Şimdi Ara

nitro - santa fe - antara - tiguan ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
14.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meta80

araç 1800kg yakıt ortalama 9 litre görünüyor km arttıkça motor açıldıkça azalır mı fazla ümitli değilim
    quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

@meta80

2009 model antara'larda ne gibi değişiklikler var

sizin de açmış olduğunuz topicteki özellikler aynen var fakat pdf donanım listesinde xenon opsiyonel görünüyordu ancak
    bizim aldığımızda ya da şu anda uzun ve kısa farlarda xenon standart ve far yıkama da var (xenon için zorunlu imiş)
    aklıma gelen bir şey olursa yazarım

Belki yeni donanımlar eklenmiştir diye sordum

Bu arada yakıt tüketimi nasıl ?

• arkadaslar antara'da navigasyon war mı yada opsiyonel mi ? bide antara'da tamponların buyuk ve siyah renk olması kotu keske govde rengi olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 13 Aralık 2008; 0:21:41 >
  • Antarada navigasyon sistemi yok. Opsiyonel değil. Grafik bilgi ekranı var. Tamponlar konusunda ise sana katılıyorum

nitro - santa fe - antara - tiguan ???

Grafik bilgi ekranı
  • Jiplerden fazla anlamam ama Tiguan listelediğiniz diğer araçlarla aynı sınıfta değil gibi biliyorum.Yanılıyor da olabilirim.Ama o kadar para vererek alacak olsam sanırım sizin listenize göre tercihim Antara olurdu.Sırf gözüme daha estetik geldiği için . Ayrıca ayrıca bu rakamları verdikten sonra bir de Rav 4 de bu listeye eklenebilir.En azından Tiguan 'a tercih edilir.
    Ayrıca başka ülkelerde satılan muhteşem araçları hariç tutarak Türkiye'de satılan bir 4x4 alacak olsam Discovery 3 tek alacağım araç olurdu.Top Gear'de gördükten sonra bu aracın yapamayacağı şey yok gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bureda -- 13 Aralık 2008; 2:48:06 >
  • antara opel amerikada saturn vue olarak satılıyor

• quote:

antara opel amerikada saturn vue olarak satılıyor

Bu araç captiva ile aynı platformda üretiliyor . Çoğu parçasıda aynı .

Ancak nedendir bilmem ama captiva antaradan baya bir büyük duruyor .
  •  nitro - santa fe - antara - tiguan ???

arkadaşlar sizce beyaz santa fe'de nasıl durmuş .. benim çok hoşuma gitti açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 13 Aralık 2008; 5:03:45 >

• Her ne kadar istenen opsiyonların fahiş fiyatları yüzünden sizi üzmüş olsalar da Tiguan ı ben de ayrı bir yere koymak gerektiği düşüncesindeyim!1,4 lük 150 beygirlik TSi motorlu versiyonu oldukça yeterli!Üstelik müthiş vergi avantajı da cabası!
    Tercihiniz her ne olursa olsun vergi olayını bence SAKIN HA YABANA ATMAYIN!!!!

Bakınız 1,4 150 beygirlik TSi bir Tiguan alacak olsanız verginiz 2008 yılı için 561 ytl iken;
    Diğer bahsini ettiğimiz herhangi bir seçenekte ise araçlar en iyi ihtimalle 1801-2000 litrelik vergilendirme dilimine giriyor!Ve bunların vergilendirmesi ise tam 1550 YTL!
    Aradaki neredeyse 1000 ytl olan farkı benzin masrafına yatırsanız yine illaki cebinizi korumuş olursunuz!!!Kesinlikle bu meseleyi gözardı etmeyin derim ben olsam.. Acizane tavsiyem budur! Dilerim sizi mutlu edecek bir tercihde bulunursunuz! İyi günler!!
  • fatih bey 1.4 tsi 150 ciddi ciddi düşündüm ama onu da otomatik getirmeyeceklermiş o yüzden eledim
  • @bgrays

Hangisinde karar kıldın
  • çok secenek var bi karar kılamadım açıkcası bu hafta butun arabaları test edilme sansim olursa test etmeyi düşünüyorum 3 arabayı düşünüyorum nitro kullandım antarayla santa fe x trail test edicem ins.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 13 Aralık 2008; 15:04:14 >
  •  nitro - santa fe - antara - tiguan ???

Beyaz Antara bana göre çok yakışmış ( İstanbul Autoshow )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 13 Aralık 2008; 15:15:55 >
  • Beyaz renk captiva'ya da çok yakışıyor:

forumdan bir arkadaş almıştı, aşağıdaki linkte diğer resimleri de görebilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_26591470/mpage_1/key_beyaz%2Ccaptiva//tm.htm#26673564
  • captiva ve antara otomatik 1991 cc 150 hp captiva da 7 koltukta var (op)
    (santa fenin 2.2 motor ile vergi dezavantajı oluyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Beyaz renk captiva'ya da çok yakışıyor:

forumdan bir arkadaş almıştı, aşağıdaki linkte diğer resimleri de görebilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_26591470/mpage_1/key_beyaz%2Ccaptiva//tm.htm#26673564

