Şimdi Ara

Nissan Qashqai'nin Bu Kadar Çok Satmasını Anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca etrafımda çok qq de görmüyorum ama satışlarda hala lider durumda.

3008 Kuga Tiguan falan karşısında sönük kaldı nasıl bu kadar satıyor ?
    Avrupadada lider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerika da da lider olacaklarda, Hyundai Kia rahat vermiyor..

• nanoona N kullanıcısına yanıt
    bu aracın benim görmediğim ne tür bi özelliği var çözemedim

2014-2015 te iyiydi ama artık geri kaldı tucson 3008 tigu hatta ateca bile daha iyi heybetli kaliteli hadi türkiyede fiyat ve dizel otomatik farkı desemde avrupada da tigu yu geçmiş.

Diğer şaşırdığım noktada clio polodan fazla satıyor avrupada

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Durmaz

2014-2015 te iyiydi ama artık geri kaldı tucson 3008 tigu hatta ateca bile daha iyi heybetli kaliteli hadi türkiyede fiyat ve dizel otomatik farkı desemde avrupada da tigu yu geçmiş.

Alman arabalari fazla sorun cikaran otomobiller.

Insanlar yillarca ikinci el alman arabasi alip, sorunlarini ve masraflarini gordukten sonra, bir daha elini dokunmuyor.

Japon ve kore otomobillerinin cok satma sebebi budur.

Amerikadada durum bu sekilde.

Ornek vermem gerekirse; 2017 bmw 7 serisi $70 bin civari, 2017 honda civic $$20 bin civari. 10 sene sonra o 70 binlik bmw 7 serisinin fiyati 10 senelik honda civic ikinci el degerine dusuyor. Yani aradaki $50 bin tamamen çöp oluyor.

Iste bu yuzden insanlar ne ugrasmak nede kafa yormak istemiyor bu tur seylere...

Mesela hyundai & kia, 10 sene garanti veriyor amerikada.. insanlar manyakmi niye gitsin iki sene garantili vw alsin ?

Ve kendine guvense zaten garanti suresinde iyilesme yapar.

Kendine guvenmeyen bir markaya, insanlar neden guvensin ?

Turkiyede durum

Biraz farkli, insanlarda asagilik kompleksi oldugu icin, Hyundai aldim demek istemiyor. Agzina iki lokma yemek giremeyeceginide bilse , gidiyor vw aliyor...

Halbuki kazigin en sert tarafi kendine giriyor haberi yok.

Saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 7 Ağustos 2017; 2:22:51 >

• 1.6 dizel otomatik bir çok oyuncağı var diğer araçlara göre o donanımlarla uygun fiyatlı, yüksek, daha ne olsun.Bir ara bu boşluğu dolduran nadir araçlardandı piyasada ve çok sattı ülkemizde de.
  • nanoona N kullanıcısına yanıt
    Amerika yeni dünya adı üstünde kültür farkı var onlarla

Ama avrupada qq almak ilginç ne bileyim ben şuan suv alsam tucson 3008 kuga bunlardan birini alırdım

• Çok basit.Dizel motor ve fiyat.Lüks Duster gibi birşey.Yerden yüksek C-Suv.İçi ve bagajı geniş,Motorun çekişi iyi tüketimi az,Fiyat rakiplerine göre makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 7 Ağustos 2017; 3:22:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    +1 Bu sınıfta düşük hacimli dizel motor çok yok, ideal bir araç.
  • Bu sınıfta alınacak en güzel araçlardan biri.Makyajlısı da yolda.
  • Mr.Durmaz M kullanıcısına yanıt
    Renault dci motoru çok iyi.

Az yakıyor , çok iyi çekiyor ve sorunsuz..

• yildiz kullanıcısına yanıt
    kuga ve 3008 devirir mi sence qq yi ?

