Şimdi Ara

Nissan Skyline 350 GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler batumda yaşıorum araba bakıyorum kendime uygun fiyatlı 2,000-3,000 dolar arası bu araba nasıldır bilen varmı Skyline diye geçiyor ama benim bildigim Skyline hiç benzemiyor.Araba fiyatı ortalama 2,500 dolar.Nissan Skyline 350 GTNissan Skyline 350 GTNissan Skyline 350 GTNissan Skyline 350 GTNissan Skyline 350 GT

• Hocam araç Infınıtı G35.Aracın çok masrafı yoksa alınır ya alınmaz mı bizim buralarda telefon alıyor millet
  • Genelde v6 270 hp civarında oluyormuş benzin ucuz olsa bilese ortalama yakıtı şu anda beni korkuttu açıkçası :)
  • Hocam gazlarım diyorsan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nissan değil ki bu
  • bi yerden gözüm ısırıyor bu arabayı, hangi oyunda sürdük acaba
  • Arac infitini G35 ile ayni kasaya sahip Nissan Skyline modeli. 3.5 V6 motora sahip. 2002 model olmali. Batum sartlarinda parca bulmak zor olabilir. Bence daha tutulan guncel bir arac bakin. Hee Turkiyede bu fiyata olsa 10 tane alirim orasi farkli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

bi yerden gözüm ısırıyor bu arabayı, hangi oyunda sürdük acaba

NFS Undergraund 2 den hatırlıyorsundur

Bu arada siteye girip yurtdışındayım şunu alcam bunu alcam diyip konu açmayın adamın sinirini bozmayın o paraya burda şahin alıyoruz
  • bi ara meşhur bir bebe vardı fakeci,yoksa yinemi dadandı
  • Hocam nisbet mi yapıyon bize

• Burda piyasa biraz karşık 1.800 dolara g kasa astra alacama birazda koyup bu daha mantıklı geliyor . Burda 4 kapılı modeli çok olduğundan yedek parça sorunu çok olacağını düşünmüyorum aslında.
  • hocam bende bundan var bir tane. araba 350 bin km'de, ilk motoru, ilk sanzumani. arabanin kronik sorunlarina gelirsek, direksiyonda hava yastiginin arkasinda bir kablo var, 140-150 bini gormeden gidiyor. bu kabloya korna, direksiyondaki radyo kontrolleri ve cruise control bagli. ben kabloyu degistim, 50 bin km sonra cruise ve radyo kontrolu gitti ama korna halen calisiyor. korna da gidince tekrar degistiricem :) bir de cd player cabuk bozuluyor diyorlar ama bendeki halen calisiyor (arada kendi kendine tikir tikir sesler geliyor icinden ama gittigi kadar)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.