?)
    * araç içinde ıvır zıvır ( cep telefonu mesela) koyacak yer yok. sadece 2 adet bardaklık var. yetersiz.
    * süspansiyon iyi. beğendim.
    * frenler inanılmaz iyi. çok beğendim. 10 numara.
    * arabanın içi bir astradan daha ferah değil. ama yeterli ferahlığa sahip.
    * arabanın arka tarafı camların küçük olması sebebi ile ferah değil. ama bu sizleri yanıltmasın. artık yeni trend kaporta yüzeylerini büyük yapıp camları küçük yapmak ve böylece güvenliği arttırmak..bu ikincisi yandan çarpışmalar için son derece önemli. ferahlamak isteyen karadeniz yaylalarına gitsin.
    * bağaj 10 numara.
    * bagajda kutu, file vs. benzeri bir ayrıntının olmaması ya da olması.. hala düşünüyorum.(yok)
    * araba full. ne arasan var. donanımı beğendim. çift taraflı otomatik klima , katlanır ayna, vs.
    * fiyatı 43900 bence son derece makul. bu paraya daha iyi bir araç yok.
    * bir üst donanım kalmamıştı test edemedim, göremedim ama bu tarz bir arabada mutlaka deri döşeme olmalı bence.
    * arabanın anahtarı son derece çirkin. uzun zamandır gördüğüm en çirkin anahtar. katlanmıyor bile.
    bu nedenle bir üst donanımda yer alan anahtarsız çalıştırma sistemini almak daha mantıklı.
    * bir üst donanımda bu sistem ile beraber 17incch jantlar, cruise control, deri döşeme( özelde 1500ytl)
    ısıtmalı koltuk( gereksiz) , ESP , 6lı CD changer ( bunun yerine MP3 neden yok hala anlamadım, bluetooth akıleden bir zihniyet bunu neden akıl edemez??? ) alıyorsunuz. özellikle deri döşeme bu aracı bir üst sınıfa taşıyor.
    * sürüşü son derece keyifli bu nedenle fazladan 2 tur attım.
    * bu arabayı alan pişman olmaz.
    * 1,6 dizel 110 bg motor olsa bu arabaya satış rekorları kırdırırdı canım türkiyemde.

not: trafikte kimse dönüp arabaya bakmadı.

selamlar.
    BRERA

FULL VE 43 MİLYAR HANGİ GALERİ BU?

• quote:

Orjinalden alıntı: alpello

quote:

Orjinalden alıntı: fahridurdu

merhaba,

ben bugün aracı test ettim.
    izlenimlerim:
    * kendi arabam yepyeni yaris d4d. yanyana park ettim. yarisden biraz daha yüksek. sebebi karoser ile lastik arasındaki anlamsız kocaman boşluk. bu arabada şike var. göz yanılgısı. SUV değil. JEEP değil. Normal binek otomobil.
    * Siyah rengi test ettim. Araç tasarımı fena değil. artık gözümüzün alışmış olduğu hatlara sahip.
    sade ama modern. çabuk eskiyeceği kesin( 2 yıla kalmaz makyaj yer)
    * Oturma pozisyonu ve görüş açısı oldukça iyi.
    * performansı 1.6 motor için oldukça iyi. 115bg yeterli.
    * yol tutuş harika. şansıma bugün yağmurda yağmaya başladı ve bilirsiniz ilk yağmaya başladığında zemin çok kaygan olur, çok zorladım aracı ama yoldan çıkaramadım.(satış elemanı benim kafadan)
    * Müzik sisteminin çok iyi olduğundan bahsetmiş sevgili autoshow dergisi. bence rezalet.seler boğuk, MP3 çalmaması
    son derece garip bir durum. MP3 çalmayıp standart olarak bluetooth olması çok iyi. 3 defa arama yaptım.
    son derece başarılı. aracın teybine 40 adet numara kaydedebiliyorsunuz. çok iyi bir özellik. ama MP3 çalamamasına hala anlam veremiyorum.
    * vites geçişleri çok kemikli.
    * iç malzeme kalitesi yepyeni yarisim kadar başarılı değil kesinlikle. kapı içlerini elimde zorlayınca fazla oynuyorlar ve tok bir kapanma sesi yok. büyük küçük yarisimin kapı sesi ve sağlamlık hissi daha başarılı.
    sürücü ve yolcu koltuğu arasındaki orta konsol çok iyi oynuyor sağa sola ses yapacağı çok belli ( neden?)
    * araç içinde ıvır zıvır ( cep telefonu mesela) koyacak yer yok. sadece 2 adet bardaklık var. yetersiz.
    * süspansiyon iyi. beğendim.
    * frenler inanılmaz iyi. çok beğendim. 10 numara.
    * arabanın içi bir astradan daha ferah değil. ama yeterli ferahlığa sahip.
    * arabanın arka tarafı camların küçük olması sebebi ile ferah değil. ama bu sizleri yanıltmasın. artık yeni trend kaporta yüzeylerini büyük yapıp camları küçük yapmak ve böylece güvenliği arttırmak..bu ikincisi yandan çarpışmalar için son derece önemli. ferahlamak isteyen karadeniz yaylalarına gitsin.
    * bağaj 10 numara.
    * bagajda kutu, file vs. benzeri bir ayrıntının olmaması ya da olması.. hala düşünüyorum.(yok)
    * araba full. ne arasan var. donanımı beğendim. çift taraflı otomatik klima , katlanır ayna, vs.
    * fiyatı 43900 bence son derece makul. bu paraya daha iyi bir araç yok.
    * bir üst donanım kalmamıştı test edemedim, göremedim ama bu tarz bir arabada mutlaka deri döşeme olmalı bence.
    * arabanın anahtarı son derece çirkin. uzun zamandır gördüğüm en çirkin anahtar. katlanmıyor bile.
    bu nedenle bir üst donanımda yer alan anahtarsız çalıştırma sistemini almak daha mantıklı.
    * bir üst donanımda bu sistem ile beraber 17incch jantlar, cruise control, deri döşeme( özelde 1500ytl)
    ısıtmalı koltuk( gereksiz) , ESP , 6lı CD changer ( bunun yerine MP3 neden yok hala anlamadım, bluetooth akıleden bir zihniyet bunu neden akıl edemez??? ) alıyorsunuz. özellikle deri döşeme bu aracı bir üst sınıfa taşıyor.
    * sürüşü son derece keyifli bu nedenle fazladan 2 tur attım.
    * bu arabayı alan pişman olmaz.
    * 1,6 dizel 110 bg motor olsa bu arabaya satış rekorları kırdırırdı canım türkiyemde.

not: trafikte kimse dönüp arabaya bakmadı.

selamlar.
    BRERA

FULL VE 43 MİLYAR HANGİ GALERİ BU?

EKLEME: BİZ 1.5D TEKNA DÜŞÜNÜYORUZ 50 MİLYAR DİYORLAR SİZCE NASIL??? HANGİSİ DAHA MAKUL BABA DOKTOR YOL YAPIYO HEP O YÜZDEN DİZEL OLSUN DİYORUZ ...... bende diyorum lcd olsun ama çok pahalı diyo

• 2 senedir alabilme hayali ile yaşadığım qashqai ya kısmet olursa bu hafta kavusacagım. OTV ındırımlı 1,5 Tekna Dci,17" jant lı siyah ellerinde başka yokmuş şuan , 49 dediler ama zannedersem daha cazip bir fiyata alabilceğiz kısmet olursa....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.