|
Nissan Qashqai e-Power ve Ariya'nın Türkiye'ye geliş tarihleri belli oldu
-
-
İç fotoları öyle bir çekmişler ki sanırsın limuzin. Qashqai daha önce kiralık kullandım. Gerçekten çok güzel bir araba. Ama bu devirde senin olan her araba güzel. Fiyatlar arttıkça 2016 dizel Linea'ma daha sıkı sarılıyorum :D
-
Kaşkai şarj dinamosunu büyütmüş adına da e power demiş. Şehrin hava kalitesini koruyacakmış. Hangi şehrin? Mazot yerine10 numara yağ kullanılan şehrin mi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu hibrit ve elektrikli arabalar ne zaman adam akıllı güneş enerjisinden faydalanabilecek merak ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nissan arıya yi yeni Qashqai diye piyasa ya cikarsaydi 3008 ve tiguanin esamesi okunmazdi piyasa da bence .çok tarz duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer bahsettiğin tavanı güneş panelleri ile kaplamak ise. O paneller çok verimli değil şu an ki teknoloji ile
-
Bu e-power arabayı çok merak ediyorum, acaba nasıl sonuçlar verecek? 100 km'de 2lt yakarsa tamam derim, o kadar olmasa da geliştirmeye değer bence. Bakalım yıllar içinde ne olacak..
-
O dediğin yapıldı ancak 250.000 € fiyatı var.
https://www.donanimhaber.com/tek-sarjla-7-ay-kullanilabilen-gunes-enerjili-otomobil-tanitildi--149561
-
Nissan GT-R ile kazadığı zaman içerisinde kaybettiği marka imajını yeniden Ariya ile kazanacak
-
5.1 fabrika verisi var diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gelişir, bu daha ilk araba. Benzili ilk araba kaç yakıyordu kim bilir ama şimdi turbolu 100+ bg benzinliler 4.5'tan az yakıyor.
Tahminimce birkaç nesil sonra optimizasyonlarla e-power araçlar 3 litreye kadar düşebilir, keşke diğer markalar da bu teknolojiyi denese
-
Yeni değil ki bu teknoloji. Daha önce de denendi. Opel ampera mı ne vardı. Chevrolet volt vardı. General motors grubunda. Onlarınki dışarıdan şarj da oluyordu.
Farklı bir hibrit sistem gibi düşünebiliriz bunu. Bence de mantıksız durmuyor.
-
nissan normal arabayı satabilsin önce.
-
Olır ya. Olacak olacak
-
Nissan'ın kaybettiği marka imajını kazanması çok zor olacak
-
50 bin km el freni beyni,şanzıman sorunu veriyor.uzak durun.param var diyorsansiniz...siz bilirsiniz.30 binden 108 bin kadar servis ücreti çıkarıyorlar.alana hayırlı olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X