Şimdi Ara

NİSSAN Qashqai (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
6
Favori
303.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftasonu gittim aracı Trabzon'da gördüm.Aracın full 1.6 tekna exc. versiyonunu şu an yokmuş,getiremiyorlarmış.Rengine bile söz veremiyorlarmış. Araç bana internette görüldüğü gibi çekici gelmedi.Ben de yüksek araçtan vazgeçtim ne yapalım dikkat edeceğim artık,bu arada aracımı sattım ve diğer araçlara baktım.Kategori değiştirdik Yakıt Ekonomik olsun dedim ve dizellere baktım,toyota satış müdürü bu haftasonu Auris gelecek illede onu gör öyle karar ver dedi.Hoşuma giderse onu yoksa dizel focus hb veya corolla siparişini vereceğim dolayısıyla artık bu başlıktan ayrılmak durumundayım.
    Tüm arkadaşlara ilgi ve alakalarından ötürü gönülden teşekkür ederim. Qashqai ile sorularınız olursa izlenimlerimi sizle severek paylaşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilmi27 -- 20 Mart 2007; 13:42:16 >
  • izlenimlerini paylaşırsan seviniriz.. evet biraz çekiciliği yok. araba far dizaynlarından kaybediyor
    kafalıklar çok büyük ve güzel değil. yan aynalarda öğlesine biraz kötü tasarlanmış...
    böyle bir araba için fiyatı çok yüksek..
    bizim ailede yüksek araç istiyor ne yapalım artık bakıcaz... inşallah auris gelirde bide ona bakarız

ayrıca cenevrede tanıtılan golf variant'da var... ama sanırım ağustos gibi gelir.. 2008 model olarak satıcakları için
    bıktım beaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 20 Mart 2007; 11:01:13 >
  • Evet rapptor belirttiğin noktalara aynen katılıyorum, bir kere araç büyük görünümlü olmasına rağmen içi ferah değil hele arka sanki kör mahzen.Ben test sürüşü yaptım hızlanması ve performansı kasasına göre başarılıydı.Ama arka görüş testlerde de bahsedildiği gibi çok kötü ve bence gerek dış gerek iç dizayn olarakta öyle ekrandan görüldüğü gibi çekici değil.Bir de sanki millet 50 milyara yakın parayı almış eline başka araç yok 1.6 en full'u hemencecik stoklarda tükenmiş:diğerlerinin de rengi bile muamma.İndirim zaten sormak çok ayıp adamlar bedavadan veriyorlar ya,siz siz olun sormayın bu lansman fiyatlarıOysa aracımı hemen sattım ve bu araca iyice şartlanmıştım.Arabasız çok fazla idare edemem şimdi haftaya sabırsızlıkla airus'u bekliyorum inşaalah O beni hayal kırıklığına uğratmaz.

• Hakikaten ama şu golf variant gelmiş olsaydı görmeden siparişi verebilirdim.7 yıllık golf kullanıcısı olduğum için heralde showroomlarda hangi araca bindi isem o ekran rengini, dizaynını, kalitesini aradım.10 yıllık Golf 4 iç kalitesiyle bana göre abartılan Qashqai'den çok iyi idi; belki benim alışkanlıklarımdan olabilir.Hatta günün sonunda kendimi vw bayiine attım, eğer büyükşehir şartlarında olsaydım ve eskisi gibi performans önceliğim olsaydı büyük olasılıkla o gün içinde golf gt siparişi verirdim.
  • ben dün bu aracı test ettim...İZLENİLERİM: Araç görüntü olarak gayet hoş,iç dizayn ve kalitesi gayet iyi,performansı cüssesine göre iyi...Fiyatıda uygun bana göre...Corolla , Civic, Jetta, Focus vb. gibi C segment araçların orta donanımlı modellerine 37-38 verene kadar buna 40 vermekten daha mantıklı bişe olamaz...Kaldıki sınıf , görüntü ve yarattığı imaj olarak C segment arabalarla kıyaslanamıyacak kadar güzel...
  • bluetooth standart mı?
  • bluetooth bütün modellerde standart

