Şimdi Ara

nitro - santa fe - antara - tiguan ??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
14.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla benim bildiğim şimdiye kadar en çok satan SUV ünvanını elinde bulunduran Sorento var..2003 den beri Tr yollarında kendileri..Aynı şikayet sitesinde Kia ya da tıklayıp kontrol etmek istedim..Bildiğiniz üzere Kia nın Sorento ve Sportage olmak üzere 2 adet bu sınıfta aracı var..Eğer ki yanlış saymadıysam bu iki aracın birden hakkında toplamdaki şikayet sayısı ancak 9 u buluyor!Captiva dan yine de az!!Ki Captiva tam 4 yıl sonra Tr yollarına çıkmış bir araç!2007 yılından beri Tr yollarında!O yüzden ben pek bu sayıyla doğru orantılı şikayet de fazla olur mantığına katılamıyorum bu noktada ne yazıkki!

Olayın bu yönünü bir tarafa bıraksak dahi; aslına bakarsanız işin ilginç yanı bundan ziyade şikayet sahiplerinin, karşılaştıklarını iddia ettikleri chevrolet in olaylar karşısında gösterdiği tavırlar; verdiği cevaplar;yaklaşımlar..!Benim dikkatimi özellikle celbeden noktalar bunlardı..
  • walla açıkca söyleyeyim internet sitesinde 2 tane fazla şikayet var diye bi aracı almamazlık yapmam iyice araştırırım öle alırım, siz sadece yazılanlar doğrultusundan yola çıkıp bu araç kötü diyosunuz bende bu aracı kullanıp çok memnun olduğumu sölüor ve herkese tavsiye ediorum, önceden bi captivanız olupda bu kadar şikayet sizin başınıza gelmişse o zaman bişey diyemem
    sorentoyla captivanın şikayetlerini karşılaştırmışsınız bencede sorento captivadan daha başarısız bi araç nerden karşılaştırıorum derseniz de annemim kullandığı bi araçtır 5 senedir bizde ama gerçekten çok şikayetciyiz, uzun yolda viraja girme konusunda arkadan itiş konusunda ve yol tutuş konusunda captivanın eline su dökemez
    demeye çalıştığım herkes araçlarla ilgili bişey söler ama bi aracı kullanmadan aman çok kötü ama internet sitelerinde bu aracın şikayetleri öbüründen 2 tane daha fazla onun için bu araç alınmaz kötü gibi tabirler bana yanlış gelior

• Captivada çok güzel ama direksiyonu kamyon direksiyonu gibi birde xenon far yok. Belki far yıkaması vardır.
  • Estağfurullah baronnorab..Kimsenin aracını kötülemek gibi bir niyetim yok!Ben isterim ki herkes ödediği büyük meblağlar karşılığında sorunsuz araçlar kullansın! İddianızın aksine ben tamamen biryerleri araştırarak;bu araç kullanıcılarının şikayetlerini v.s. gözönünde bulundurmaya çalışarak burada acizane bilgi paylaşımında bulunuyorum..Gözlemlediklerimi direkt aktarıyorum!2 şikayet eksik dediğiniz araç Captiva dan en az 10 kat fazla yollarda gezen bir araçtır Tr de yola çıkmışlık ve satılışlık itibariyle..! (Biri 2003; diğeri 2007 de yollara çıkmış..) Ben rakamlar bu doğrultudayken gözler önüne serilen istatistiği paylaştım sadece yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle! Sonuçta bir ton para verenler sizlersiniz!! Dilerim herkes tercihinden dolayı mutlu olur.. İyi günler..
  • arkadaslar tabiki vergi önemli ama benim için birinci faktör değil

tiguani eledim evet antara nitro veya santa fe düşünüyorum dizel ve otomatik düşünüyorüm aklımdaki bazı araçları kuga crv ve rav4 gibi arabaları bu yüzden eledim belkide birinci faktor otomatik olması

vergisi dışında araç özellikleri hakkında da donanımları servisi daha geniş açıdan da yorumlarınızı bekliyorum verdiğiniz bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim
  • 1. sayfanın sonun da kaldı tekrar yazayım renault koleos. her bakıman avantajlı ve bilinen bir marka.
  • land rover freelander 2 dizel otomatik ve şuanda kampanya var...41.000 euro...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Nitro da güzel ve gösterişli..

Kampanya var nitroda..37.500 euro dan fiyatlarla ve 30 bin euro kredi için 18 ay %0 faiz..bence çok güzel ödeme imkanı var..araçta güzel..

