Arkadaşlar başlıktaki araç için içerisinde ana ünite ve subwoofer olmayan sadece kapılara takılacak 16 cm çapında 2 adet mid takım arıyorum. Aşırı basslı müzik dinleyen birisi değilim amacım sadece müziği temiz ve kaliteli dinlemek. Bütçem; 1000-1500 TL arası. Marka ve model önerilerinizi bekliyorum.
Ana Ünite den kastettiğiniz Amfi mi? Amfi olmazsa eğer Arabanın teyp ine 16 cm hoparlörleri bağladığınız da Orjınal hoparlörlerden pek bir değişiklik olmaz gibime geliyor. Ama Amfi + 2 Mid Takımı iyi iş görür. Amfi almayacaksanız Mid takımı almanında bi gereği yok
quote:
Orijinalden alıntı: gollatr
Ana Ünite den kastettiğiniz Amfi mi? Amfi olmazsa eğer Arabanın teyp ine 16 cm hoparlörleri bağladığınız da Orjınal hoparlörlerden pek bir değişiklik olmaz gibime geliyor. Ama Amfi + 2 Mid Takımı iyi iş görür. Amfi almayacaksanız Mid takımı almanında bi gereği yok
Ana üniteden kastım teyp idi. Amfi düşünüyorum kesinlikle sadece teyp istemiyorum orijinal olanı kalsın istiyorum
Orjinal teyp de Amfi çıkışı yok diye biliyorum bu yüzden teyp i de değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Tabii Amfi çıkışı olup olmadığından pek emin değilim ama orjınal teyplerde amfi çıkışı olmaz genelde