Platinum premium donanımda otomatik park var mı acaba donanım listesinde bir şey yazmıyor ama. Edit: Yok anladığım kadarı ile yurtdışındaki araçlarda hem otomatik park tuşu var hem de park sensörü sayısı fazla neden koymamışlar anlamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 25 Nisan 2024; 8:58:45 > |
Nissan Xtrail 2022 (4. sayfa)
-
-
Merhaba, otomatik park yok
-
Bu havalandırma ile alakadır. Eğer klimanız yazın soğutuyorsa veya kışın sıcak hava üflüyorsa, eğer havayı dışarıdan alıyorsa, diğer araçların egzoz gazlarını da içeri alacaktır. Bu önlemek için iç sirkülasyon düğmesine basmalısınız. Yazın klima çalışırken sorun olmaz, ancak kışın sıcak hava üflerken iç sirkülasyon uzun süre açık kalırsa nefesin neminden dolayı camlarda buğulanma olacaktır. Buda görüşünüzü kısıtlar.
-
Nissan sayfasında Türkiye, Asya grubunda yer almaktadır. Yani Avrupa'ya gelen araçların donanım seviyeleri ile Türkiye'ye gelen araçların donanım seviyeleri arasındaki fark bundan kaynaklanmaktadır. Ayrıyeten Nissan Türkiye'nin de ülkemize hangi araçların ve hangi donanım seviyelerinde geleceğine de karar veriyor olması da bunda etkili olabilir. Çünkü Japonya daki bazı Nissan X-Trail donanımlarında orta dikiz aynası altında bulunan mandala basıldığında arka camda bulunan kamera görüntüsü iç dikiz aynasına yansıtılıyor. Yine torpida gözü içinde bir SD kart yuvası var. Görüntüleri mi kaydediyor yoksa yüklü kart takılarak multimedya ekranında müzik Tv mi izleniyor bilemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MavéRicK_09Konu hort olacak.
ilker bey, hayırlı olsun. Benzinli mi aldınız, epower mı? Görüşleriniz ne durumda genel olarak?
E-power 7 koltuk Genel olarak memnunum bir sıkıntı görmedi.
-
Ortalama yakıt tüketiminizi test ettiniz mi? Şehir içi, şehirler arası farklı süratlerdeki yakıt tüketiminden bahsediyorum.
-
Arkadaşlar xtraşl önden çekişli modellerde 5 farklı sürüş modu varmı ? Satılık ilanın da gördüm offroad snow modu yazılmış.Varsa eğer deneme fırsatınız oldumu tecrübenizi yazabilir misiniz rica etsem. -
X Trail 1.5 benzinli modeller mild hibrit olarak tanımlanan kalkışlarda az yakıt harcamak için için tasarlanan küçük 1 elektrik motoru barındırır. Bunlar önden çekişlidir. 3 şürüş modu vardır:1-Normal 2-Spor 3-Eco, Elektrikli olan ve 4 çeker olan Epower modelinde ise 5 sürüş modu vardır:1-Dağ 2-Kar 3-Normal 4-Eco 5-Spor. Dağ ve spor modda sürekli 4 çekerken, Eco ve normal modda önden çekişlidir. Bu modlarda giderken ihtiyaç duyduğunda araç yol şartlarına göre 4 çekere geçmektedir.
-
Arkadaşlar Xtrail 4x2 modelini kullanan varsa eğer yardımcı olabilirmi rica etsem . Öncelikle yol tutuşu konforu sessizliği yakıt ortalaması gibi bilgileri verebilirmi..Niyetim 4x4 suv almak lakin piyasada Xtrail gibi gözüme hoş gelen başka model bulamıyorum.sizce epower mı önerirsiniz yoksa 2 çeker olanımı? -
Bir seneden uzun süredir e power kullanıyorum. Bu aracı farklı kılan e power sistemi o nedenle önerim e power olur. Avantajları neler
1. Iki tane elektrikli motor sayesinde eşsiz bir çekiş sistemi ve sürüş konforu var. Şayet bu keyif için 4 çeker elektrikli bir araç almak isterseniz yıllık vergisi 40 bin civarında olur.
2. Benzinli bu çekiş gücünde ve konforda bir suv almak isterseniz minimum 2.0 motor almanız lazım ve emin olun bu keyfi vermez ve yakıt tüketimi en az 11-12 lt olur. Vergisi de yine bizim verdiğimizin 2 katı olur. Yine 2.0 motordan dolayı alış fiyati da oldukça yüksek olur.
3. Aracı Toyota hibritlerle kiyaslamamak lazım. Tüketimleri gerçekten daha az ama kullanımı sıkıcı ve hantal araçlar. Bence 0-100 hizlanmasi 7 sn olan, ara hızlanmalari süper ve sürekli 4 çeker bir araç için tüketimi çok çok makul. Şehir içi tüketim ortalamam 6 lt civarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaloglus -- 16 Haziran 2024; 21:49:23 >
-
Abd deki rogue daha farklı x trail o şekilde güncellenecek mi sizce?
-
Takip -
Xtrail çok beğendiğim bir modeldir ama çinlilerin gelmesi hatta byd seal u dmi gelmesi ile artık işi çok zor , zaten yanlış strateji uyguladılar bence ve ellerinde sadece qq kaldı eğer byd ülkemizde 1.5/1.7k arasına satılırsa xtraile yazık olur bence hatta qq ye bile . Merkez ya fiyatları aşağıya çekecek yada birçok marka çok ciddi satış kaybına uğrayacaktır diye düşünüyorum. -
Bende Xtrail almaya niyetliyim ama qasqai ile arasında çok büyük makas var. Çinli DSUV larla da fark çok fiyatlar en az 200bin daha aşağıda olmalı
-
Byd 1750/1800 e sıfır satılırsa en fazla o zaman rakiplerin fiyatları aşağıya çekmesi gerekir aksi takdirde herkes tiggo jaecoo byd almaya gider Almancı Fransız ve Japon’lar çok sıkıntı yaşarlar -
Aynen öyle ben geçen ay Rusyadaydım arabaların yarısı Çin markalarıydı adını ilk defa duyduğum bir sürü marka gördüm ve bazıları çok şık araçlardı
-
Xtrail epower ilk pazara girerken 1800 gibi çok pahalı çok yanlış fiyattan satışa çıkmıştı 1400/1500 arası bekliyordum şahsen almadım çok müşteri kaybetti halbuki çok güzel kaliteli araçtı.şimdi başta yapması gerekeni yapmaları lazım 2.000 bandına çekmeleri lazım epower full paketi yoksa aradaki bu makas farkı ile herkes 1800 tl altındaki tiggo byd alacak -
2 milyona platinum premium verseler hemen yarın yazılırım. e-power yada digt farketmez. Yani chery alacağıma 200bin fazla veririm ama 600 bin fazla veresim gelmiyor.
-
Byd fiyatını açıkladığında diğer markalar ne yapacaklar o zaman karar verecek alıcılar şimdi herkes beklemede -
Bende merak ediyorum. Çok hoş bir araç fakat plug in hibrit olduğu için ben alamam. Umarım Xtrail ve Santa fe nin fiyatını aşağıya çektirir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X