Autoshow BU AY KAŞKAYI TEST ETMİŞ;
    test için tıklayın..
    http://www.resim-upload.com/ds683786943_rapptorimg006.html

http://www.resim-upload.com/ds517201814_rapptorimg005.html

resimleri görebilmeniz için ortadaki - iaşretini kaldırınız resim açıldıktan sonra clickleyerek zum yapabilirsiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: hykonar

Evet rapptor belirttiğin noktalara aynen katılıyorum, bir kere araç büyük görünümlü olmasına rağmen içi ferah değil hele arka sanki kör mahzen.Ben test sürüşü yaptım hızlanması ve performansı kasasına göre başarılıydı.Ama arka görüş testlerde de bahsedildiği gibi çok kötü ve bence gerek dış gerek iç dizayn olarakta öyle ekrandan görüldüğü gibi çekici değil.Bir de sanki millet 50 milyara yakın parayı almış eline başka araç yok 1.6 en full'u hemencecik stoklarda tükenmiş:diğerlerinin de rengi bile muamma.İndirim zaten sormak çok ayıp adamlar bedavadan veriyorlar ya,siz siz olun sormayın bu lansman fiyatlarıOysa aracımı hemen sattım ve bu araca iyice şartlanmıştım.Arabasız çok fazla idare edemem şimdi haftaya sabırsızlıkla airus'u bekliyorum inşaalah O beni hayal kırıklığına uğratmaz.

aynen öle ya fiyatlar bedava gibi davranıyorlar bende baya dalga geçtim kadınla ve çıktım:)

• quote:

Orjinalden alıntı: hykonar

Haftasonu gittim aracı Trabzon'da gördüm.Aracın full 1.6 tekna exc. versiyonunu şu an yokmuş,getiremiyorlarmış.Rengine bile söz veremiyorlarmış. Araç bana internette görüldüğü gibi çekici gelmedi.Ben de yüksek araçtan vazgeçtim ne yapalım dikkat edeceğim artık,bu arada aracımı sattım ve diğer araçlara baktım.Kategori değiştirdik Yakıt Ekonomik olsun dedim ve dizellere baktım,toyota satış müdürü bu haftasonu Auris gelecek illede onu gör öyle karar ver dedi.Hoşuma giderse onu yoksa dizel focus hb veya corolla siparişini vereceğim dolayısıyla artık bu başlıktan ayrılmak durumundayım.
    Tüm arkadaşlara ilgi ve alakalarından ötürü gönülden teşekkür ederim. Qashqai ile sorularınız olursa izlenimlerimi sizle severek paylaşabilirim.

nası getiremiyorlarmış canım öyle şey mi olur. ben bostacıoğlu'ndan 1.6 tekna executive siparişimi verdim bile rengimi bile seçtim

• donanım, sorunsuzluk, kalite ve teknoloji gibi daha bir sürü kriter bakımından piyasayı alt üst edicek.
    hyundai tucson, kia sportage fln indirime gitmediği sürece artık hiç şansi yok. çünkü nissanın fiyatlar süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

donanım, sorunsuzluk, kalite ve teknoloji gibi daha bir sürü kriter bakımından piyasayı alt üst edicek.
    hyundai tucson, kia sportage fln indirime gitmediği sürece artık hiç şansi yok. çünkü nissanın fiyatlar süper.

hiç alakası yok yakından incelediniz mi arabayı?

araba bi kere göründüğü gibi değil alçak...

