Şimdi Ara

Nissan Qashqai vs Kia Sportage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
11.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam arabasını sattı. 112.000 civarı bütçe ile ikinci el " SUV " tarzı araba bakıyoruz. Yakıt tüketiminden tutun da dış görünüşüne iç konforuna kadar her şeyiyle bu fiyata sizce bu ikisinden hangisini almak daha mantıklı olur ? Özellikle kullanıcıları varsa aramızda yorum yapabilirlerse memnun olurum. Bu iki araç dışında da öneriniz varsa ayrıca bakabilirim :)

• Sana tavsiyem bir QQ içine bin birde Sportage GT-Line içine bin. Kalite farkını net şekilde anlasın. Sportage yeni kasassının malzeme kaliteli çok güzeldir.

Burda herkes yakıt demiş tabikide yakıt önemli ama Sıvı sistem Lpg denen bir olay var. QQ krş bazında ne yakıyorsa aynısını yakar :) QQden şanzımandan daha iyi şanzımanı var.Birde gidişi tartışılmaz çok çok daha iyidir. Şuan param olsa keşke alabilsem diyorum ama yok :)
  • sportage çok yakıyor gerçekten. ben qashqai derim
  • Kampanya vardı Hyundai Tuscon turbo benzinli ona bakın bence.
  • Arac alırken yakıt ciddi ciddi önemli sadece bunu düşünün biraz. Spoetage iyi ama yakıt konusu sıkıntı malesef.
  • Sportage ve 112 bin bütçe derseniz Turbo benzinli modelini temiz bulmanız çok çok zor.
    Ama aynı motor ve performansa sahip Tucson o rakamlara bulabilirsiniz.

112 bin bütçe ile turbosuz benzinli Sportage alınmaz. Performansı düşük gelir. Verdiğiniz paraya değmez.

T-Gdi bir sportage/tucson her konuda dizel QQ'dan önde.
    Geride olduğu nokta yakıt tüketimi. Ciddi manada tüketim farkı olur.
    Atmosferik sportage ise motor performansı olarak dizel QQ'dan geride kalacaktır. Yakıt olarak yine üzecektir.

Tucson ve Sportage benzinli olmalarına rağmen epey tercih edilen araçlar.
    Sebebi, bu araçların konfor,güvenlik, donanım ve kalite bakımından üzerindeki etiket fiyatlarından daha fazlasını sunmaları.
    İnsanlar çok yakacağını bile bile bu araçları diğer özellikleri için tercih ediyor.

Yakıtı göze alırsanız sizin ilacınız olan araç Tucson 1,6 T-Gdi Elite Plus
    Malum sitede ilanlar var ama bir çok uyanık satıcı Elite olan aracı Elite Plus diye ittirmeye çalışıyor.
    Mekanik el freni Elit donanımı ele veriyor.
    Bakın bu araç Elit Plus ve tam sizin bütçede

Bu da Elit Plus ilanlarının arasında karıştırılmış Elit

• Sana tavsiyem bir QQ içine bin birde Sportage GT-Line içine bin. Kalite farkını net şekilde anlasın. Sportage yeni kasassının malzeme kaliteli çok güzeldir.

Burda herkes yakıt demiş tabikide yakıt önemli ama Sıvı sistem Lpg denen bir olay var. QQ krş bazında ne yakıyorsa aynısını yakar :) QQden şanzımandan daha iyi şanzımanı var.Birde gidişi tartışılmaz çok çok daha iyidir. Şuan param olsa keşke alabilsem diyorum ama yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 5 Temmuz 2017; 18:33:11 >
  • Konudan bildirim gelmedi kusura bakmayın sorup kaçmış gibi oldum. Biraz araştırınca Tuscon u keşfettim. Sonra sportage ile tusconun aynı motora sahip olduğunu farkettim. Donanım ve iç mekan olarak tusconun ferahlığını ve üst düzel olduğunu gördüm. Sportage i eledik. Tusconun yakıt masrafları fena. Sıvı lpg ile de aracın ritim tutmama ihtimali babamı korkuttu. Çünkü adam memur ve 100 bin küsür lira verirken emin adımlar atmak istiyor. Qashqai nin dizel olmasından ve kullanıcılarının memnun olmasından, ikici elinin çok satmasından ötürü babam en full modelini almaya karar verdi. Benim gönlüm Tusconda kaldı açıkçası mükemmel araç fakat çok ağır ve çok yakıyor. Gelişmeler bunlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • qashqai 1.5 dci skypack tavsiye ederim, otomatik istenirse 1.6 dci olacak, cam tavanlı modeller 2. elde daha hızlı gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 13 Temmuz 2017; 1:50:9 >
  • 2.araba olarak qq oto. 1.6 dci aldık. Yakıt olarak Ankarada şehir içi 7 şehirdışı 5 i civarı yakıyor ama agresif kullanmıyoruz.
    Onun dışında Sportage yi kullanmadım karşılaştırma yapmam doğru olmaz ama QQ için diyebileceğim ses konusunda dez avantajı var. 120den sonra rüzgar sesini içeri çok alıyor diğeri ise motor sesini doğrudan aracın içinde hissediyorsunuz.

Sürüş olarak yol tutuşu v.s gibi konularda gayet güzel ve yeterli bir araç, performansı seviyesine göre iyi ama bahsettiğim gibi Sportage kullanmadığım için karşılaştırma yapmam doğru olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 13 Temmuz 2017; 4:30:57 >
  • Ben kalitesini işçiliğini geçtim direk yakıt ve yürütme maliyetine bakar Nissan Qashqai alırdım, bu ikisi arasında kalmazdım bile, parça ve servis ağı Nissan da daha geniş,
  • Q
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Ben kalitesini işçiliğini geçtim direk yakıt ve yürütme maliyetine bakar Nissan Qashqai alırdım, bu ikisi arasında kalmazdım bile, parça ve servis ağı Nissan da daha geniş,

spo sıvı sistem LPG ile qq kadar yakar.
  • Prince sıvı lpg li sistem vardı fakat babam lpg ye yanaşmadı. Bugün Qashqai için babam kapora vermiş. En dolu modeli olan Platinium Premium modeli 30 bin km de hatasız boyasız. Umarım araç bizi mutlu eder
  • sıvı lpg sistemine 4000TL verdikten sonra dizel alırım daha iyi açıkçası.
  • 7 bin tl hocam
  • o zaman hiç değmez.

eskiden 4000TL idi
  • Bende sportage, babamda qashqai var. İkisini de kullanan biri olarak tercihim eğer yıllık 15 bin kmden fazla yapmıyorsanız kesinlikle sportage olurdu.
  • Bence sportage al sonra benzin ucuzlasın diye hergün dua et, en makbülü bu. Bana sorsan ben sportage alırım yakıta pek takılmıyorum
  • hocam ben olsam ikisi arasında nissanı tercih ederdim. Ancak alternatif olarak biraz zorlarsanız bütçenizi peugeout 3008 dizel otomatik bulabilirsiniz gibime geliyor yeni kasa. Honda crv 1.6 i dtec lerede bakabilirsiniz alternatif olarak. Tercih tabiki sizin.
  • Ontwerper kullanıcısına yanıt
    Crv ler guzel ama fiatlari cok pahali hocam. Qashqai için kapora verildi
    Edit: Her ne adar yeni kasa 3008 leri çok beğensem de peugeout marka bir arabaya 100 binden fazla vermek pek aklıma yatmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasquraiT -- 14 Temmuz 2017; 14:33:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.