2.8 lt motoru ile vergisi cok yuksek...
  • koleosun fiyatı donanımlı hali 82bin ytlye geliyo
  • Yeni Nissan X_TRAIL e de bak derim. Ben 2004 yılında aldım ve bir yıldır LPG li kullanıyorum. Şu anda km 60K yaklaştım ve problemsiz bir araç. Dizel motoruda Renault la aynı. 6 ileri spor otomatik şanzımanı var. Test sürüşü yap derim.
  • ibre 2. el freelander 2 'ye dogru kayıyor çok düşük kmde olursa alabilirim bu arabaların sıfır fiyatına 2.el düşük km'de freelander var

hse paketi olmasada(100-105bin ytl arası) xs olabilir siz ne dersiniz donanım olarak xs hse'ye göre çok mu düşük kalıyor ne eksiklik var tam olarak ..
    mesela deri olmayışı eksi xs de panaromik tavan opsiyonel alınabiliyomus ama 2.el olunca malesef seçme şansı olmuyo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 20 Aralık 2008; 22:02:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bgrays

ibre 2. el freelander 2 'ye dogru kayıyor çok düşük kmde olursa alabilirim bu arabaların sıfır fiyatına 2.el düşük km'de freelander var

hse paketi olmasada(100-105bin ytl arası) xs olabilir siz ne dersiniz donanım olarak xs hse'ye göre çok mu düşük kalıyor ne eksiklik var tam olarak ..
    mesela deri olmayışı eksi xs de panaromik tavan opsiyonel alınabiliyomus ama 2.el olunca malesef seçme şansı olmuyo ...

http://www.sahibinden.com/freelander_2_td4_2008_model_15_000_km_WQQaXQQ11092548WQQpXQQdisplayitem

Panaromic sunrooflu 49.000 €

http://www.sahibinden.com/rs_oto---sadece_1_500_km_de_sifirdan_farksizz_WQQaXQQ11750480WQQpXQQdisplayitem

Xenon farlı - Deri koltuklu - Panaromic Sunrooflu 47.500 €

• quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

ibre 2. el freelander 2 'ye dogru kayıyor çok düşük kmde olursa alabilirim bu arabaların sıfır fiyatına 2.el düşük km'de freelander var

http://www.sahibinden.com/freelander_2_td4_2008_model_15_000_km_WQQaXQQ11092548WQQpXQQdisplayitem

Panaromic sunrooflu 49.000 �

http://www.sahibinden.com/rs_oto---sadece_1_500_km_de_sifirdan_farksizz_WQQaXQQ11750480WQQpXQQdisplayitem

Xenon farlı - Deri koltuklu - Panaromic Sunrooflu 47.500 �

arkadasim bişi sormak istiyorum peki suandaki kampanya sadece gs paketli freelanderlar için mi xs ve hse için aynıı indirim var mı indirimli olursa sıfır fiyatı 50 bin avroya geliyo çunku

• quote:

quote:

quote:

Panaromic sunrooflu 49.000 �

arkadasim bişi sormak istiyorum peki suandaki kampanya sadece gs paketli freelanderlar için mi xs ve hse için aynıı indirim var mı indirimli olursa sıfır fiyatı 50 bin avroya geliyo çunku

Kampanya Gs için geçerli 41.140 €

Xs ve Hse için bir indirim var mı onu bilmiyorum

• quote:

bu çok iyi aslında tam istediğim gibi ... eğer indirim de yoksa 65-67bin avro civarna geliyo sıfır fiyatı bu arabanın

• quote:

quote:

bu çok iyi aslında tam istediğim gibi ... eğer indirim de yoksa 65-67bin avro civarna geliyo sıfır fiyatı bu arabanın

Böyle bir fiyata böyle bir araç bulmak zordur.

• 2009 model Antara 92.188 inmiş.
  • dün nitro incelemeye gittim nitronun donanımı ve iç kalitesi söylenenler gibi gerçekten kötüydü

bayiide yanında olan journey'e baktım güzeldi ama 45,900avroydu bence pahalı

bugun de santa fe'ye baktım 7 kişilik 83'e inmiş fakat ellerinde test aracı yoktu içi çok kaliteli geldi donanımı da cok iyi arka ve 7 kişi olunca en arkaya bile klima ayarı bile koymuşlar

sadece cd calar kotu geldi onuda alırsam navili ekran gibi bişi koyarım ama insanın aklında marka imajı olayı var dogru yanlış belki hyundai arabası olanlar kızmasın bana ama bilmiyorum santa fe kullanan birisi bilgilendirse daha iyi olurdu belki

başka marka olsa tek seçenek olurdu ama bi yandan da düşündüğüm servis olayı diğer jiplere göre daha iyi olabileceği tamamen kararsızım kusura bakmayın hala karar vermiş değilim kızmayın ne kadar karasızsın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 24 Aralık 2008; 13:44:54 >

• şu bu şöyle böyle demiyorum
    bu araçlardan en mantıklısı diyorum sadece
    Santa Fe
    mantığıda amerikan pazarında yaptığı ciddi işlerin iyi referans olması
    http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/haberdetay.php?cid=1616

ama ben olsam freelander 2 den şaşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ice-cruiser -- 24 Aralık 2008; 13:52:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.