Şimdi Ara

Nissan Qashqai vs Kia Sportage (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
11.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sebep ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MasquraiT kullanıcısına yanıt
    ikinci elden bahsediyorsan 1.6 dizel crv çok rahat bulabilirdiniz bence. Qashqai de güzeldir. Tanıtımında oturmuştum içine biraz basık gelmişti bana boy 190. Dış görünüş güzeldi küçük x trail
  • bu sınıfta önce 3008 sonra ateca tercih olmalı.
    kaşkai ise motor olarak çok iyi ancak kasası çok kötü.
    kia sportage da güzel araba, kasası çok hoş, iç mekan kalite ama o da motordan, yakıttan kaybediyor.

150 hp act li ateca excellence alınır, keyifle kullanılır.
  • Ontwerper kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin boyun maşallahı varmış :) Oturduğunuz araçta cam tavan var mıydı iç mekan ferahlığını baya etkiliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MasquraiT

Crv ler guzel ama fiatlari cok pahali hocam. Qashqai için kapora verildi
    Edit: Her ne adar yeni kasa 3008 leri çok beğensem de peugeout marka bir arabaya 100 binden fazla vermek pek aklıma yatmıyor :)

B sınıfı dizel otomatik araçlar 80 bin bandına geldiği 100 binin altında C sınıfı nerdeyse dizel otomatik aracın olmadığı şu ortamda peugeot araçlara 100 binden fazla vermek neye kime göre aklınıza yatmıyor.son yıllarda gayette kaliteli ve TR şartlarına uygun araç üretiyor fransızlar.özellikle motor ve şanzıman olarak bir çok Uzakdoğu markasından hatta Avrupalı dan daha verimli üretim yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operadakises -- 14 Temmuz 2017; 22:29:48 >
  • operadakises O kullanıcısına yanıt
    Kağıt arabalar resmen. Bizzat kendimin karıştığı bir kazada benim sadece çamurluğum çizilirken, bakın içeri göçmesinden bahsetmiyorum çizilirken, arabanın yan kapısı resmen pert oldu. 100 bin ben bu arabalarının nesine vereyim ? Konfor ve tasarıma diyeceğim bir şey yok. Motor ve şanzıman konusunda ise uzak doğuluların yanına bile yaklaşabileceklerini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasquraiT

Kağıt arabalar resmen. Bizzat kendimin karıştığı bir kazada benim sadece çamurluğum çizilirken, bakın içeri göçmesinden bahsetmiyorum çizilirken, arabanın yan kapısı resmen pert oldu. 100 bin ben bu arabalarının nesine vereyim ? Konfor ve tasarıma diyeceğim bir şey yok. Motor ve şanzıman konusunda ise uzak doğuluların yanına bile yaklaşabileceklerini düşünmüyorum.

Tamam kardeş senle anlaşamayacağız anlaşılan.boş muhabbete gerek yok.kağıt arabalar resmen benim sadece çamurluğum çizilirken diğer aracın kapı pert diyerek araçlar konusunda bilgi seviyen hakkında bilgi sahibi oldum.

• operadakises O kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim boş muhabbete gerek yok Qashqai alındı ve kapının önünde. Elinizde daha iyi bir araç var mı yok mu şu an neye biniyorsunuz bilmiyorum ama bir gün eğer bu segmentelerde bir araç alacak olursanız paranızı neye yatırdığınızı görmek isterim :) Hadi eyvallah
  • Biz 2 aracı da kullandık . QQ motoru olmasa tam bir çöp , donanım anlamında hiçbirşey yok Spo ya nazaran

• HümanistAdam kullanıcısına yanıt
    İki aracın da hangi donanımlı versiyonunu kulalndığınızı belirtseydiniz keşke
  • MasquraiT kullanıcısına yanıt
    QQ 1.5dci tekna +( panaromik açılmayan cam tavan +navi +çelik jant +çelik pedal +arka kamera )2013 model ama 2014 de alındı 78.500 TL

Kia 2012 de aldık 1.6 GDI (concept plus dı galiba . Full almıştık vel hasıl . ) navi +açılır cam tavan+ start stop +yokuş kalkış +otomatik park + 4 koltuk ısıtma(en sevdiğim özelliği) . Daha birçok donanımı . Var ve bu aracı o zaman 60 bin gibi bir fiyata aldık (kur farkı ,Ötv zmamı falan var anlıyorum )

Ha bu arada yeni 2015 kasasında amcama almıştık oda 1.6dci platin Premium pack di galiba . Onun içi eski QQ ya göre gayet iyi . Ancak iç donanımı spo ile karşılaştırmaya gelince yine donanım fakiri araç ki spo 2012 model

Kia dan inip QQ ya binince adeta afalladık , adamlar ince hiçbir detayı düşünmemiş (gözlük saklama bölümü bile yok , kadrandan tut iç tasarımınakadar çok kötü gelmişti QQ . Adamlar daha hill holder bile koymamışlar , nerdeyse 80bin liralık araca .

Ha yakıtıda ortalama 6.5 litre QQ

Kia ninkide ortalama 9 litre idi

Ha bu arada yeni kasa 2015 modelinide amcama almıştık, onunkinin içi eski QQ ya nazaran iyi ama donanım anlamında eski spodan bile kotu.

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HümanistAdam -- 16 Temmuz 2017; 2:21:42 >

• Qq kullanmadım ama bindim , Sportage kullandım . En uzun olarak dizel otomatik 3008 kullandım. Peugeot tartışmasız bir çok konuda bu ikisinin önünde . Ah şu marka algısı yok mu ? Özellikle Türk insanında bunu yıkmak çok zor . Qq hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.