Şimdi Ara

NİSSAN X-TRAİL (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.224
Cevap
59
Favori
412.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-CC005D310

AVM'lerde bagaj kontrolü sırasında adam bagajı açıyor ama düğmeye basarak kapatamıyor, bu neden oluyor? Power Door'u kapatmak mı lazım bu AVM kontrolleri için?
    Ben şöyle yapıyorum; önümdeki araçla ilgilenirken Park a alıp bagajı açıyorum (kapılar kitliyken yapıyorum ki kimse elleyip açmaya çalışmasın, otomatı bozmasın). Eğer daha hızlı davranmam gerekirse otomatik modu kaptıyorum, bırakıyorum elle açıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quetzalcoatl Q kullanıcısına yanıt
    Keşke güvenliklerin hepsi hiç dokunmadan bagajı açmayı ve kapamayı sürücüye bıraksa. Ama yok, aman arkadaki beklemesin diye hızlıca açıp kapatmaya çalışıyorlar. Bu bagajlar öyle aç kapa için tasarlanmadı.
  • Merhaba arkadaşlar babama engelli statüsünden araç almayı planlıyoruz.

Nissan X trail -opel insignia GS arasında kaldık.

Mart sonunda alacağız

Kullanıcı olarak subjektif tavsiyeleriniz nedir.

İkisi de D segmenti ama biri suv biri sedan..

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: güneyizmir

Merhaba arkadaşlar babama engelli statüsünden araç almayı planlıyoruz.

Nissan X trail -opel insignia GS arasında kaldık.

Mart sonunda alacağız

Kullanıcı olarak subjektif tavsiyeleriniz nedir.

İkisi de D segmenti ama biri suv biri sedan..

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
    Babamda Insignia GS bende de X-Trail var. Her ikis de 2018 model, sanırım bu soruya iyi bir kıyaslama yapabilirim

Öncelikle X-Trail gerçekten çok heybetli bir araç. Sanırım Suv sınıfı içindeki en geniş araç oluyor. Bagaj büyüklüğü de çok iyi. Insignia nın bagajı camla birlikte açıldığı için yüksek şeyleri yerleştirmekte sorun yaşanabilir. Bunun dışında Insignia GS de olmayan bagaj açma kapama olayı büyük bir artı. Yakıt olarak da şehir içi Insignia ya göre bir tık az yakıyor (ikisi de 1.6 dizel otomatik). Vites geçişleri de hissedilmiyor, Insignia da kısmen anlayabiliyorsunuz. Ayrıca araç çok yüksek olduğu için kaldırımdı, kasisti engel tanımıyor. Insignia da aracın altını sürtmeniz muhtemel.

Engelinin ne olduğunu bilmiyorum ama Insignia daha alçak olduğu için daha rahat binilebilir. Onun dışında kapıyı açtığınızda koltuğun rahat oturabilmenizi sağlayacak şekilde geriye kayması ve oturduğunuzda kayıtlı pozisyona gelmesi güzel bir özellik. Şehir dışı yakıtta Insignia 100 kmde 1-1,5 lt fark yaratıyor. Hızlanması daha iyi, konfor olarak da başarılı diyebiliriz.

Ayrıca köpek balığı burnu da çok beğeniliyor

Hangisi olursa olsun ikisi de çok yerinde tercihler bence, şimdiden hayırlı olsun.

• Quetzalcoatl Q kullanıcısına yanıt
    Sen hangisini kullanırken zevk alıyorsun.
    Son 3 aracımız astra h 1.6 atmosferik,astra j 1.6 115hp atmosferik.
    Su an astra j 1.6 136 hp dizel mevcut.insigniadaki..5.yılımız oldu sayılır.
    Kullanma,yol hakimiyeti,kolaylık park vs vs...
    İkisinide kullanan biri olarak yorumlarınızı beklerim :)

• Insignia tabii daha güven veriyor virajlarda, vs. Xtrail da iyi yapıştırıyor ama virajlarda zorlamıyorum pek nolur nolmaz :)

Her iki araç için de kapalı otopark olduğu için park sıkıntım yok ancak sağa sola gittiğimde Insignia tabii ki daha rahat. Onun dışında Xtrail da artı olarak otomatik park asistanı var ama ben pek kullanmıyorum.

