|
Nissan, yeni elektrikli SUV modelini önümüzdeki ay tanıtacak
-
-
Çoooooooooooooook güzel. Bizim togg'un işi zor bu araba 2021 togg 2023 te çıkacak. Bu ne güzel tasarımdır yahu şu araba bırakılıp tesla bile alınmaz.
-
araba çok güzel yapılmış. helal olsun nissan'a çok başarılı olmuş
-
Güzel bir çalışmanın sonucu. Meyvelerini alacaktır Nissan.
-
Ben de Muhalifim fakat bu kadar Muhalif olunmaz be arkadaş TOGG'dan alıp veremediğiniz nedir? Ha 2023 gelir piyasaya çıkmaz ben de laf ederim fakat suanda işler tıkırında gidiyor...
-
Ben işlerinin zor olduğunu söyledim imkansız olduğunu söylemedim. Tasarım olarak şaheser elektrikli raçlar çıkmaya başladı togg tasarımı ilk çıktığında güzeldi ama 2023 te hala insanlara cazip gelecek mi?
-
Aracı çok beğendim. İçi çok hoş duruyor. Bide Türkiye gibi güneşli ülkeler için iç kaplaması açık rengli versyonları da olur inşallah. Alır mıydım nerde para yok:)))
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-86F03B400Ben işlerinin zor olduğunu söyledim imkansız olduğunu söylemedim. Tasarım olarak şaheser elektrikli raçlar çıkmaya başladı togg tasarımı ilk çıktığında güzeldi ama 2023 te hala insanlara cazip gelecek mi?
Gelir hocam gelir TOGG cidden güzel bir araba.
-
aracı çok beğendim. çok güzel olmuş
-
Konuda togg mogg un ne işi var. Biri gerçek araba. Diğeri sadece vaat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
polyanna senmisin ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPERpolyanna senmisin ?
Boş muhaliflerden sıkıldım Biz de Muhalifiz fakat bu kadarda olmaz silah yapıyorlar bir laf atmalar araba yapıyorlar laf atmalar ha gelir tarih yapılmaz eyvallah ama suanda b*k atmanın nedeni nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X