evet dostum bu araba benim yaklaşık 2 ay önce almıştım, gerçekten çok memnunum arabadan her türlü soruna cevap verebilirim, öncelikle arada kaldığın arabalar hakkında yorunlarımı söleyeyim, NITRO ve SANTA FE'nin verileri diğer araçlara göre daha pahalı çünkü biri 2,7 diğeride 2,2. Nitro yu pek fazla tavsiye etmem iç mekanı gerçekten rahatsız edici kadar kötü benim pek hoşuma gitmedi. SANTA-FE iyi bi tercih olabilir vergiyi düşünmessen. TIGUAN a gelince gerçekten vereceğin paraya değmez çünkü jip standartlatının çok altında boyutu nerdeyse scenic ve qashqai ile aynı o yüzden jip istiosan tiguan sana göre değil jip keyfi alamassın. ANTARA ya gelincede hemen hemen her yönüyle captivayla aynı ama gereksiz pahalı ve 2. eli gerçekten yok denecek kadar az satılıor.
    bende beyaz araba hastasıyımdır ve captiva nın beyazını çok aradım ve buldum sonunda ben alırken beyaz captiva çok yoktu bulması imkansız gibiysi ama şu an aldığım galeride geçen gün gördüm 4 beyaz captiva vardı kapısında
    bence tercihlerin arasına beyaz captivayıda ekleyebilirsin ben hem renginden hemde özelliklerinde çok memnunum şu an 8.000 km deyim hiç bi sorunla karşılaşmadım ve uzun yoldada insanı hiç yormuor. eğer captiva almayı düşünğrsen ve sorma istediğin bişey olursa herşeyi çekinmeden sorabilirsin zevkle cevaplayabilirim

bu arada unutmadanda söleyeyim aracın ruhsatında arazi aracı değilte otomobil yazıor vergisinide otomobil vergisi gibi ödüosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baronnorab -- 13 Aralık 2008; 21:12:00 >

• Vergilendirmede arazi aracı ile otomobil arasında bir fark yok dostum..Bu noktada sadece motor hacmiyle değişiyor ödenen miktar.. Bakınız gelir idaresinin sitesine:http://www.gib.gov.tr/fileadmin/images/mtv.html

Valla ben genelde bu tarz yüklü miktarda ödemelerle birşey alacağım zaman internetteki şikayet sitelerine şöyle bir gözgezdirmeyi ihmal etmem..İsmi lazım değil; herkesin malumu olan bir şikayet sitesinde Chevrolet Captiva ile ilgili pek de hoş olmayan yorumlar okudum..Siz de ufak bir araştırmayla ulaşabilirsiniz..Ne bileyim;araba teslim edilirken kullanım kitapçığının teslim edilmeyip,kaç haftadır kullanıcının bu yüzden oyalandığından tutun da; buji yoluna giden kabloların araç alındıktan kısa bir süre sonra arızalanıp; bunların dahi hiçbir serviste bulunamayıp da en sonunda merkez servis olan İzmir de 1,5 saat bekletildikten sonra araca monte edilmesinden tutun da hiç bir kullanıcı hatası olmadığı halde garanti kapsamına alınmayan şikayetler v.s. v.s. Hemen arkasından Opel Antara yı da arattırdım..Fakat hiçbir şikayet bulamadım!!
    Üstelik dikkatimi çeken bir başka hususta tüm ama tüm chevrolet şikayetlerine cevap verilmişti firma tarafından..!Fakat çok büyük bir kısmı aynı kalıptan çıkmış;aynı kelime içeriğine sahip cevaplardı!Sizin de dikkatinizi çekecektir incelerseniz..Fakat aynı distribütöre bağlı Opel in şikayetlerinin bir kısmını inceledim;sorunun direkt olarak kendisiyle alakalı;birebir;daha kesin çözümlerle dolu cevaplar gözlemledim!Ben tamamen farklı bir marka kullanıcısıyım fakat bana sanki Chevrolet çok mutlu edici bir marka değilmiş gibi geldi..Yorumlarımı paylaşmak istedim acizane...Görüşmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 13 Aralık 2008; 22:02:15 >

• captiva 2008 model medium modeli 61 bin ytl ye veriyorlar.

antara ile şikayet bulamamanız doğal çünkü araba hiç satmıyor. 2009 modeline 97 milyar istiyolar...

captiva için yazılan şikayet sitesindeki yorumlarda gerçekden düşündürücü.
  • Nitro da güzel ve gösterişli..

Kampanya var nitroda..37.500 euro dan fiyatlarla ve 30 bin euro kredi için 18 ay %0 faiz..bence çok güzel ödeme imkanı var..araçta güzel..
  • arkadaşlarında dediği gibi antarada şikayet bulamassınız çünkü piyasada ne kadar olduğu belli
    şu aralar piyasada en fazla görülen suv captiva ve bu kadar çok olmasından dolayıda şikayet olması normal
    başka bi başlık altındada yazmıştım dünya markası olan ve herkesin kabul gördüğü FOCUS a da bakın o malum şikayet sitesinden sayfalarca şikayet var sonuçta mekanik bişey bu herkeste aynı sorun olcak diye bişey yok
  • renault koleos da iyi tercih olabilir. geçen gün 0-100 e programında test ediyorlardı baya övdüler. fiyatıda uygun.inci beyazıda varmış bu arada.

elektronik paket+esp ile 70 kapatılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 13 Aralık 2008; 23:51:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.