Açıkçası Xtrail ı kullanmak daha zevkli diyebilirim. Hatta eşim bile daha sakin araç kullandığımı söylüyor :)

Astra dan sonra Insignia da belki çok bir fark anlamazsın genel olarak ama Xtrail bariz farklı gelecektir.

• Arkadaşlar! Eko mod tasarruf sağlıyor mu acaba?

• Bence tasarruf sağlamiyor.tek farkettiğim ilk kalkistaki bir boşluk varya o azalıyor gibime geldi.

• Türkiye'deki X-Trail'lar nereden ithal ediliyor? Japonya mı İngiltere mi?
  • Japonya

• 2019 modelleri geldi mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar.

Ben 2019 model Nissan Rogue (X-Trail) kullanıyorum. Kanada’da yaşıyorum.

Şunu merak ettim ve bir çözüm bulamadım. Sürücü yan aynasında bir çeşit çukur ayna mıdır nedir garip bir durum var. Sanıyorum bir taraf çukur bir taraf tümsek.

Sol Yandan geçen araçları görmekte ve uzaklıklarını algılamakta zorlanıyorum. Garip gelecek ama Tek gözümü kapatınca düzeliyor. Bu özelliğini kapatmanın bir yolu var mıdır? Sağ ayna gbi normal bir ayna olmasını sağlayabiliyor muyum? Teşekkürler...

• İyi günler.
    Arkadaşlar 2018 yeni makyajlı kasalarda stepne orjinal lastikmi yoksa geçici kullanılanlardanmı. Bende 7 koltuk platinium var. Ve stepnesi geçici kullanım için olanlardan. Sizlerde durum nedir. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

• karahan_zorbey K kullanıcısına yanıt
    ince olan lastikten var - saatte en fazla 80 km yapabiliyorsunuz yani Lastikçiye kadar idare eden cinsten...Geçen sene güneyden dönerken bagaj full dolu tam Osmangazi Köprüsüne gelirken Gemlik civarı lastik yarıldı ( Otobana cam şişe fırlatan bazı hayvanlar yüzünden !!!!!!!!! ) ve malesef bu lastik ile en sağ şeritte 80 km ile arkamdan TIR'lar flaşör yakarak epey bir gittim...:(
  • Internet sitesinde 192.000 tl ye skypack manuel 4x4 geldigi yonunde bilgi var bayiye gidip goren oldu mu acaba?

• elninom1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 360 kameranın çözünürlüğü orijinal ekrana kıyasla nasıl iyleşme var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Quetzalcoatl

Ben şöyle yapıyorum; önümdeki araçla ilgilenirken Park a alıp bagajı açıyorum (kapılar kitliyken yapıyorum ki kimse elleyip açmaya çalışmasın, otomatı bozmasın). Eğer daha hızlı davranmam gerekirse otomatik modu kaptıyorum, bırakıyorum elle açıyorlar.

Alıntıları Göster
    Direksiyon altındaki bagaj açmaya uzun bas açılıyor. Açık iken de uzun bas kapanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar en az 2014 model xtrail arac bakiyorum satmayi dusunen varsa buradan irtibata gecebilir tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. X-Trail 2015 veya 2016 model PPP almak istiyorum. Ama bir arkadaş 100 bin KM'yi geçmeyen düşük KM bir araç bul dedi. Neden diye sorduğumda "dizel motorlar çok problemli, alırsan sanayiden çıkmazsın" dedi. Gerçekten X-trail motorlarında 100 bin KM sonrasında çok problem çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

Arkadaşlar. X-Trail 2015 veya 2016 model PPP almak istiyorum. Ama bir arkadaş 100 bin KM'yi geçmeyen düşük KM bir araç bul dedi. Neden diye sorduğumda "dizel motorlar çok problemli, alırsan sanayiden çıkmazsın" dedi. Gerçekten X-trail motorlarında 100 bin KM sonrasında çok problem çıkıyor mu?
    Dizelden ziyade cvt ye baktır dizel iyi dci

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.