sportage da jeep havası var ama tuscon satışları bence düşer...
  • merhaba,

ben bugün aracı test ettim.
    izlenimlerim:
    * kendi arabam yepyeni yaris d4d. yanyana park ettim. yarisden biraz daha yüksek. sebebi karoser ile lastik arasındaki anlamsız kocaman boşluk. bu arabada şike var. göz yanılgısı. SUV değil. JEEP değil. Normal binek otomobil.
    * Siyah rengi test ettim. Araç tasarımı fena değil. artık gözümüzün alışmış olduğu hatlara sahip.
    sade ama modern. çabuk eskiyeceği kesin( 2 yıla kalmaz makyaj yer)
    * Oturma pozisyonu ve görüş açısı oldukça iyi.
    * performansı 1.6 motor için oldukça iyi. 115bg yeterli.
    * yol tutuş harika. şansıma bugün yağmurda yağmaya başladı ve bilirsiniz ilk yağmaya başladığında zemin çok kaygan olur, çok zorladım aracı ama yoldan çıkaramadım.(satış elemanı benim kafadan)
    * Müzik sisteminin çok iyi olduğundan bahsetmiş sevgili autoshow dergisi. bence rezalet.seler boğuk, MP3 çalmaması
    son derece garip bir durum. MP3 çalmayıp standart olarak bluetooth olması çok iyi. 3 defa arama yaptım.
    son derece başarılı. aracın teybine 40 adet numara kaydedebiliyorsunuz. çok iyi bir özellik. ama MP3 çalamamasına hala anlam veremiyorum.
    * vites geçişleri çok kemikli.
    * iç malzeme kalitesi yepyeni yarisim kadar başarılı değil kesinlikle. kapı içlerini elimde zorlayınca fazla oynuyorlar ve tok bir kapanma sesi yok. büyük küçük yarisimin kapı sesi ve sağlamlık hissi daha başarılı.
    sürücü ve yolcu koltuğu arasındaki orta konsol çok iyi oynuyor sağa sola ses yapacağı çok belli ( neden?)
    * araç içinde ıvır zıvır ( cep telefonu mesela) koyacak yer yok. sadece 2 adet bardaklık var. yetersiz.
    * süspansiyon iyi. beğendim.
    * frenler inanılmaz iyi. çok beğendim. 10 numara.
    * arabanın içi bir astradan daha ferah değil. ama yeterli ferahlığa sahip.
    * arabanın arka tarafı camların küçük olması sebebi ile ferah değil. ama bu sizleri yanıltmasın. artık yeni trend kaporta yüzeylerini büyük yapıp camları küçük yapmak ve böylece güvenliği arttırmak..bu ikincisi yandan çarpışmalar için son derece önemli. ferahlamak isteyen karadeniz yaylalarına gitsin.
    * bağaj 10 numara.
    * bagajda kutu, file vs. benzeri bir ayrıntının olmaması ya da olması.. hala düşünüyorum.(yok)
    * araba full. ne arasan var. donanımı beğendim. çift taraflı otomatik klima , katlanır ayna, vs.
    * fiyatı 43900 bence son derece makul. bu paraya daha iyi bir araç yok.
    * bir üst donanım kalmamıştı test edemedim, göremedim ama bu tarz bir arabada mutlaka deri döşeme olmalı bence.
    * arabanın anahtarı son derece çirkin. uzun zamandır gördüğüm en çirkin anahtar. katlanmıyor bile.
    bu nedenle bir üst donanımda yer alan anahtarsız çalıştırma sistemini almak daha mantıklı.
    * bir üst donanımda bu sistem ile beraber 17incch jantlar, cruise control, deri döşeme( özelde 1500ytl)
    ısıtmalı koltuk( gereksiz) , ESP , 6lı CD changer ( bunun yerine MP3 neden yok hala anlamadım, bluetooth akıleden bir zihniyet bunu neden akıl edemez??? ) alıyorsunuz. özellikle deri döşeme bu aracı bir üst sınıfa taşıyor.
    * sürüşü son derece keyifli bu nedenle fazladan 2 tur attım.
    * bu arabayı alan pişman olmaz.
    * 1,6 dizel 110 bg motor olsa bu arabaya satış rekorları kırdırırdı canım türkiyemde.

not: trafikte kimse dönüp arabaya bakmadı.

selamlar.
    BRERA

• land rover freelander .. ben -40 larda 6 ay beyaz 3 ay beyaz 3 ay yaz olan bir yerde yaşıyorum .. asfaltı görsem öpecem benim freelander hiç problem çıkartmadı bir kez dahi tık demedi ..ankaraya gittiğimde yılda 2 kez veriyorum bmw servisine bakımı yapılıyor yağ su kızdırma bujileri elden geçiyor amortisörleri kontrol ediiyor tamam ...ama sıfır arabayı bu şartlarda kullanırmıyım asla .. kaşkai filan yeni araba boşver alma .. büyük şehre dönünce alırsın ..2 el temiz bir suv al bak keyfine .. artvinde bilmem ne ilçesinde filan sıfır araca yazık olur
  • arkadaşlar bu lansman fiyatı gazına gelmeyin,

bütün yeni araçlarda olduğu gibi bu araçta da fiyatlar yakın zamanda düşecektir.

