Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (741. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.992
Cevap
176
Favori
1.029.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam manevrayı abs sayesinde yapabildiniz zaten. Normal fren sistemi olması tekerleği kilitler ve manevra yapma şansı bırakmazdı. Araca arkadan çarpardınız.

Tar tar etmesi normal o yüzden. Lastikler iyiyse değişmesi anlamsız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 ve sonrası dizel manuel fark etmez, temiz düşük kmli, qq arıyorum tekna, visia paket hariç

• mertkaan29 M kullanıcısına yanıt
    arkadasların dedıklerıne katılmakla bırlıkde ilk yagmur yagdıgında yol kırlı olur abs tabıkısı her anı frende oldgu gıbıde gırer.Lastiklerinizişn durumu nedır bakmak lazım ama onerı isterseniz;
    1-contınental
    2-michelin
    3-dunlop
    4-goodyear
  • J11 19" janta 235 yanak lastik kullanan oldu mu acaba?

235/45 R19 mesela..
  • Merhabalar. Qashqai yı skypack dizel olarak 2015 yılında sıfır olarak almıştım. Araç şu an 39.000 km de. Üzerindeki lastik good year 215 60 r17 idi. Lastikleri değiştirmek istiyorum. Tavsiyelerinizi ve kullanım tecrübelerinizi ( yakıt/ses/vb...) ve tanesini kaç liraya aldığınızı öğrenebilir miyim ? Teşekkürler...
    İYİ LASTIKLER 500 CIVARI ORTA SEVIYE 400 DOLAYLARINDA 350 YEDE İDARELİK BİSİLER BULABILIRSIN
    Michelin Primacy 4 lastikleri tavsiye edebilirim. Primacy 3'ü kullanmıştım çok memnundum. Bu hafta bir arkadaşım 17 inch'lik lastiği 405 TL'ye Ankara'dan aldı. Nisan fiyatları belki 15-20 TL artmış olabilir.
  • 10.000 BAKIMI İÇİN İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAN HANGİ SERVİSİ TAVSİYE EDERSİNİZ? FİYAT HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VAR MI?
  • methionin7 M kullanıcısına yanıt
    tepretoğullarına gitme sana en buyuk tavsıyem bu olur.Ben bostancıoğlunda yaptırdım 910tl 1,6dci
  • cherqes kullanıcısına yanıt
    İlginç,
    benimki 1-1 hızlanıp yavaşlıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan 3448

İlginç,
    benimki 1-1 hızlanıp yavaşlıyor ...

1 - 1 'de olabilir. Açıkcası aracıma binmediğim uzun zaman oldu. Kullandığım diğer megane'da yada eski astra'm da 2-2 artıp azalıyor olabilir.
  • Merhaba arkadaşlar;
    Qashqai 2016 model 1.2 xtronic aracım var. Aracın en son bakımı yapıldıktan sonra 5.000 km yol gitmişim ve şu an aracın yağ çubuğunda yağ seviyesi tam ortada (min max çizgisinin ortasında). Bu da 500 gram yağ eksilmiş demek oluyor. Sizce bu durum normal mi? Başından böyle bir durum geçen var mı? Motoru açmak istiyorlar serviste, açtırayım mı, yoksa 5.000 km'de bir yarım litre yağ ekleyeyim mi sizce?
  • 2014 1.2 manuel var .yağ hiçbir bakıma kadar kayda değer azalmadi.gecwn yıl yağ eksiltme olmasın diye yazılım yüklendi ( yabancı sitelerden baktığımda turbo basıncı ve subap zamanlaması içinmiş). Servise yazılımı sorun eğer yüklenip duzelmiyorsa actirin.

15 bin bakım aralığı olan araçta o kadar eksiltmesi normal değil bence.

• 2015 1,6 M/T
    30.000 Bakım
    570 TL.
    Özel servis ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eynipa

tepretoğullarına gitme sana en buyuk tavsıyem bu olur.Ben bostancıoğlunda yaptırdım 910tl 1,6dci
    TEŞEKKÜRLER
  • 2016..19bin km de 30bin bakimi 1.2 xtronic 790 tl yetkili servis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 2015 model Black edition serisini aldım.araç stop halindeyken cd/radyo dinleyebiliyormu?
    Ben bulamadım.

• zirkam Z kullanıcısına yanıt
    Tabii ki dinlersiniz. Açma kapama butonuna uzun basın ve bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dent_ist

Tabii ki dinlersiniz. Açma kapama butonuna uzun basın ve bekleyin.

Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım,2015 qashqai 1.5 dci tekna 65000 km de yeni aldım aracı triger kayışını değiştirmem gerekiyormu
  • 
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.