Şimdi Ara

--Nitto 1320 Challenge oyun rehberi--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nitto oynuyan hiç kimse yoqmuu??varsa buyursunlarr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordtayyar -- 11 Şubat 2007; 22:00:34 >

• link vs verde deniyelim nasıl bir oyunmuş
  • oyun 2 boyutlu araba yarışı bu forumda topici war bende ordan görmüştüm neyse oyunda online veya bilgisayarla oynuyarak para kazanıp arabanı modifiye edebilir arabanı değişitirebilirisn.ama oyun çok zor ben oyuna başladığımda ikl başta bişi yapamadım ama sora bu siteden bi kaç kişinin yardımıyla oyunu anladım. oyunun linki

http://www.nitto1320.com/Downloads.asp

oyun 7 mb hmn iner.

bi kaç tanede resim

• Güzel bi oyuna benziyo saol
  • ewt oyun güsell bence bi bakınn baya zevklii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordtayyar -- 9 Şubat 2007; 22:16:55 >
  • Bu oyunu daha detaylı anlatan olursa tam süper olacak oyun muthişşşşşş DESTANSI bi oyuunnn
  • tmm anlatıyım.öcelikle oyuna ilk başladığında honda civic SI la başlıyosun.ilk başladığında oyunda çok zorlanabilirsin.bende ilk başta zorlanmıştım fakat bu siteden bi kaç kişinin yardımıyla oyunu kavradım.

şimdi anlatmaya başlıyım

oyuna ilk başladığında para kazanman lazım bunu online yarış yaparak veya bilgisayarla bracket yarışı yaparak şimdi bracket yarışı ne demek?bracket saniyeye karşı yarışmaktır oyuna başlarken oraya belli bir süre yazman gereklidir(bu motor gücüne bağlı olarak değişir)o saniyenin altında yapmaman lazımdır üstünde yaparsanda yarışı 1. bitirmen gerekir.bilmem anlatabildimmi

Yarışa başladğında nasıl kntrol edicen?
    resimde görüldüğü gibi vitesi yö tuşlarından ileriyle 1 e alın ve gaz pedalını fareyle kaldırın resimde sol taraftaki işaretli olan yer senin araban ve onu yeşil bölgeye getirmen lazım yeşil bölgeye getirdiğin zmn senin ışıkların yanar ve gazı frenle sonluyarak yarışa başlıyabilirsin.vitesi 7,7-5 civarında değiştirin yoqsa motor zarar görebilir.ayrıca bunu sölüyim ben çok uğraşmıştım arabaya nos taktırdığında yön tuşlarından sağ ile nos kullanıyo.

yukardaki bölümler ney??

main:ana menü oyun açıldığında ordan başlarsın ordan oyun birincisini ve en iyilerini görürsün.

challenge info:sana gelen yarış teklifleri buraya gelir/input:sana gelen teklifler /output:senin yaptığın teklifler

garage:garajın burdan arabanı modifiye edebilir boyayabilir tamire alabilirsin burası kendi içinde 4 bölümdür modifiye-boyama-arabanın bots süspansiyon vites ayarlama yeri-tamir yeri

race track:burdan online veya computer i seçerek yarışa bilirisn

parts shop:burdan arabana parça alabilirsin benden ilk tavsiye hmn nos al çok işe yarıyo

car showroom:burasıda araba galerisi burdanda araba alabilirsin.

team:burdan bir takıma girebilir,kendi takımını kurabilirisn bence bi takıma girin

community:burdasıda oyun için chat odası burda odalar war onlardan birine kafana göre takıl

oyunda kafanıza takılan bikaç şey olursa pmlerinizi bekliyorum

eğer eksik veya hatalı bi yer warsa kusra bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordtayyar -- 9 Şubat 2007; 22:54:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • STANGING SLOWLY PULL POWER diyor bana yardımcı olacak var mı???
  • STANGING SLOWLY PULL POWER power FORWARD değilmii?? eğer FOWARD sa o yarışa başladığın zmn yeşil bölgeye gitmen gerektiğini gösteriyo ama powersa bende bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordtayyar -- 10 Şubat 2007; 0:44:30 >
  • Saol kardeş oynadım güzel oyunmuş
  • lordtayyar oyunu canlandıralım diyorum yani UPPP!!!!!
  • Bence oyunda kendimiz bir team kuralım.
  • kuralım neden olmasın
  • ya oyunda yarışı bitirdiğimde adamdan herşeyim daha iyi saniyem hızım ama yarışı kaybediyom bu 3-4 yarıştır oluyoo neden oluyoo yardımm bekliyorummm
  • süper dostum saol

ne yapacaz peki şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 11 Şubat 2007; 18:03:10 >
  • kardeş bence istersen bu konunun adını değiştir Nitto 1320 Challenge rehberi olarak yapve rehber olarak yaz
  • bu arada cod halen gelmedi
  • geldi sonunda heleşükür oynuorm gerçekten çok güzel
  • peki ben nasıl araba alıcam
  • araba almak için bayabi para biriktirmen lazım öncelikle sen para biriktirip arabanı modifiye et
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.