Şimdi Ara

nitro - santa fe - antara - tiguan ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
14.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    antara için henüz pek gezemedik indirimli ve otomatik vites olması bizi cezbetti
    malum ilçedeyiz her yere bununla gitmiyoruz ibiza ile gidiyoruz
    bu haftaki autoshow dergisinde captiva sürüş izlenimi var bu iki araçtan da fazla arazi kabiliyeti beklemeyin diyor
    benim için özellikleri iyi ve yeterli bir araç (eşimde kullanabiliyor önceki toledo düz vitesi kullanamıyordu)
    düz vites düşünürsen tiguan 1.4 150 hp (benzinli)vergi avantajı var
    x trail iç mekanda 2 ve 4 çeker özelliğini değiştirici düğme var antara da yok (araç sistemleri gerek görürse 4 çekere geçiyor)
  • Mitsubishi Pajero olmamı_? Güzel benceBeyazı falan güzel yani
  • bide kugayıda koy oraya tam olsun
  • @meta80

2009 model antara'larda ne gibi değişiklikler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 10 Aralık 2008; 18:47:29 >
  • pajero 63bin avro civarında o civarlara çıksam Q5 alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

Mitsubishi Pajero olmamı_? Güzel benceBeyazı falan güzel yani

pajero 66000 euro . ama pajero işte.

en iyi 3 gerçek arazi aracından birini almış oluyorsun.

hayırlı günler.

nitro - santa fe - antara - tiguan ???

• quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

@meta80

sizin de açmış olduğunuz topicteki özellikler aynen var fakat pdf donanım listesinde xenon opsiyonel görünüyordu ancak
    bizim aldığımızda ya da şu anda uzun ve kısa farlarda xenon standart ve far yıkama da var (xenon için zorunlu imiş)
    aklıma gelen bir şey olursa yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: meta80

quote:

@meta80

sizin de açmış olduğunuz topicteki özellikler aynen var fakat pdf donanım listesinde xenon opsiyonel görünüyordu ancak
    bizim aldığımızda ya da şu anda uzun ve kısa farlarda xenon standart ve far yıkama da var (xenon için zorunlu imiş)

Belki yeni donanımlar eklenmiştir diye sordum

Bu arada yakıt tüketimi nasıl ?

• Saymış olduğunuz araclardan bence en iyisi ve mantıklısı Tiguan.Nitro ve Santa Fe motor hacimlerinde dolayı yükdek vergi dilimine giriyor.Antarayı incelemiştim iç hacmi çok küçük.Tiguan iç hacmi ve donanımı daha yüksek.Alternatif olarak size X-Trail,Outlander ve Forester ( dizel ) önerebilirim.
  • tiguan otomatik dizel en üst donanım 48bin euro ama gerçekten dolu araç (otomatik park olayı war )

ama biraz da yuksek geldi acaba internet fiyatı indirimli hali mi acaba ?
  • İçlerinde en mantıklısı tiguan.Tercihinizi Tiguandan yana kullanmanızı öneririm...
  • Diğerlerini bilemem ama Santa fe'nin aldığı ödüller saymakla bitmez.
  • araç 1800kg yakıt ortalama 9 litre görünüyor km arttıkça motor açıldıkça azalır mı fazla ümitli değilim
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: meta80

quote:

@meta80

Belki yeni donanımlar eklenmiştir diye sordum

Bu arada yakıt tüketimi nasıl ?

• vergisi fiatı herşeyi gözardı et seç dersen tabiki nitro..
  • yüzünü göre göre eskidi ama sorento'da olabilir yani.
  • sorento çok eskidi açıkcası onu düşünmüyorum nitronun 3200 lük vergisi ve testlerden okudugum kadarıyla 2.8 177bglik motorunun cok da atak olmaması ve donanımın cok da iyi olmaması düşündürüyo ama gorunus olarak hakikaten bir numara vede 2.elleri cok iyi fiyatlar var açıkcası
  • Nissan X-Trail 'i de sormuşsunuz,arkadaşımda var,ben kullanmadım ama o çok memnun.Dizel ve otomatik vites.Çok konforlu,oldukça başarılı ve arazi kullanımında da bir hayli randımanlı(tabiiki arazi kullanımı olarak paris-Dakar rallisinden bahsetmiyorum)Tek eksik yönünün daha önce sorentosu vardı onun kıyasladığında iç hacminin dar olması diyor.
  • bugün istinye parkın içerisindeki doğuşta tiguan i inceledim.içi hiç hoş değildi,golf plusla aynı zaten.arka diz mesafesi tatmin ediciydi,1.4 150 lik motor da tatmin edicidir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 11 Aralık 2008; 22:11:11 >
  • bugun bende tiguani inceledim ve vazgeçtim bence cok daha iyi yapabilirlerdi

opsiyonel olarak sunroof ve deri doseme war sunroofu geçtim

hadi bu kadar para veriliyor en üstüne bile deri konmuyor hadi onu da geçtim fiyatını sordum

deri döşene opsiyonel 4000 avro dedi bende 4bin avroya 6-7 tane araba deri kaplatırım dedim adam haklısınız falan dedi de o an soğudum zaten
  • X-Trail'lerde bu yıl kasa yenilendi ve bence çok güzel hale geldi. Bir ara eski modelleriyle epey ilgilenmiştim ve şimdi de alacak olsam suv'lar arasında ilk tercihim olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.