Şimdi Ara

NİSSAN X-TRAİL (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.224
Cevap
59
Favori
412.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne yaptınız siz bu cihazı satın aldiniz mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, 7 Ocakta bende 0 km Platinum X-trailimi almış bulunmaktayım. Araç rengi bakır kahve açıkcası millet bu rengi istediğim için dalga geçmişti bok rengi gibi vs diye ancak canlı görünce hepsi aşık oldu. Araç rengi gerçekten ateş ediyor ve heryerde dikkat çekiyor açıkcası kahve ilede pek alakası yok direk Turuncu diybiliriz :) Ayrıca alır almaz aracıma yan basamaklar ve ön arka krom koruma yaptırdım daha bi seksi oldu :). Araçtan şu 10 günlük süreçte gayet memnunum. Artık sürdükçe anlayacağım daha detaylı fakat şu fren sesi problemini heryerde görmekten sıkıldım.Ben abartılı bir ses duymadım böyle " gacırt, gucurt şeklinde " Bende şu anda böyle bir problem yok fakat olmayacağı anlamına da gelmiyor. O yüzden sevgili forumdaşlar beni tedirgin ettiniz :)) Herkese keyifli ve güvenli sürüşler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi band222 -- 16 Ocak 2019; 21:3:13 >
  • Hayırlı olsun bakır kahve en güzel renklerden birtanesi kazasız belasız günlerde kullanın. bu arada bende frenlerde hiç öyle bahsedildiği gibi bir ses duymadım : ) genellikle otomatik tüm araçlarda olabiliyor ama o sesi biliyorum ama rahatsız edici seviyede olmuyor diye biliyorum.
  • Bagaj üzerindeki perde nasıl çıkıyor? Toplu halde iken önce sağa doğru çekiyorum sonra kendime doğru çekmek için ama yeterince içine girmiyor ben de zorlamak istemiyorum başka bir yöntemi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KingdaKa

Bagaj üzerindeki perde nasıl çıkıyor? Toplu halde iken önce sağa doğru çekiyorum sonra kendime doğru çekmek için ama yeterince içine girmiyor ben de zorlamak istemiyorum başka bir yöntemi var mı?

• Quetzalcoatl Q kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler malum sömestr tatili geldi yüklenip yola çıkacağız inş.
    Esasında ben de böyle yapıyordum ama çizilmesin diye zorlamıyordum heralde biraz zor kullanmak gerekecek

• Arka perdeyi çıkarıp zemini aşağı indirince bizim arabanın bagaj dünyaları alıyormuş test etmiş olduk.

Yalnız zemini aşağı indirince perde zeminin altındaki bölüme sığmıyor veya ben beceremedim, ben de çıkardım eve koydum perdeyi.

• band222 B kullanıcısına yanıt
    sakıncası yoksa kaç lira
  • leaderz L kullanıcısına yanıt
    OTV kampanyasindan yararlanip aldik iste 191 bin lira faturasi var. Kaskosu iviri seramik kaplamasi yan basamak falan fistik 200 bine geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepardus

aliexpress.com
    US $352.8 30% OFF|Dasaita 10.2" Android 9.0 Car GPS Radio for Nissan X Trail Qashqai J10 J11 2014 2015 2016 2017 Stereo Multimedia Navigation-in Car Multimedia Player from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/bkTuvmV2

Bu cihazı aldım ve taktırdım. Şu anda tüm fonksiyonlarını sorunsuz kullanabiliyorum. Direksiyondan kumanda, 360 park kamera, park asistanı, usb girişi, android 8 işletim sistemi, bose ses sistemi her şey mükemmel tavsiye ederim.

• Arkadaşlar bildiğim kadarıyla xtrail de öndeki araçla takip mesafesini koruyan bir özelliği var, bu özellik öndeki araca fazla yaklaşınca kendi fren yapıyormu yoksa sadece uyarı mı veriyor?
  • band222 B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. Ocak ayı girince bu 191 bin tl lik araçlar kalmadığı için fiyat listesinden çıkarmışlardı, demekki ocak ayında da ellerinde varmış o yüzden özellikle sordum.
    Adaptif hız sabitleyici yok, otomatik fren var. Kaza olacak kadar yaklaşmışsanız veya dalmışsanız önce uyarı veriyor hala yaklaşıyorsanız sizin yerinize fren yapıyor.

• KingdaKa K kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiğiniz çarpışma önleme sistemi, kaza olasılığında otomatik fren yapıyor. Birde güvenli takip mesafesi sağlayan bir sistem varmış..bunun fren fonksiyonu varmı onu sormak istemiştim
    O sistemin adı adaptif hız sabitleyici ve bizim araçta yok.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

quote:

Orijinalden alıntı: thepardus

https://s.click.aliexpress.com/e/bkTuvmV2
    Bu cihazı aldım ve taktırdım. Şu anda tüm fonksiyonlarını sorunsuz kullanabiliyorum. Direksiyondan kumanda, 360 park kamera, park asistanı, usb girişi, android 8 işletim sistemi, bose ses sistemi her şey mükemmel tavsiye ederim.
    bir kaç sorum olacak...
    gümrüğe takılıyor mu? vergi odediniz mi?
    ayrıca bunu araca nasıl takıyoruz/taktırıyoruz?
    garantisini bozar mı aracın?

teşekkürler...

• ultraslowcat U kullanıcısına yanıt
    Postayla getirtmedim ama postayla gelirse vergiye tabii olur. Yüzde 20 vergi çıkar en az. Montajını Fatih’te ses sistemiyle uğraşan bir yere taktırdım takılması gayet basit. Aracın kablosunu kesme biçme yok hepsi soketli yerine geçiyor.
    Bu ekranı taktırdıktan sonra arka kapıdan tıkırtı sesi geliyordu. Garanti kapsamında hallettiler. Aracın genel garantisini bozmaz ama değişiklik yaptığın yerde garanti olmayabilir servise sormak lazım. Zaten eski ekranı tekrar geri takabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak sizlere 1) aracı eko modda mı kullanıyorsunuz sehiriçinde gerçekten tasarruf sağlıyor mu? Ben uzun zamandır eko modda kullanıyorum farkını anlayamadım sadece arabayı hantallaştırıyor sürüş keyfi vermiyor gibi 2) koltukları nasıl temizliyorsunuz? Ben herhangi bir örtü falan kullanmadığım için hemen kirleniyor. Sadece arada bir nemli bezle siliyorum. Sizler herhangi bir kimyasal falan kullanıyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdaKa

Arka perdeyi çıkarıp zemini aşağı indirince bizim arabanın bagaj dünyaları alıyormuş test etmiş olduk.

Yalnız zemini aşağı indirince perde zeminin altındaki bölüme sığmıyor veya ben beceremedim, ben de çıkardım eve koydum perdeyi.
    sağlı sollu iki kapak var kenarlarda, onları söküp perdeyi o alana koyabilirsiniz. Sonra kapakları tekrar kapattığınızda yerinden çıkma durumu da olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.