Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (743. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.992
Cevap
176
Favori
1.029.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam kaçırdık maalesefyıkıldım çok istemiştim aracı .az önce aradım 90 bin e vermişler ve 1 aydır ellerindeymiş satılmamış
  • sadrainman kullanıcısına yanıt
    skypack altı araç almayın "bence" çok net 2016 modeli de 93 de var 110 da var anlayamadım o kısmı 93 satanda hasarız boyasız yazmış 110 satanda çok anlamam ama araç fiyatlarından biz 2016 yılında çok özel bi fırsat ile 100 yerine 90 almıştık bayi karı aldırmayıp nissan genel merkez ki satış müdürü yardımcı olmuştu
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    aslında bulunduuğum şuanki durumda paketi önemli değil beklediğim her dk a 2. el artıyor adamlar ilanı silip geri yüklüyor 5 bin üstüne koyuyor yeni kasa olması önemli. geçen hafta 86 diyen adama şimdi 89 yazdı ilana sürekli takip ettiğim için fark ediyorum .2015 tekna buldum 90 bin lira oda çok istiyor modele göre.bekledikçe de sürekli artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ism72

Merhabalar,

Makyajlı kasa için aksesuarlar geldi mi? Bagaj çıtası, yan çıta , difüzor vs. Yan basamak ne kadar şu anda?
    tüm nissan aksesuarları için kabin vs.
    yetkili firma olan peçe otomotiv ile görüşebilirsiniz
    https://www.peceotomotiv.com.tr/iletisim/
  • arkadaşlar aracı 1.2 manuel olup yağ yakan aracı olan oldumu
  • bk09 B kullanıcısına yanıt
    2014 var bende 55000 binde ilk konrol ettim yağ çubuğu yağa değmiyordu üç litre yağ koyduk servis denedi kayıt altına aldı gene yakıyor şimdi motoru açar bakarız iyi niyete göndeririz ne kadarı karşılanır yüzdesi ozaman belli olur diyorlar kaça mal olur dediğimde en fazla 25000 (yirmi beşbin) duruma göre düşebilir nissan iyi niyet motor açıldıktan sonra karar veriyormuş
  • Selamlar

2016 model benzinli xtronic aracımın bakımını Maltepe Bostancıoğlu'nda yaptırdım.
    2nci yıl - 30000 bakımı olarak geçtiğini söylediler. FİYAT: 980 TL

Yakın zamanda aracını bakıma götürecekler varsa bilgilendirme yapayım dedim.

Haa normalde fiyat 1200 tl sanırım çünkü aracı aldığım Tepretoğulları'nı aradığımda 1200 tl dediler ve indirim yapmadılar. Park halindeyken Bostancıoğlu personeli reklam asmış. O reklam broşürü ile gittiğimde indirim yaptılar.

Seneye mayıs ayında aracın garantisi bitiyor. Sanırım garanti bitimi sonrası 2019 haziran'da bakım için başka servislere giderim. İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz servis varsa çok iyi olur. 3-5 lt yağ ve 2 tane filtre'ye 1000 tl vermek pek hoş bir durum değil
  • Bir bakım bilgisi de ben vereyim.
    2014 1.6 X-Tronic araç 60.000 bakımı, yakıt filtresi değiştirildi, ilave fren hidroliği eklendi 980 TL.
  • Arkadaşlar selamlar. 2014 qashqai 1.6 dci otomatik bakımı için yağ hususunda, Castrol Edge 5/30 ile Mobil 1 Esp 5/30 arasında kararsız kaldım. Sizin öneriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Arkadaşlar selamlar. 2014 qashqai 1.6 dci otomatik bakımı için yağ hususunda, Castrol Edge 5/30 ile Mobil 1 Esp 5/30 arasında kararsız kaldım. Sizin öneriniz nedir?
    Elf Evolutıon Fulltech FE 5W30

Kullanacağınız yağın ACEA C4 ve RN0720 standardını karşıladığına dikkat edin. DPF li araçlar için bu husus önemli. Ayrıca ACEA C4 yağ şartı kullanım kılavuzunda da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi february -- 21 Haziran 2018; 21:26:37 >
  • Tesla
     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 30 Haziran 2018; 0:17:23 >

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $591.36 12% OFF|Otojeta vertical screen tesla quad core 32gb rom rockchip px3 Android 7.1 Car Multimedia Radio player for Nissan X trail/Qashqai-in Car Multimedia Player from Automobiles & Motorcycles on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/BFvuMnAZ

• Merhaba, 19 jantlı qashqai sahibiyim, aracıma lastik seçimi yapma aşamasındayım,

Mevcut ölçü 225/45R19 konforsuz geliyor ve pahalı,

Xtrail dede kullanılan 225/55R19 alıp qashqai da kullanan oldumu tavsiye edermi ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretcoder

Merhaba, 19 jantlı qashqai sahibiyim, aracıma lastik seçimi yapma aşamasındayım,

Xtrail dede kullanılan 225/55R19 alıp qashqai da kullanan oldumu tavsiye edermi ,
    Yanaktan ziyade jantın büyüklüğü konforu etkiliyor yani 19 lar böyle konforsuz şekil olsun diye üst paket alıp en ufak darbede lastiği yarıp 1000 tlcik veren çok bende 17 inch var konforu stabilitesi çok iyi hem daha ucuzyani işin özü yanağı büyütmek işe yaramayıp %3lük oranı aşarsa daha da sıkıntı yaşarsın

• 17 candir konfordur sessizliktir, araca binene icine oturana dek 19 superdir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

17 candir konfordur sessizliktir, araca binene icine oturana dek 19 superdir..
    Aynen

• Ben de 17 lik skypack kullanıyorum. Bir arkadaşım ısrarla uzak dur dememe rağmen bir üst paket aldı. Sürekli lastik sorunu yaşıyor. Qashqai bu konuda opsiyon sunsa daha iyi olurdu sanki.

• secretcoder S kullanıcısına yanıt
    Tekerleğin tur adımı büyür + yerine büyük gelir, süspansiyonu etkiler,
    araç yükselir, daha ağır/yavaş kalkar, yakıt sarfiyatı yükselir, hız göstergesi yanlış gösterir ...
    Teknik olarak tavsiye etmem ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretcoder

Merhaba, 19 jantlı qashqai sahibiyim, aracıma lastik seçimi yapma aşamasındayım,

Ezbere lastik/jant değiştirme. Aşağıdaki linkte hesap tablosu var. Önerilen +/- max. %2,5 fark.

LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi february -- 7 Temmuz 2018; 14:41:12 >
  • secretcoder S kullanıcısına yanıt
    internette 17 jant+lastık orjınal degısım ıcın satan arkadaslar var.sec al birtane .forumda bırsuru 19 jant şikayeti ve sahıbınden satıp 17 ye donen mevcut.Yanak sıyırmasından konforsuzluga pahallılıga kadar tonla sıkayet.xtrail deki 225*55*19 ebatını kullanırsan kaskon %3 orjınal ebat tolerans aşımından herhangı bır kaza anında bunu bahane etmesı kanunen hakkıdır çünkü fren mesafeni arttırır dolayısı ıle daha zor durursun.tek olumlu nokta Konforun artar yanak buna direk etkendir.Yinede seçim senin...
  • 
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.