Şimdi Ara

Nissan Qashqai'nin Bu Kadar Çok Satmasını Anlamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: keus35

o kadar zekisin ki herkesin kafasındakini bir tek sen çözebiliyorsun tebrik ederim.
    kendini akıllı sanarak insanları aşağılamak da çomarlık üzeri bir zavallılık örneği.
    sana soralım bir dahakine çok akıllısın.
    2 adet qq aldım birini hala kullanıyorum. 2. yi alırken kadjara da baktım. iç mekanını beğenmedim.
    qq daha çok hoşuma gitti. ama pardon sana sormadık çok özür dilerim.
    ayrıca bir araç alırken elbette ki 2. elini vs düşüneceğim. sende para bol galiba aracı satarken zarar etmek
    hoşuna gidiyor olabilir. ha bir de avrupada da çok satıyormuş onlar da çomar. başbakan falan ol sen harcanıyorsun.
    bir laf vardır çok severim.. ölüler ve cahiller ne olduklarının farkına varmazlarmış..
    forum iyice cahil cühela ne dediğini bilmez çer çöp insan dolmaya başladı..

arkadasim sen neden alinganlik gosterdin ? ben QQ alanlar comar demedim ki ? sadece ikinci el kaygisi ile gidip beyaz hic begenmedigi bir arabayi piyasa ederinden 10 000 tl fazla verip alanlara dedim.. malesef ama bir araba sadece araba degildir.. o senin zevkini ve tarzini yansitir.. hic donanimi olmayan bir araca yillik bakimlari muadillerinin iki kati olan bir araca tonla para dokmek ama sadece amcaoglunda var diye para dokmek biraz normal bir davranis degil.. boyle arac cok var piyasada sadece QQ degil.

• Bence güzel araç. Sonuçta kendi sınıfının yaratıcısı değil mi? Makyajla daha bi güzel, daha güncel hale kavuştu. Geldiği gibi test etmeyi düşünüyorum.
  • CinliUV C kullanıcısına yanıt
    peki o zaman. biraz sert çıktım galiba. ama herşey senin dediğin gibi değil. beyaz renk o kadar da çok yok qq de. çoğu kiralık firma aracı. alan da beğenmiş almış kendi parası kendi seçimi. ben kırmızı skypack aldım ki donanımı hiç fena değil idi aldığımda fiyatına göre. sadece xenon ya da led far olsa iyi olurdu.
    yıllık bakımı muadilinin 2 katı değil. daha bugün opel astra benzinli için sadece yağ, hava polen yağ filtreleri vs 675tl tuttu yetkili serviste. benzinli qq daha ucuz bundan.2 kat falan fark yok. dizel için nissanda 10 bin az iken kadjarda 20 bin çok uzun bence. hava filtresi ne hale gelir soru işareti. 15bin ideal sanki.
    tüm markalar garanti ayağına yetkili serviste bir güzel geçiriyor. sadece satış fiyatı olarak eşdeğer donanımlı C sınıfından %10-15 kadar daha yüksek. Kalite da gayet C sınıfı. fazlası yok. yüksek oturma pozisyonu, yerden yüksekliği, büyük aynalar ve tasarım için farka değdiğini düşünen alıyor. dediğin gibi zevk ve tarz meselesi. ihtiyacın ve keyfin belirler. bu arada hiçbir araçta bulamadığım dönüş çapını ve manevra kolaylığını buldum ki benim için önemli.
    eski qq aracımı akşam ilan verip sabahına sattım. ama Volvo s80 i satmak için 3 ay beklemiştim. geyik olsun diye bile arayan olmamıştı. bir aracı alırken 2. elde yaşayacağın kaybını araç fiyatının üzerine koyarak hesap yapacaksın. değer diyorsan alırsın. 2. eli düşünmek ayıp değildir.
    bu arada amcaoğlunda var diye alan da hiç duymamıştım. ama olabilir. amcaoğlu alıp memnun kalınca kamil bey de almıştır.

• Bende var 2. araç olarak ; aynı soruyu kendime sormuştum önceden bu araç niye çok satıyor diye ?
    Kiralamıştım 1 hafta ve seçen insanlara hak verdim , sonra da aldım.
    Benim alma sebeplerim arasında ;
    şehiriçi kullanımında manevra kabiliyeti , yüksek oluşundan ötürü bozuk yolda altının değmemesi (sınıfında birçoğu yüksek ama dengesi çok güzel ayarlanmış, mesela aynı sınıftaki araçlardan şahit olduğum bazıları kaldırıma çıkarken vurduğu halde bunun değmiyor altı) Aracın sürüşü de zevkli .
    Tam f/p arabası.

Kötü yanları da ;
    Malzeme kalitesi çok iyi değil .
    Servisleri rezalet ve çok fahiş pahalı bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autolover -- 9 Ağustos 2017; 22:25:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qq alan adamlar daha önceden de mutlaka diğer araçları kullanmıştır değil mi? Aldığında bir şey görmese rahatça değiştirebilir de değil mi. O zaman sorun alanlarda değil bir türlü nedenini anlamayanlarda. At gözlüklerinizi çıkarın ve Türkiye ve yurt dışına da bakarsak global anlamda da satan çok mantıklı bir seçim olduğunu görün :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.