hiçbir marka yeni piyasaya çıkmış, bekleyeni olan aracı satmak için fiyat indirimi yapıp bir de sonradan almak isteyeceklerin kendilerini aptal gibi hissetmesine neden olmak istemez.

pazarlamanın en temel prensibi müşterinin kendisini özel hissetmesini sağlamaktır, nissanın yaptığı da tam olarak bu.

ayrıca 1.600 cc motora kadar olan bütün araçların ingiltere fiyatları ile türkiye fiyatları neredeyse birebir aynı, fiyat farkı 1600 cc üstü motorlarda ortaya çıkıyor.

örneğin, nissan note baz model ingilterede 10 bin pound
    nissan qaqshqai tekna 15 bin pound

burda note 27 qashqai tekna ise 44 bin ytl

kısaca note'un fiyatının birbuçuk katı yani 40 bin ytl olması gerekirken, 44 bin ytl, kısaca olması gerekenden yüzde on pahalı,

ayrıca , nissanın önden sadece benzinli araçları getirip benzinli kotasını doldurmaya çalışması da hiç hoş ve etik bir tutum değil,

yurtdışında direkt 1.5 dci motorla piyasaya çıkmış bir model türkiye'ye niye sadece benzinli motorlarla geliyor diye bir sorun kendinize.

Sözün özü mevcut fiyatlarla ve benzinli motorlarla qasqai almayın, pişman olursunuz.

• bu aracın fiyatı pahalı degil.
    tum aracların fiyatı pahalı.
    bu donanımda bir astra focus golf ortalama 40-45 arasında fiyata sahip.
    bu durumda bu arac pğahalı degil hepsi pahalı.

mesela ytaris dizel 31milyar idi 2005 sonunda.
    şimdi 35milyar( en fullerinden bahsediyorum).
    2005 sonundaki kur ile şimdiki döviz kuru aynı.

o zaman bu arabanın fiyatı neden arttı?
    hadi artsın neden bu kadar arttı?

bence kimse sıfır araba almasın.
    ikinci el alalım hep beraber.
    boylece kapımızın onundeki araba para eder.
  • Bizde test etmeye gitmiştik ama test aracı daha yoktu.Vitrinden izlediğimiz kadarıyla güzel duruyor.Fiyatı 43000 ytl, nisanda 46 olacakmıış.Tek garibime giden kaputu açtığımızda kaput altı ve motor bölümünün metal kısımları boyasızdı.siyah teneke gözüküyordu.Boyamayımı unutmuşlar??Yoksa tüm arabalardadamı böyle?2. el görsem kesin ön tarafı dağıtmış ekonomik olsun diye iç kısımları boyamamışlar diye düşünürdüm...
  • Çok beğendim.
    Ama 1.6 yı executive olarak alınca 48 bin lira oluveriyor. Çok pahalı...
  • fiyatta hiç indirim yapmıyorlarmı bu son fiyatımı aracın??
  • ya otomatik vites olmazmı ya. önden çekerlerde diyorum. ne zaman gelir. hevesim kursağımda kaldı. 50 milyar gözden çıkarmıştım. haziranda alırım diyodum ama. napıcam şimdi. ne alıcam ya.kafam kazan gibi oldu düşünmekten.başka bişeymi alcam ama ne?
  • QASHQAI aracımı bugün aldım. en düşük fiyatlı olanı.. lastik sesini alıyor . ses yalıtımı iyi değil. onun haricinde 1.6 motor oldukça iyi. araç yeni olmasına rağmen ortalam 9-10 litre yakıt gösterdi. vites aralıkları kısa. yol tutuşu ve virajlarda oldukça güzel. görüş açısı çok mükemmel. birde eşya gözü az. bu fiyata değer ama.. selamlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.