• qashqai'nin ülkemizde 2. eli iyi
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    ilginç ben qq yi yolda falanda çok görmüyorum ama hem avrupada hem tr de lider

Almanyada 2 hafta kalmıştım hiç nissan bile görmemiştim hep

golf

smart

s coupe

cla

c

7 serisi

falan görüyordum

• quote:

ilginç ben qq yi yolda falanda çok görmüyorum ama hem avrupada hem tr de lider

Almanyada 2 hafta kalmıştım hiç nissan bile görmemiştim hep

golf

smart

s coupe

cla

c

7 serisi

falan görüyordum

Nerde yaşıyorsunuz merak ettim küçük şehirde mi

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Alman arabalari fazla sorun cikaran otomobiller.

Insanlar yillarca ikinci el alman arabasi alip, sorunlarini ve masraflarini gordukten sonra, bir daha elini dokunmuyor.

Japon ve kore otomobillerinin cok satma sebebi budur.

Amerikadada durum bu sekilde.

Ornek vermem gerekirse; 2017 bmw 7 serisi $70 bin civari, 2017 honda civic $$20 bin civari. 10 sene sonra o 70 binlik bmw 7 serisinin fiyati 10 senelik honda civic ikinci el degerine dusuyor. Yani aradaki $50 bin tamamen çöp oluyor.

Iste bu yuzden insanlar ne ugrasmak nede kafa yormak istemiyor bu tur seylere...

Mesela hyundai & kia, 10 sene garanti veriyor amerikada.. insanlar manyakmi niye gitsin iki sene garantili vw alsin ?

Ve kendine guvense zaten garanti suresinde iyilesme yapar.

Kendine guvenmeyen bir markaya, insanlar neden guvensin ?

Turkiyede durum

Biraz farkli, insanlarda asagilik kompleksi oldugu icin, Hyundai aldim demek istemiyor. Agzina iki lokma yemek giremeyeceginide bilse , gidiyor vw aliyor...

Halbuki kazigin en sert tarafi kendine giriyor haberi yok.

Saygilar...

Alman arabaları sorunlu deyip,dunyanin en dandik arabalari olan kore arabasi oneren adam gibi adam.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Ankara Çankaya

Burada genelde

5 serisi Cla C E vs var

Suv olarakta

Gla x1 tiguan tucson falan

• Gla E serisi de her yerde gerçekten deli satıyo malum çok ucuz

Siz onları alın demekki milletin maddi gücü qq ya yetiyor 15 16 litrr yakan dombili tucson yerine 5 6 yakan qq dizel alıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 7 Ağustos 2017; 11:49:56 >
  • tek ama tek sebebi var.. bu segmente erken girip isim yapmasi.. bizim turk milletinin hastaligidir bu.. begenmesede gider beyaz renk alir.. ikinci elde satarim diye dusunur.. bizdeki kafa budur... mesela ayni platformda uretilen Kadjar var.. hem fiyati ucuz, hem donanimi daha bol, hem daha genis, hem servisi cok ucuz.. vs vs her yonden avantajli.. ama bizim comaristanda adam gider 10 bin tl fazla verir QQ alir.. neden ? cunku amcaoglunda var.. bende de olsun...

ayrica qq donanim vs bakimindanda cok vasattir.. kalite olarak da cok iyi degildir.. CVT sanziman kullanir..

hee avrupada neden satiyor onu bilmiyorum.. fiyati uygun olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CinliUV -- 7 Ağustos 2017; 12:11:8 >
  • Hani burada herkes superb önerir ama passat alır ya olay aynen o... bizim ülkemizdeki piyasa algısı tamamen, corolla gibi segmentinin en zayıf dizel motoruna sahip dizel otomatiğinde hız sabitleyici olmayan çöp bir araba bu kadar satıyorsa qashqai hayli hayli satar.

Türk insanı otomobilden anlamıyor!
  • Mr.Durmaz M kullanıcısına yanıt
    Sırf bizim lojmanda 4 adet qashqai var, kuga ve tiguan da var ama en çok suv her yerde olduğu gibi bizim lojmanda da qashqai...

suv derken bu araçler c segment araçların yerden yüksek büyük lastikli station wagon hali, yoksa arazi vs. kabiliyetleri yok.

asfalt suvu bunlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.