Şimdi Ara

Nissan Xtrail 2022 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
11
Favori
21.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben memnunum hocam, cvt sanzimanla degerlendirirsek tork ve cekis yeterli ancak atak bir arac arayani uzebilir (bu agirlikta araclarda o motorda anca premiumlarda oluyor zaten), bakim henuz girmedim o yuzden bilmiyorum, yakit su anda sehir ici (az trafikli bir sehir) 9.5 civarinda geziyor kisin ve arac sifir olsugundan 10.000 sonrasi 8.5 civarina duser diye tahmin ediyorum sicak havalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilat -- 2 Mart 2025; 0:15:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın, tecrübelerinizi aktardığınız içinde teşekkür ederim, çok beğeniyorum bu kasayı ama istediği ilgiyi göremedi yanlış fiyat ve model politikası yüzünden ..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15 bin km oldum hafta içi bakıma gireceğim ne kadar tutacağı ile ilgili bir fikrim yok bilenler yazarsa sevinirim. Buradan bilgilendirme yapacağım

• Merhaba. Geçen hafta sıfır bir X-trail aldım. Elbette fabrika verisi olan yakıt tüketimini yakmasını beklemiyorum ama şuan 13 litre ortalaması var. Zaman içinde düşüyor mu ya da bunun servis tarafından yapılan bir kalibrasyonu filan var mı? Sizlerin tüketimleri nelerdir?

• BTR3D B kullanıcısına yanıt

zaman içinde düşer merak etmeyin yaşadığınız şehre göre 8-11 arası bir değer yakalarsınız

• ben kendi soruma cevap vereyim 15 bin bakımına 11 bin tl ödedim. kredi kartına 3 e böldüler. Yaşadığım şehirde tek bayi olduğu için fazla seçeneğim yoktu pahalı mı ucuz mu bilmiyorum.

- start stop u kalıcı olarak kapatabilir misiniz dedim hayır dediler

- ayakla bagaj açma çok kötü çalışıyor kalibrasyon vs yapabilir misiniz dedim hiçbirşey yapmadılar. ayakla bagaj açma koymuş olmak için koyulmuş.

- bardak tutucu da bardak durmuyor içinde koymak için aparat satıyormusunuz dedim aksesuar listesinde öyle bir ürün yok dediler.

şimdilik aklıma bunlar geldi

• Arkadaşlar platinum ile platinum premium arasındaki farklar nelerdir xtrailde yardımcı olabilirmisiniz rica etsem

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt

Fazlası var mıdır bilmem ama benim bildiğim farklar:

Görsel farklar:

- Platinium 18 inç, Platinium Premium 19 inç jant

- Platinium Premium'da tamponlar ve kapılarda kromaj var.

Özellik olarak Platinium Premium'da fazladan olanlar:

- Bose ses sistemi (Platinium'da kendi bas woofer ı var)

- Ön cam Isıtma

- Kameralı dikiz aynası

- Adaptif hız sabitleyici (Platiniumda sadece hız sabitleyici var)

- Baklava dilimli deri koltuk (Platiniumda düz deri koltuk var)

- Torpido üstü döşemede küçük görsel farklılık

• dermeister01 kullanıcısına yanıt

Bagaj kapağının ayakla açılma sensörünün tam ortada değil biraz daha sapda olduğunu söylemişti bayi bana. Gerçekten de o tarafa yapınca çalışıyor. Bir de ayağı sağa sola değil de tekme atar gibi ileri geri yapınca daha stabil.

• BTR3D B kullanıcısına yanıt
    Ben hiçbir türlü efektif kullanamıyorum. Kuzen geçen hafta vw id 4 aldı. Tek hamlede direk açıyor. Nissan kötü kalite sensör seçmiş belli

• Aracina cam kapatma modulu taktiran varmi, anahtarlarla kapatinca tum camlarida kaptan moduller var eski modeller icin acaba bizim araclarada oluyormudur?

• dermeister01 kullanıcısına yanıt

Bu urunden elimde 1 adet fazla mevcut almak isteyen okursa ozelden mesaj yazabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.