Şimdi Ara

Nissan Qashqai için woofer olmayan sistem önerisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki araç için içerisinde ana ünite ve subwoofer olmayan sadece kapılara takılacak 16 cm çapında 2 adet mid takım arıyorum. Aşırı basslı müzik dinleyen birisi değilim amacım sadece müziği temiz ve kaliteli dinlemek. Bütçem; 1000-1500 TL arası. Marka ve model önerilerinizi bekliyorum.

• Ana Ünite den kastettiğiniz Amfi mi? Amfi olmazsa eğer Arabanın teyp ine 16 cm hoparlörleri bağladığınız da Orjınal hoparlörlerden pek bir değişiklik olmaz gibime geliyor. Ama Amfi + 2 Mid Takımı iyi iş görür. Amfi almayacaksanız Mid takımı almanında bi gereği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollatr

Ana Ünite den kastettiğiniz Amfi mi? Amfi olmazsa eğer Arabanın teyp ine 16 cm hoparlörleri bağladığınız da Orjınal hoparlörlerden pek bir değişiklik olmaz gibime geliyor. Ama Amfi + 2 Mid Takımı iyi iş görür. Amfi almayacaksanız Mid takımı almanında bi gereği yok

Ana üniteden kastım teyp idi. Amfi düşünüyorum kesinlikle sadece teyp istemiyorum orijinal olanı kalsın istiyorum
  • Orjinal teyp de Amfi çıkışı yok diye biliyorum bu yüzden teyp i de değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Tabii Amfi çıkışı olup olmadığından pek emin değilim ama orjınal teyplerde amfi çıkışı olmaz genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.